Lapunk Minőségi Újságírás díjat kapott 2020. júliusában

Jelenleg a karikagyűrűket keresztmetszetük alapján fogjuk csoportosítani, ami nem jelent egy nagy számot, de megismerkedhetsz a legfőbb jellemzőikkel, így eldöntheted, hogy melyik is számodra az ideális. 

Alapesetben a karikagyűrűket keresztmetszetük alapján két csoportba sorolhatjuk, ami lehet négyzetes és féldomború. Ha ezekkel tisztában vagy, akkor már gyerekjáték kiválasztani, hogy melyik is számodra az ideális. Lássuk is őket részletesen!

Négyzetes típusú karikagyűrű

Ez a tipikus modern típusú karikagyűrű. Nem a hagyományos, lekerekített, így ez az a gyűrű, amit csak egyszerűnek titulálnak. Vagányabb, fiatalabb korosztály előszeretettel választja ezeket a típusú karikagyűrűket, hiszen attól lesz dekoratív, hogy ennyire letisztult. A legfontosabb, hogy a kiválasztás előtt minden esetben legyen egy próba, mert sokak számára kényelmetlen lehet. Ebben az esetben, mivel egy életre szól, a legfontosabb szempontok egyike a kényelem.

Ezek az esetek jelentős részében szélesebb karikagyűrűk, így tökéletes alapot nyújtanak a különböző vésetekhez. Ennek hála nem csak 1-2 apróság kerülhet bele vagy épp rá, a külső oldalára, hanem bátran kigondolhatunk bonyolultabb mintákat is. Remek alkalom arra is, hogy - bár manapság a karikagyűrűknek nem kell egyformának lenniük, de jó, ha főbb vonalaikban megegyeznek - akár egy egymást kiegészítő vésetet kérjünk a karikagyűrűkre. 

Féldomború karikagyűrű

Ez az a típus, amit már szinte mindenki látott életében. A hagyományos, féldomború kialakítás az, ami állandóan divatos marad, hiába diktálnak éppen mást az aktuális trendek. Tehát ha nem akarsz mindenáron modern kialakítású karikagyűrűt és inkább a kényelem vonz, mint a divat, akkor mindenképp inkább a féldomború kialakítás mellett tedd le a voksod. 

Természetesen az, hogy hagyományos, közel sem egyenértékű azzal, hogy unalmas, vagy épp ne lehetne egyedivé tenni őket. A gyűrű felületével is lehet játszani, vagy épp a belső oldalára lehet gravíroztatni, sőt akár kövek is helyet kaphatnak benne. Mivel ez a legkényelmesebb fazon, így a legtöbb esetben olyan, mintha nem is viselnénk semmit az ujjunkon. Azoknak is ez a legjobb választás, akik soha életükben nem hordtak gyűrűt, de most már ideje megpróbálkozni vele. 

Ettől függetlenül minden párnak magának kell tudnia, hogy számukra mi az ideális gyűrűtípus. Mégis, mi azt javasoljuk, hogy nem mindig kell az aktuális trendeket követni, mert bár jövőre valószínűleg merőben más lesz, de ez a gyűrű egy életre szól. Ha kényelmetlen vagy mégis zavar a hétköznapokban, mégsem illik csak úgy lecserélni. Nem véletlen, hogy az adott formák alakultak ki az évszázadok, évtizedek során. Amennyiben még nem találtad meg a megfelelő karikát, keresd az Ékszerpalota webáruházat, ahol garantáltan rálelsz a legszebb darabokra!

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy szintet lépjünk és egy olyan lehetőséget kínáljunk Önöknek, amelynek segítségével egyes témakörök elismert szakértőinek - így többek között Bod Péter Ákos, Pogátsa Zoltán, László Csaba, Prinz Dániel vagy Szakonyi Péter - véleményeihez, mélyelemzéseihez, neves újságírók által készített egyedi tartalmakhoz jutnak hozzá. Ennek formája egy ELŐFIZETÉS, mely egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között klubtagságot, webinárumokon való részvételt, a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.

Előfizetőink naponta 4-6 unikális, máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá az első hónapban 390 forintért.

Cikkeink túlnyomó többsége azonban továbbra is szabadon olvasható marad.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz januárban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Ersténél 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 102 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Újra megjelent a régi áremelős trükk a boltokban – A Hét Videója
Izsó Márton - Gáspár András | 2021. április 9. 19:33
Az élelmiszerárak emelkedése lassul a hipermarketekben, örülni azért mégsem lehet felhőtlenül: az elmúlt év robosztus drágulása után nem csoda, ha most lassul az élelmiszer-infláció. Friss tapasztalat, hogy résen kell lennünk a bevásárlásnál és néha bizony a kisebb betűtípussal írt számot is meg kell néznünk az árcímkén, mert néhány termék ismét elkezdett „összemenni” – és mindezt a járványhelyzetben jobb, ha inkább egyedül tesszük, nem a fél családdal.
Vásárló Nagyon meglódult az infláció márciusban
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:25
A februári 3,1 százalék után márciusban 3,7 százalékkal nőttek az árak az előző év azonos hónapjához képest.
Vásárló Átírta a tavalyi pánikvásárlási hullám a kiskeradatot
Privátbankár.hu | 2021. április 9. 09:23
Az előző hónaphoz képest 1,2 százalékkal, tavaly februárhoz mérten 5,9 százalékkal csökkent a kiskereskedelem forgalma.
Vásárló Húsvét utáni nagybevásárlás: mi maradt a boltokban?
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2021. április 8. 17:25
Ha nem is őrült tempóban, de március után áprilisban is valamelyest tovább folytatódott a hazai hipermarketekben az árcsökkenés – legalábbis ez olvasható ki szokásos Árkosár-felmérésünk során szerzett tapasztalatokból. Miközben előző évhez képest újabb drágulásnak lehettünk tanúi, az ünnep utáni vásárlási láz utóhatásai is megmutatkoztak a boltokban.
Vásárló Meghosszabbította a kikapcsolási moratóriumot az MVM
MTI | 2021. április 7. 18:29
A döntés nem csak a védett ügyfeleket érinti.
Vásárló Új javaslat: applikációval ellenőriznék a koronavírus-védettséget?
Privátbankár.hu | 2021. április 6. 14:36
Az MKIK újabb javaslatokat tett a kormány számára.  
Vásárló A nyugdíj előtakarékosságokról őszintén
Márkázott tartalom | 2021. április 1. 14:00
A nyugdíj előtakarékosságok igen népszerűek: 1998 óta, amikor az önkéntes nyugdíjpénztárat létrehozták, már több mint egy millióan nyitottak itt számlát. 2014 óta, amikor pedig megjelent a nyugdíjbiztosítás is az állami adó-visszatérítés lehetőségének kedvezményezettjei között, ezt a lehetőséget is több mint 350.000-en kihasználták már. A főbb okok között kell említenünk a közhangulatot: igen sokan gondolják azt, hogy a (távoli) jövőben nem lesz elégséges az állami nyugdíj a tisztességes életvitel folytatásához. Vannak, akik szerint ez már a közeljövőben így lesz, míg egyesek szerint a jelenlegi állami nyugdíjrendszer ellátása sem megnyugtató. Az Államkincstár 2020-as adatai alapján az átlagos nyugdíj havonta 142.000 Ft volt, míg a medián nyugdíj összege 127.000 Ft. Ezek az összegek az ország különböző pontjain reálértékben különböznek, de az átlagos nyugdíjasok – könnyen beláthatjuk –, nem luxusvakációkon vesznek részt ezekből az összegekből.
Vásárló Nem veszélyezteti a járvány a húsvét egyik legfőbb szereplőjét
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 17:33
A járvány idén sem veszélyezteti a tojásellátást, a kínálat az emelkedő fogyasztást is fedezi – közölte a Magyar Tojásszövetség.
Vásárló Három napra bezárnak a boltok - előtte tömeg lehet az áruházakban
Privátbankár.hu / MTI | 2021. március 30. 15:34
Ne mindenki az utolsó pillanatra hagyja a húsvéti nagybevásárlást!
Vásárló Eldőlt: egyetlen külföldi nézőt sem engednek be az olimpiára
MTI | 2021. március 20. 14:51
Az egyetlen értelmes döntést hozták meg a szervezők a 2021-ben (talán) megrendezésre kerülő 2020-as olimpiával kapcsolatban.
hírlevél
depositphotos