<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
4p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Úgy látszik nincs remény a 400 forint alatti euróra, hiszen az elmúlt napokban is épphogy csak benézett 400 alá a forint. Az utóbbi időszak átmeneti erősödése az euróval szemben már megtorpant. Így akár megtakarításról, akár befektetésről van szó, érdemes euróban gondolkozni. És ha eladó ingatlanunk van, az árfolyam kockázat elkerülése érdekében érdemes azt is euróban értékesíteni. 

Szerencsére az Ingatlantájolón ezt ma már könnyedén megtehetjük.

Értékesítés és hirdetés euróban, egyszerűen!

Ha egy ingatlan túl hosszú ideig van a piacon, a forint jelenlegi gyengülése mellett már jóval kevesebbet érhet reálértéken mire értékesítésre kerül. A nagyobb méretű, különlegesebb ingatlanokra azonban mindig is jellemző volt, hogy több időt töltenek a piacon, mint az átlagos házak, lakások. Azonban épp egy különleges, exkluzív ingatlan esetében számíthatunk külföldi vevők/bérlők érdeklődésére, amennyiben az ingatlan elhelyezkedése is ezt indokolja. Azaz a Budapest legfelkapottabb, belső kerületeiben, a felsőoktatási intézmények közelében elhelyezkedő lakásokra, vagy épp a Balaton partján és Hévízen álló házakra, apartmanokra, és az osztrák határ mentén található ingatlanokra könnyen találhatunk külföldi vevőt/bérlőt, és az Ingatlantájolón lehetőségünk is van ezeket az ingatlanokat euróban hirdetni.

Ráadásul mindezt nagyon egyszerűen megtehetjük, ugyanis az Ingatlantájolón a hirdetésfeladás rendkívül gyors, mindössze néhány lépésben, 1 perc alatt megtehetjük, és a hirdetésfeladás során választhatjuk ki, hogy hirdetésünk euróban vagy forintban jelenjen-e meg. Miután a hirdetést feladtuk, hirdetésünk azonnal megjelenik az oldalon, és ezután választhatunk a különböző kiemelési csomagok közül.

Ezért is érdemes euróban hirdetni!

Könnyű ár összehasonlítás

És még azért sem kell aggódnunk, hogy az érdeklődők, hogy fogják majd eladó ingatlanunkat más, forintban megadott árú ingatlanokkal összehasonlítani, ugyanis a rendszer az MNB napi középárfolyama alapján azonnal kiszámolja a forint árat, ami az eurós ár alatt meg is jelenik. Az ár szerinti listázás során pedig attól függetlenül állítja a rendszer sorrendbe az ingatlanokat, hogy azok ára euróban vagy forintban lett-e megadva.

Több külföldi vevőt érhetünk el

A külföldiek természetesen a forintban hirdetett ingatlanokat is megnézik, de egy euróban hirdetett lakással jobban felkelthetjük az érdeklődésüket és több külföldi érdeklődőt érhetünk el.

Az euróban kapott vételárat befektetni is könnyebb

Különösen jól járhatunk az eurós vételárral, ha azzal további befektetés a célunk. Ha nem találunk rögtön másik ingatlant, amit megvásárolnánk, jobb, ha a vételár euróban marad. És bár tényleg az ingatlan a legjobb befektetés, előfordulhat, hogy valakinek mégis más célja van a vételárral, ilyenkor is jobb az értékét tartó euróban tartani a pénzünket.

Nemcsak ezért érdemes az Ingatlantájolón hirdetni!

Természetesen nemcsak ezért érdemes az Ingatlantájolón, Magyarország egyik legnagyobb és egyik leggyorsabban betöltődő hirdetési portálján hirdetni. Nézzük most az okokat!

Hirdetésünk sokáig a listaoldalak élén maradhat!

A tapasztalat azt mutatja, hogy az érdeklődők a találati listáknak csak az első három oldalát nézik. A listaoldalakon azonban alapértelmezett beállítás esetén, a hirdetések feladásának sorrendjében, mindig a legfrissebb hirdetések kerülnek előre. Így hirdetésünk már néhány nappal a feladás után a 4., 5. oldalra sorolódhat. Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszerével azonban licitálhat a legjobb helyekért, így hirdetése mindig előkelő helyen, az elsők között lehet a területi listákon, és a szűrők által szűkített listákon is. Így egyedül az Ön taktikáján és kreditegyenlegén múlik, hogy hirdetése a lehető legelőkelőbb helyen szerepeljen.

Ingatlanáról igény szerint akár cikket is írunk!

Amennyiben Ön olyan kiemelési csomagot választ, amely a cikkírást is tartalmazza, felvesszük Önnel a kapcsolatot, egyedi cikket írunk eladó ingatlanáról, amit Ön természetesen még a megjelenés előtt átolvashat, és a cikket megjelentetjük az Otthontérkép Magazinban és partneroldalainkon is megjelenik, és ezzel Önnek mindössze maximum 20 percet kell foglalkoznia.

Más, nagyszerű kiemelési lehetőségek közül is választhat!

Attól függően, hogy melyik kiemelési csomagot választja, választhat social média kiemelést, mellyel további több ezer érdeklődőt érhet el, illetve hirdetése média partner oldalainkon, ingatlan ajánlódobozokban is megjelenhet.

 

Címkék: Vásárló

Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG