<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

A karácsonyi ajándékok megtalálása a családtagok számára is elég nehézkes, de ha még minket bíznak meg a tökéletes ajándék felkutatásával a vállalati ügyfeleknek vagy alkalmazottaknak, a nyomás megtízszereződik.

Hacsak nem szeretnénk azon kapni magunkat, hogy december elején kétségbeesetten egy ajándékutalványt csapunk egy üveg pezsgő mellé, hogy aztán az ügyfél már egyre gyarapodó kupacába kerüljön, érdemes időt szánni az egyedi ajándékok felkutatására. Ilyen lehet például egy jól összeválogatott céges karácsonyi ajándék az Ajándékcsomagom webáruháztól, amely egyedi, személyre szabott, és garantáltan örömet fog okozni a megajándékozottnak. 

Fontos az eredetiség

Az ügyfelek általában rengeteg ajándékot kapnak az ünnepi időszakban, és ha azt szeretnénk, hogy a miénk emlékezetes legyen, lépjünk kicsit túl a bor, alátét, jegyzetfüzet szokásos trióján, és keressünk valami eredetit!

A fentebb is említett Ajándékcsomagom webáruház gondosan összeállított céges karácsonyi ajándékcsomag válogatásai például főként olyan gasztronómiai különlegességeket tartalmaznak, amelyek kis manufaktúrákban készültek, vagy már régebb óta képviselik a tökéletes minőséget. De ezek a termékek több más okból is nagyszerű karácsonyi céges ajándékoknak számítanak. 

Praktikusak

A kiválasztásuk igazán egyszerű, és nincs szükség többórás tortúrára egy bevásárlóközpontban. Nincs más dolgunk, mint végigböngészni a webáruházat és kiválasztani a megfelelőt!

Személyre szabhatók 

Az ajándékcsomagok nagyszerű lehetőséget nyújtanak az ajándékok személyre szabására, mivel a megajándékozott szem előtt tartásával választhatók ki. Megtölthetők olyan tárgyakkal, amelyek a címzettnek tetszenek, és még egy személyes üzenetet is hozzáadhatunk, amely megmutatja, hogy őszintén törődünk vele.

Egy egész vállalatra kiterjedő megoldás

Egy nagyvállalatnál valószínűleg több embert bíznak meg azzal, hogy vásárolják meg a céges karácsonyi ajándékot. Így azonban elég trükkös lehet betartani a költségvetést, és biztosítani, hogy minden ajándék a vállalat egészét képviselje. 

Az Ajándékcsomagomnál viszont alkalmak és árkategória szerint vannak összeválogatva a termékek, hogy megkönnyítsék a céges ajándékozást. Így garantálható, hogy a büdzsén belül maradjunk, és hogy minden kiadott ajándék megfeleljen a vállalati irányelveinknek.

A csomagolás az élmény része

Ha beszereztük a legcsodálatosabb ajándékot, érdemes a csomagolásra is időt fordítani. A fényűző papírral becsomagolt ajándék átvétele ugyanis izgalmat kelt majd.

A részletekre való odafigyelés az üzleti tevékenységünkről is sokat mond. Ha a minőség része annak, ami sikeressé teszi a vállalkozásunkat, akkor az ízléses, kreatív, közösségünket és környezetünket tisztelő ajándékok sokat elárulhatnak a szervezetünkről. A rohanó, olcsó, személytelen ajándékok viszont átgondolatlanságra vagy felkészültségre utalhatnak. Tegyük fel magunknak a kérdést, hogy mi melyikről szeretnénk ismertté válni!

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló A nap képe: ezer forintért adják a tejet ebben a budapesti áruházban
Privátbankár.hu | 2022. november 25. 18:01
Bio és 3,5 százalékos, de az ártól akkor is lehidaltunk. 
Vásárló A karácsonyi ajándékon is spórolnak a magyarok
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 14:53
Kevesebb ajándékot vesznek a magyarok idén karácsonyra, és 7 százalékuk senkinek nem ad ajándékot - derült ki a Yettel országos reprezentatív kutatásából.
Vásárló Néhány nap, és ajándékot kapnak a magyar autósok
Privátbankár.hu | 2022. november 16. 14:19
Csökken a tankolás ára.
Vásárló A LEGO® a felnőttek arcára is mosolyt csal
Márkázott tartalom | 2022. november 15. 08:32
Ha Neked is fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok kiválasztása, segítünk. Mit szólnál valamihez, ami játékos örömöt szolgáltat, megmozgatja a kreatív gondolatokat és lehetőséget kínál a humoros énetek kiélésére? A LEGO nem csak a gyermekek játékszere; minden felnőtt számára létezik hozzá illő készlet, legyen szó járművekről, művészetről és dekorációról, filmekről vagy videójátékokról. Lepd meg a szeretteid és élvezzétek a közös játékot!
Vásárló Az otthon és a kert gondozásához nélkülözhetetlen eszközök
Márkázott tartalom | 2022. november 13. 08:52
Amikor egy lakásról vagy házról, és a hozzá tartozó kertről gondolkodunk, általában nem az az első gondolatunk, hogy milyen szerszámokra és szerszámgépekre lesz szükségünk a karbantartásához. Pedig számtalan olyan eszköz van, ami nélkül nem tudjuk megoldani még a legegyszerűbb feladatokat sem. Nézzük, milyen dolgok nélkülözhetetlenek a ház körül!
Vásárló A húsdaráló és a legfontosabb alkatrészei
Márkázott tartalom | 2022. november 12. 09:44
A darált húsos ételeket imádjuk. Össze is fut a nyál a számban, ha a rakott spagettire vagy a bolognai spagettire gondolok, de az egytálételeket is bármikor szívesen tálaljuk otthonunkban. Azok számára, akik friss alapanyaggal szeretnének dolgozni, elengedhetetlen a húsdaráló.
Vásárló A nap képe: újabb boltban korlátozzák a tojásvásárlást
Privátbankár.hu | 2022. november 12. 09:40
Kollégánk a Reál boltjában járva látta ezt a figyelmeztető táblát.
Vásárló Készülnek a nagy lakásfelújítási tervek?
Márkázott tartalom | 2022. november 11. 09:48
Sokszor észre sem vesszük, hogy mennyire ráférne az otthonunkra egy alapos tatarozás, hiszen a forró nyári hónapokban sokkal többet tartózkodunk kint a szabadban, és leginkább csak akkor szembesülünk az otthonunk hiányosságaival, amikor az ősz és a tél bezár minket a négy fal közé.   Ilyenkor akad ugyanis időnk arra, hogy alaposan szétnézzünk, és mivel a hideg esték amúgy is kuckózással telnek, jobban felerősödik bennünk a vágy, hogy tovább csinosítsuk az otthonunkat.
Vásárló Árstop: néhány nap haladékot kaptak a boltok
Privátbankár.hu | 2022. november 10. 17:07
November 14-ig nem büntetnek a krumpli és tojás árstopok megsértése miatt.
Vásárló Katasztrofálisan gyenge a forint, hirdess inkább euróban!
Márkázott tartalom | 2022. november 9. 14:13
Úgy látszik nincs remény a 400 forint alatti euróra, hiszen az elmúlt napokban is épphogy csak benézett 400 alá a forint. Az utóbbi időszak átmeneti erősödése az euróval szemben már megtorpant. Így akár megtakarításról, akár befektetésről van szó, érdemes euróban gondolkozni. És ha eladó ingatlanunk van, az árfolyam kockázat elkerülése érdekében érdemes azt is euróban értékesíteni. 
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG