<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Ez nem csak remény, hanem a  valóság.

Az ősz beköszöntével még akadtak, akik a fűtési szezon kezdetét próbálták takarossági okokból némileg kitolni, de az év vége felé sebes léptekkel közeledve, már nem nagyon lehet halogatni azt. A hagyományos fűtési megoldások többsége magas költségekkel jár, és mivel nem megújuló energiát használnak, finoman szólva sem környezetbarát rendszerek.

Ma viszont már közel sem olyan bonyolult azoknak, akik változtatni szeretnének, akár azzal a céllal, hogy modernizálják a fűtési rendszerüket, akár olyan szándékkal, hogy csökkentsék a téli kiadásaikat. Mindkettőre létezik megoldás, akár egy csapásra is. A padlófűtés több változatban is elérhető, de az egyik legkorszerűbb fajtája, a fűtőfólia használatával készül.

hirdetés

Ezek a fűtési megoldások több előnnyel is rendelkeznek. Mivel alacsony a telepítési költség, ráadásul maga a munkafolyamat sem húzódik el hetekig, okozva hatalmas felfordulást, igazán gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A harmadik generációs fűtőfilm nagy előnye, hogy nem keletkezik szállópor a használata során, azaz egészségügyileg sokkal kedvezőbb választás a légúti megbetegedésben szenvedőknek is, antibakteriális hatásáról nem is beszélve. Mindemellett a hőelosztás is jóval egyenletesebb ezzel a fűtési technikával, ami ráadásul önszabályozó, így védi a padlóburkolatot, illetve a lakás berendezési tárgyait.

A padlófűtés további verzióira is igaz, hogy ezek használatával több teret nyerünk a lakásban, nem kell számításba venni a lakberendezésnél, hogy hol állnak a radiátorok, így szabadabbak és változatosabbak a berendezési lehetőségek. Sokan azt gondolják, hogy a padlófűtés csak az újonnan épülő otthonoknál kialakítható, de például a fűtőszőnyeg megoldást jelenthet felújításkor is, ha nincs elegendő hely a fűtőfóliának.

Az elektromos fűtés ugyan elsőre nem tűnik a legolcsóbb választásnak, de napkollektorok beszerelésével akár a nullára is csökkenthető a fűtés díja, ha pedig azzal is számolunk, hogy a karbantartással, javítás költségével szintén nem kell tervezni, ráadásul egy évtizedekre szóló tartós megoldásról van szó, aminek a hatékonyságában rejlik az ereje, akkor egyértelműen kirajzolódik, miért ez a jövő egyik legjobb fűtési megoldása.

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Balesetbiztosítás és életbiztosítás közötti különbségek
Márkázott tartalom | 2021. november 29. 09:51
Bár a két biztosítási forma hasonló védelmet nyújt, van néhány szignifikáns eltérés közöttük. Az alábbiakban szemléltetjük a főbb eltéréseket: milyen esetekre érvényes, miért hasznos és miben is különbözik valójában az élet- és balesetbiztosítás.
Vásárló Akciók a Keysfan-en: Ingyen Windows 10/Windows 11 Black Friday-en
PR | 2021. november 17. 15:25
A Black Friday-re való bemelegítés elkezdődött a Keysfan-nél, ezért visszatért az egyet fizet, kettőt kap akciójuk.
Vásárló Milyen szerszámok kellenek, ha az autóval nincs minden rendben?
Márkázott tartalom | 2021. november 15. 10:36
Az autók és motorok mindennapjaink fontos eszközei. Nélkülük már szinte el sem tudjuk képzelni az életünket. Fontos segítőink mind a munkában, mind pedig a magánéletben.
Vásárló Pénzügyi tudatosság digitálisan
Márkázott tartalom | 2021. november 15. 10:04
Napjainkra a digitalizálás, az automatizálás az élet egyre több területén van jelen, nem kivétel ez alól a számlázás sem. Bizonyára találkoztál már automatikusan kiállított számlával, hiszen az online kereskedelemben egyre több cég alkalmazza ezt a módszert. Az automatizálással időt spórolhatsz meg. Egy cég esetében minél több folyamatot automatizálsz, annál több időd és ennek folyományaként pénzt takaríthatsz meg, hiszen az idődet vagy munkatársaid idejét nem a repetitív feladatokra kell fordítanod.
Vásárló Kemény felületen lágy és romantikus minták
Márkázott tartalom | 2021. november 15. 09:26
  Az európai kerámiagyártás egyik nagy fellegvára Spanyolország. Nem csupán évszázadokra visszanyúló hagyományai miatt, hanem az utánozhatatlan stílus és a folyamatos és kiapadhatatlan ötletek, innovációk miatt is innen indult el hódító útjára számos cég. Vannak márkák, melyeket minden valamire való lakberendezési újság a címlapjára visz szezonról szezonra. Az ismert mediterrán életérzést közvetítik talán a termékeik? Az egzotikus és életörömtől duzzadó napfényes mindennapokat a kis kerámialapokba zárták talán, és átcsempészték a mi zordabb északi vidékünkre? Meglehet. Ki-ki vérmérséklete szerint ad e kérdésekre választ.
Vásárló Igazi ünnep műfenyővel
Márkázott tartalom | 2021. november 13. 10:17
Az adventi időszakban elkezdünk ráhangolódni az ünnepekre, és az ünnepi menü kitalálásán kívül az is nagy dilemma, hogy milyen fa alá kerüljenek az ajándékok.
Vásárló Hogy fest a hazai ételszállító-piac, ahová betörhet az amerikai óriás?
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2021. november 13. 06:09
Jókora lökést adott a hazai ételkiszállítási piacnak a koronavírus, amit az is mutat, hogy a Kifli.hu megjelenése, a Netpincér brandváltása után a héten bejelentették: egy amerikai cég felvásárolta a Woltot. De pontosan milyen piacra lépett be most az amerikai házhozszállító? 
Vásárló Gond van a Spar egyik saját márkás termékével
Privátbankár.hu / MTI | 2021. november 12. 19:19
Mikrobiológiai problémák adódtak.
Vásárló Így néz ki a megújult Szeged Plaza
Privátbankár.hu | 2021. november 12. 18:49
Az Indotek Group mintegy egymilliárd forintból valósította meg a projektet.
Vásárló Kollagénbevitel természetes formában
Márkázott tartalom | 2021. november 12. 18:45
Mit érdemes tudni a kollagénről? Milyen élettani szerepe van? Miért fontos az egészségünk szempontjából? Miért érdemes fogyasztani? Hogyan vihető be természetes formában? Mutatjuk a válaszokat! A kollagén teherbíró rostos fehérje, mely aminosavakból áll. Fontos alkotóeleme a porcoknak, a hajnak, a bőrnek, a körömnek, a csontoknak, az ínszalagoknak, az izmoknak, az inaknak és az ereknek.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló