<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Saját magát buktatta le tegnap az FTC egyik szponzora: nincs érdemi közölnivalója a közönséggel, vagyis a szponzorpénz nem valós üzleti döntést takar.

Tegnap átadták az új Fradi stadiont, a Groupama Arénát. Az elmúlt napokban rengeteg cikk jelent meg ezzel kapcsolatban, a Privátbankár is sokszor foglalkozott az új, Európa legmodernebbjének hirdetett stadionjának építésével és az átadással.


Lehetetlen küldetés

"Élőben" az embernek két dolog tűnt fel a stadionnal kapcsolatban. Az egyik, hogy a lelátón csak arra nem gondoltak a tervezők, hogy az emberek közlekedni is akarnak. Ha valaki a 20 méteres szektorok közepére igyekszik még úgy is komolyan egyensúlyoznia kell, ha sortársai felállnak - ha nem teszik, lehetetlen a küldetés.

A másik dolog, hogy kifejezetten gyorsítja a kiszolgálást a készpénzmentesség, ám a Sziget példájára meglehet érdemes volna az érintésnélküli bankkártyákat azért beengedni a fizetésbe. Ez ugyanis nem lassítaná a kiszolgálást, de az embernek sem lenne keserű a szájíze, hogy most pl. 500 forint pihen a kártyámon, miközben nem tudom, mikor megyek ki legközelebb Fradi meccsre... Ez persze egy fradistának, vagy egy fővárosi fociszeretőnek nem gond, de mit mondjon majd az a nyíregyházi szurkoló, aki évente jó, ha egyszer jön meccsre? Vagy a visszaváltást kellene megoldani.

A sor vége a metrónál

A beléptetőrendszer és a regisztráció kell és fontos, a névre szóló jegyekkel az embernek lehet vitája, de az ésszerűsége vitathatatlan. Az már kevésbé érthető - hacsak nem a kártyánként 1000 forintos beszedett díj nem volt motiváló -, hogy miért ezen a gálameccsen kellett ezt ilyen szigorúan venni. Vagy ha ezt tesszük, akkor miért 3 munkaállomás végezte ezt a munkát egész hétvégén, mikor látható volt, hogy szurkolók ezreinek nincs még szurkolói kártyája, ráadásul hosszú ideig nem jön újra az Arénába.

Már szombaton 50 méteres sor kígyózott a regisztráció előtt, ez vasárnap 300 méterre duzzadt, ám a Fradi korifeusok semmit nem tettek az ügyben - ment a megnyitó, miközben a sor vége a metrómegállónál volt.

Aki bejutott, annak szemet szúrhattak a reklámok

Az öregebb szurkolónak déja vu érzése volt a pálya mellett futó hirdetések kapcsán. Valamennyi hirdető - a stadion névadójaként szereplő és talán túl sok helyen megtalálható Groupama hirdetések és a mezszponzor taxitársaságon (Főtaxi) kívül olyan cégekből került ki, amelyek meglehetősen érdekes helyzetűek: Főváros Csatornázási Művek, Mahart PassNave, Metropol, Class Fm. És az, hogy a TV2 Csoport hirdetése fut, miközben állítólag az RTL Klubot nem engedték a stadionba, még furcsább.

Az igazi furcsaság ott kezdődik, amikor a közönség a szünetben 3 perces reklámfilmet néz meg arról, hogy a Fővárosi Csatornázási Művek miként újította fel a köztéri illemhelyeket. Ez még a "Cipőt a cipőboltból!" szlogenű, az átkosban  látható értelmetlen reklámnál is komolyabb öngólnak tűnt. Mert a napnál világosabbá tette, hogy a hirdetőnek nincs igazi mondanivalója a közönség felé, vagyis alapvetően nincs üzleti értelme a szponzorációnak....

A meccs viszont nagyon jó volt - magyar szinten.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Most éri meg önéletrajzot írni! A fiatalok adómentessége
PR | 2022. január 21. 15:55
Bombaként robbant a hír tavaly, hogy a kormány szeretné a 25 év alatti munkavállalók számára eltörölni a személyi jövedelemadót. Ez az eltörlés 2022. január elseje óta van érvényben, ezzel pedig megkönnyítik a diákmunkások és a pályakezdő fiatalok helyzetét.
Vásárló Melyik a mi autónk? Megdőlt a rekord a piacon
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 08:22
Csúcsot döntött a használtautó-piac forgalma 2021-ben - 819 ezer használt autó cserélt gazdát tavaly.
Vásárló MST, a magyar crypto elkezdte meghódítani a piacot
PR | 2022. január 17. 13:21
Hatalmas sikere kezd lenni a Millionstarternek a nemzetközi piacon.
Vásárló Az Aldi és a Lidl mostantól hibridhússal eteti az embereket
Privátbankár.hu | 2022. január 15. 13:06
A németországi Aldi és Lidl diszkontokban a vásárlóknak a napokban új húskészítményeket kínálnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy egészségesebben étkezhessenek és jobban óvják a környezetet. Ezzel azonban nem kell teljesen nélkülözniük a húst sem. Mit is tartalmaznak ezek?
Vásárló Új járatot indít a Wizz Air
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 14:25
Szabad az út Moldovába.
Vásárló Olcsó húsnak híg lesz a leve? Import termékeket hozhat az árbefagyasztás
Privátbankár.hu | 2022. január 13. 15:48
Már borítékolható, mit lépnek majd a kereskedők februártól, és nem biztos, hogy a vevők fognak jól járni. 
Vásárló Gulyás Gergely bejelentette: hat helyett hét termék árát rögzítik
Csabai Károly | 2022. január 13. 13:28
Még mindig maradtak tisztázandó kérdések az Orbán Viktor által tegnap bejelentett intézkedésekkel kapcsolatban.
Vásárló Élelmiszerárstopot hirdetett ki Orbán Viktor
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 17:45
Ez volt Orbán Viktor nagy bejelentése: az október közepi szintre kell visszavágni hat élelmiszer árát.
Vásárló Törölközők promóciós céllal
Márkázott tartalom | 2022. január 12. 10:21
Jól tudjuk, hogy rengeteg dolog, kütyü, ruhaféle alkalmas promóciós célra. Nem lehet ez alól kivétel a törölköző sem, hiszen egy fontos, mindennap használt tisztálkodási eszközről van szó. Lássuk, kiknek éri meg logóztatni ezt a tárgyat!
Vásárló Business, Duna, Lifestyle
PR | 2022. január 11. 13:35
A Danubius Hotel Helia szolgáltatási köre jó példája az átgondolt munka-élet egyensúlyt előtérbe helyező szemléletnek, ami sok szempontból teszi emberközelivé a Danubius Hotels XIII. kerületi, Duna-parti szállodáját.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló