3p

Ha olyan karácsonyi ajándékokkal szeretnénk meglepni szeretteinket, amik valóban hasznosak, akkor érdemes kiindulni abból, hogy mi az illető hobbija. Aki például imád a konyhában tevékenykedni, az biztosan nagyon örül majd annak, ha valamilyen ehhez kapcsolódó ajándékot talál a fa alatt. Például egy prémium szakácskést. 

Milyen márkájú terméket válasszunk?

Akinek a szenvedélye a gasztronómia, az sokat sürög-forog a konyhában, ennek megfelelően jó minőségű eszközökre van szüksége, amikkel valóban hatékonyan tud dolgozni.

Felejtsük el tehát a kínai üzletekben és a diszkontáruházakban kapható, alacsony nívójú eszközöket, hiszen ilyesmiket az illető valószínűleg saját magának sem vásárolna. Viszont egy Ryda Knives kést a finnshop.hu-ról annál inkább! Sőt, ha valóban járatos a gasztronómiában, akkor valószínűleg már hallott is erről a kiváló svéd márkáról.

A termékek tervezője, Viktor Ingemarsson maga is híres séf, ezért pontosan tisztában van azzal, hogy milyen egy ideális szakácskés. A széria eszközeinek megalkotásakor az volt a cél, hogy olyan termékek szülessenek, melyek a használat során maximálisan kontrollálhatóak, és a szakács úgy érzi, hogy a keze szinte eggyé vált a késsel. Azt, hogy ez végül sikerült is, világszerte rengeteg elégedett vásárló bizonyítja. 

Kifogástalan minőség

Aki gyakran tevékenykedik a konyhában, annak bizony a kései is fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Meglehetősen kellemetlen, ha hetente újra kell élezni őket, mert nem bírják a terhelést és hamar elkopik az élük.

Egy professzionális terméknél viszont ilyesmi nem fordulhat elő, hiszen ezeket tartós használatra tervezik. A Ryda Knives kések pengéjét például poracél magrétegű, 73 rétegből álló damaszkuszi acél alkotja. Ez az egyveleg korrózióálló, a 15%-os szögcsiszolásnak köszönhetően pedig a vágási teljesítményre sem lesz panasz. 

Exkluzív megjelenés

Persze tudjuk, hogy egy kés esetében a minőség az, ami igazán sokat nyom a latban, de azért a dizájnt sem lehet figyelmen kívül hagyni. Léteznek olyan termékek is, amik szimpla, letisztult kinézettel rendelkeznek, ugyanakkor akadnak olyan gyártók, akik különösen nagy hangsúlyt fektetnek a termékeik megjelenésére. Ez alól a már említett svéd brand sem kivétel.

A kések pengéje mintázott, ami eleve kiemeli őket a többi hasonló eszköz közül, hiszen ez a megoldás viszonylag ritka. A markolat pedig nemcsak fahatású, hanem igazi olivafából készült, így látványra és tapintásra is kellemes. Ez a nyél biztosan nem fog kifakulni vagy szétmállani; főleg ha rendszeresen ápolva van. 

További pozitívum, hogy a késeket a gyártó díszdobozban kínálja, így a csomagolással sem kell vesződnünk. Csak kössünk rá egy szalagot egy karácsonyi üdvözlőkártyával, és már kész vagyunk. Ha ennél kicsit extrább megoldást szeretnénk, akkor természetesen becsomagolhatjuk karácsonyi mintás papírba, hogy így kerüljön a fa alá.

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Nagyon jó hírt kaptak, akik a slágertablettákra vágynak
Buksza blog | 2024. február 28. 12:10
A cukorbetegséget kezelő és a súlycsökkentő gyógyszerek kereslete messze meghaladja a kínálatot, amit jól tükröz ezeknek a készítményeknek a csillagászati ára. Ez várhatóan hamarosan változni fog.
Vásárló Óriási összegre érkezett egy jóslat: 3091 billió forint megy vásárlásra
Buksza blog | 2024. február 28. 09:06
Még inkább leáldozóban van a falusi életmódhoz tartozó önellátó élelmiszer-termelés, a gyorséttermek és a házhoz szállítás előtt viszont fényes jövő előtt áll egy frissen megjelent előrejelzés szerint.
Vásárló Mire számíthatnak a diszkontláncokban a vevők?
Csernátony Csaba - Kollár Dóra | 2024. február 26. 05:44
Januárhoz képest minimálisan drágult a Privátbankár Diszkont Árkosár-felmérés - a korábbiakhoz képest módosított - kosara. Ez két terméknek köszönhető leginkább. Októberhez képest azonban sok termék két számjegyű csökkenést könyvelhetett el. 
Vásárló Kitört a csokiháború, berágott a Milka gyártója
Buksza blog | 2024. február 24. 17:08
A színek "szent tehenek", ha meghatározott márkájú termékek, például édességek csomagolásához kapcsolódnak, ami lehetőséget adott egy holland csokigyártónak, hogy tiltakozó kampányt építsen rájuk. 
Vásárló Kiderült a bevásárlókocsik titka, rafinált trükk helyett másról szól a történet
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. február 23. 15:20
Mindenkinek volt már dolga összevissza kacsázó kerekű, imbolygó bevásárlókocsival, ami enyhén szólva nem járul hozzá ahhoz, amit az áruházláncok pr-osai „jó bevásárlási élménynek” szoktak nevezni.
Vásárló Hogyan rendezzük be időtálló módon az irodánkat?
Márkázott tartalom | 2024. február 22. 18:04
Egy iroda belső kialakítása izgalmas feladat, azonban sok felelősséggel jár együtt. A környezet, amiben dolgozunk, közvetlen hatással van a munkavégzés hatékonyságára, de a dolgozók jólétére is, ezért meg kell gondolni, hogy milyen döntéseket hozunk. Egy teljes körű felújítás igen költséges folyamat, ezért természetes, hogy időtálló megoldásokban gondolkodunk. De hogyan rendezhetjük be az irodát úgy, hogy minden fontos körülménynek megfeleljünk? Ezt vizsgáljuk az alábbiakban.
Vásárló Váratlan döntés a Pepcótól
Buksza blog | 2024. február 22. 11:02
Korábban még terjeszkedést tervezett a Pepco Ausztriában, most viszont az exitről döntött a cég.  
Vásárló Akár duplázhatja is az árakat a vörös-tengeri válság
Privátbankár.hu | 2024. február 19. 13:19
A támadások miatti hosszabb kerülőút csak a kisebbik baj, a krízis az egész világ szállítmányozási piacára komoly hatással van – és ezen keresztül a pénztárcánkra is.
Vásárló A boltláncoknak elege lett: a Lidl, a Tesco és a többiek közösen fordultak Brüsszelhez
Buksza blog | 2024. február 19. 10:55
Az elmúlt év ősze óta akadályozzák a Vörös-tengeren folyó hajózást a jemeni lázadók, ami túlcsordult az európai kiskereskedők tűrésküszöbén. Szakértők nem jósolják a helyzet gyors normalizálódását.
Vásárló Ne feledkezz meg az edzés előtti és utáni gondoskodásról!
Márkázott tartalom | 2024. február 19. 09:29
Még igen közel van a szilveszter, amikor is rengetegen megfogadták maguknak, hogy az idei év folyamán sokkal jobban oda fognak figyelni a testük egészségére, és nem csupán május végén kapnak észbe, hogy a beach bodyért még semmit sem tettek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG