2p

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Folytatódik a változékony idő. Sok napsütésre és 34 fokos melegre, de heves zivatarra, jégesőre, felhőszakadásra is számítani lehet.

Hétfő reggel alapvetően derült lesz az ég, napsütés lesz az idő. A déli, kora délutáni óráktól viszont a nyugati és az északi megyékben szórványosan záporokra, zivatarokra lehet számítani. Helyenként felhőszakadás, jégeső is lehet. Az Észak-Dunántúlon megerősödik a szél, zivatar környezetében átmenetileg viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb hőmérséklet 27 és 34 fok között valószínű, északnyugaton lesz a hűvösebb.

Kedden a változó felhőzet mellett az ország északi, északnyugati harmadán kevesebb, másutt több lesz a napsütés. Helyenként - nagyobb valószínűséggel az északi megyékben - előfordulhat zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környékén erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 15-21 fok lehet. Nappal 24-33 fokig emelkedik a hőmérséklet, délkeleten lesz a melegebb.

Szerdára virradó éjjel átmenetileg több helyen fordulhat elő zápor, zivatar, erős vagy viharos széllökésekkel. Napközben mérséklődik a szél és gomolyfelhős, napos idő valószínű, inkább csak az Északi-középhegységben lehet zápor, zivatar. A minimum-hőmérséklet 15 és 22, a maximum-hőmérséklet 25 és 34 fok között alakul, a melegebb délkeleten lesz.

Csütörtökön a több-kevesebb napsütés mellett több helyen számítani lehet záporra, zivatarra. Felhőszakadás, jégeső is lehet viharos széllökésekkel, de zivatartól függetlenül is többfelé megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb hőmérséklet 22 és 32 fok között alakul, a melegebb délkeleten lesz.

Pénteken és szombaton több órára kisüt a nap, helyenként előfordulhat záporeső, zivatar. Néhol megerősödik a szél. Pénteken a minimum-hőmérséklet 12 és 17, a maximum-hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

Szombaton a leghidegebb órákban 10-15 fok lehet, nappal 22-27 fokig melegszik a levegő.

Vasárnap is napsütéses lesz az idő, de néhol továbbra is lehet zápor, esetleg zivatar, többfelé megerősödik a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 17 fok között alakul. Nappal 20-25 fokig melegszik a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Hogyan védhetjük az izületeinket az ülő munka adta nehézségektől?
Márkázott tartalom | 2024. április 29. 19:45
Az ülő munka legalább olyan szinten terhelheti az ízületeket, mintha kemény fizikai munkát végeznénk. Gyakran pedig 40 óránál is többet töltünk a számítógép előtt ülve, ezért különösen fontos, hogy tudatosan védjük az ízületeinket. Mit tehetünk egészségünk érdekében? Mutatjuk a leghasznosabb tippeket!
Vásárló Örömteli hír érkezett a magyar benzinkutakról
Privátbankár.hu | 2024. április 29. 11:24
Olcsóbb lesz megtölteni a tankokat. 
Vásárló Bevetik a "mindent tudó" tanácsadót az élelmiszereknél
Privátbankár.hu | 2024. április 28. 15:28
Komoly változás jöhet az élelmiszer- és italpiacon, miután minden vállalat a mesterséges intelligenciára támaszkodva akar versenytársai fölé kerekedni. 
Vásárló Használtcikk-forradalmat hirdet a Decathlon
Buksza blog | 2024. április 28. 14:41
Magasabb szintre emeli használtcikk-üzletét a Decathlon.
Vásárló Ki lehet mosni a legkoszosabb ruhákat is 15 perc alatt?
Buksza blog | 2024. április 28. 12:57
A távmunka egyik kevésbé ismert mellékhatása, hogy sokan többet sportolnak, amihez nem az öregebb pólókat használják, hanem az úgynevezett athleisure ruházatot. Ennek is van azonban egy mellékhatása.
Vásárló Meglepő újdonsággal állt elő az Aldi, mérföldkő lehet a boltlánc életében
Buksza blog | 2024. április 28. 08:33
Az Aldi és építőipari beruházó partnere új szintre emelte Németországban közös tevékenységét azzal, hogy többre vállalkozott egyszerűen egy új áruház felépítésénél. A bolt felett lakóház épült.
Vásárló Búcsú az 1687 milliárd forintos értéktől: eladósorba kerülhet a Dr. Martens
Buksza blog | 2024. április 23. 10:07
Az elmúlt hónapokban egymás után érkeztek a rossz hírek a legendás Dr.Martens bakancsokat gyártó vállalat háza tájáról, aminek a márka önállóságának elvesztése lehet a következménye.
Vásárló Inkább a pénzre szavaztak: maradnak a kínálatban az egészségtelenebbnek mondott élelmiszerek
Buksza blog | 2024. április 23. 07:44
Elbukott egy olyan civil szervezet támadása a kényeztető csokoládék ellen, amely azt gondolja magáról, hogy a hozzá hasonló felvilágosult csoportoknak meg kell védeniük az embereket saját maguktól.
Vásárló Csempésszünk egy kis zöldet bárhová!
Márkázott tartalom | 2024. április 22. 16:32
A szép, zöld, gondozott fűfelület nagyon vonzó és kellemes látványt nyújt. Azonban tény, hogy sok odafigyelést is igényel. A rendszeres fűnyírás, öntözés, esetlegesen a gyomirtás vagy a különféle növényvédelmi kezelések időt és energiát igényelnek. Emellett költségesek is, és még a környezetet is terhelik.
Vásárló Visszafordultak a magyar diszkontok
Csernátony Csaba - Kollár Dóra | 2024. április 22. 05:31
Fordult a kocka a magyarországi diszkontláncokban a Privátbankár Diszkont Árkosár-felmérése szerint áprilisban. Miközben februárról márciusra drágább, most olcsóbb lett a kosár. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG