<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

A nyomdai vagy dekoratőri állások azért válthatja ki sokak tetszését, mert látványos eredményeket lehet elérni, ami ráadásul kézzel is fogható, bemutatható. Ki ne szeretné megmutatni ismerőseinek azt a kirakatot, amit maga rendezett be? Vagy éppen milyen jó kézbe venni azt az újságot, ami a kezünk alól kerül ki! Pécsett is lehetőség van ilyen munkára, lássuk hol vannak üres helyek!

Dekoratőr

Pécsi sportbolt keres dekoratőrt a PecsAllas oldal hirdetése szerint. Üzletdekorációk, termékek ízléses elhelyezése, futó akciók, valamint szezonális termékek kihelyezése lesz az elsődleges feladata a munkakör betöltőjének. További teendője lesz, hogy az értékesítéssel összefüggő anyagokat készítéséből is ki kell venni a részét. A dekorációs alapanyagok előkészítése, feldolgozása is az új kolléga feladatai lesznek, csakúgy, mint az offline kampányok tervezése és kidolgozása. 

Az álláshoz előfeltétel, hogy naprakészek legyünk a vizuális trendekkel kapcsolatban, és nem okozhat nehézséget a csapatban való munka sem. Korábbi tapasztalat dekorosként vagy kirakatrendezőként előnyt jelent. Számítanak ránk a kreatív szövegírás terén is. Előnyt jelent, a foci szeretete és ennek a világnak az ismerete, illetve ha ismerjük valamelyik grafikus programot a következők közül: Photoshop, InDesign vagy Corel Draw. 

Jó bérezést, jó hangulatú csapatot és fejlődési lehetőséget kínál a sportbolt.

Nyomdagépkezelő

Egy mérlegek forgalmazásával és címkék készítésével foglalkozó nagy múltú pécsi vállalkozás keres munkatársat pécsi üzemébe számítógép által vezérelt nyomdagép kezeléséhez. Szakirányú végzettség nem szükséges a munka elvégzéséhez, csupán középfokú érettségi bizonyítvány. Előnyt jelent, ha van nyomdaiparban szerzett tapasztalat. 

A gépmester fő feladatai lesznek a papír alapanyag mozgatása, a gépkezelés és a festék utánpótlása.

Bérezés megegyezés szerint történik az új munkavállaló és a cég között.

Tördelőszerkesztő

A tördelőszerkesztő feladata újságok és kiadványok vonatkozásában az oldalak összeállítása előre megállapított tipográfiai követelmények szerint. A képfeldolgozás, táblázat és infografika-készítés is az ő asztala, hogy nyomtatásban tökéletesen nézzen ki. 

A pécsi álláskereső portálon többféle tördelői munka is megtalálható, akár egy országos újsághálózat pécsi gyártóközpontjában is elhelyezkedhetünk. Elvárásként fogalmazták meg a 3-5 éves szakmai tapasztalatot a grafika, illetve látványtervezés területén. Az Adobe “hármasság”, vagyis az Indesign, Photoshop, Illustrator ismerete is elvárás. 

A munkáért cserébe a nagyvállalati háttér biztonságát nyújtja a munkaadó. A vállalat hisz a tartalomban, invesztál bele, és ezt tartja a médiavállalkozás legfontosabb alapkövének. Ehhez természetesen elengedhetetlen a háttérben dolgozó támogató munkatársak munkája, ezért kiemelt bérezéssel honorálják őket.

A nyomdaipari, dekoratőri munka általában kiemelt bérezéssel jár, így a látványos eredmények mellett, sokan ezért is választják ezeket a munkaköröket.

Címkék: Vásárló

Vásárló Végül nem a kormány csodafegyvere hatott: egyéves mélypontra esett az élelmiszer-drágulás
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. június 7. 05:48
Ahogy az várható volt, beérik a bázishatás: most is akkorát drágult a családi nagybevásárlás, mint tavaly nyáron, de százalékos értékben kifejezve rég nem látott mértékűre csökkent az éves árindex a Privátbankár Árkosár-felmérése szerint. Az árstopos krumpli meglepően nagyot drágult, a kötelező akciók hatását pedig megtippelni sem lehet, mivel egyébként is tele vannak akciós táblákkal az üzletek.
Vásárló Az Aldi nagyot megy a briteknél, már egy éve a legolcsóbb szupermarket
Privátbankár.hu | 2023. június 6. 16:23
Az Aldi lett Nagy-Britannia legolcsóbb szupermarketje a 12. egymást követő hónapban is, de alig maradt el tőle a Lidl.
Vásárló Ha szerdán tankolna, ezzel fog szembesülni
Privátbankár.hu | 2023. június 5. 14:47
Nem nyúlnak az üzemanyagok árához a hét közepén. 
Vásárló Végre itt a nyár? – A szünidő gazdasági hatása a családi költségvetésre
Márkázott tartalom | 2023. június 1. 17:56
Ahogy közeledik a nyár, a kisgyermekes családokban felmerül az egyre feszítőbb a kérdés: milyen terheket ró a szünidő a családi költségvetésre? A nyári szünetre minden bizonnyal szüksége van a gyerekeknek, hiszen ilyenkor lehetőségük nyílik a pihenésre és a játékra.
Vásárló A Spartól a kisujját kéri kormány, de a karját kapja
Privátbankár.hu | 2023. június 1. 13:58
A Spar csoport az akcióköteles időszak első napjától több mint 700 akciós ajánlattal várja vásárlóit, 300 termék árát pedig a május 31-i áron befagyasztja – közölte szupermarket lánc. A kötelező árengemény mértékét jelentősen meghaladóan olcsóbb tételek is szerepelnek a csökkentett árú kínálatban.
Vásárló Gyereknek lenni jó!
PR | 2023. május 31. 15:28
A gyermeki fantázia világokat képes teremteni. De mi történik akkor, ha a valóság ugyanolyan csodálatos, mint a szárnyaló képzelet? Ha egyszer csak életnagyságú TRex hátára lehet pattanni, lehetőség nyílik ráját simogatni, cápát etetni, trambulinon ugrálni?
Vásárló „Ősi” amerikai kaja lenne a hamburger? Ugyan, a kínaiak már kétezer éve eszik
Molnár Csaba | 2023. május 28. 18:21
McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Five Guys – a világ legnagyobb hamburgerező étteremláncai mind amerikaiak, így kézenfekvőnek tűnik, hogy Amerika – sok minden más mellett – a basic street food, a hamburger szülőhazája. Pedig nem, nagyon nem. Amellett, hogy a 19. században a nagy kivándorlási hullám előtt Európában már létezett a hamburger (bővebben a keretes írásban), a kínaiak több mint kétezer éve készítik és eszik a zsemlekenyérbe töltött raguszerű húst.
Vásárló Top 10 női parfüm 2023 - szezonnyitó illatok
Márkázott tartalom | 2023. május 25. 11:43
Az illat - a megjelenés szerves része. Egyes illatok erős mágneses térként vonzanak, mások fordítva eltávolodásra késztetnek. Az aroma sokat elárul az emberről, egyfajta névjegykártya. Ezért olyan fontos megtalálni a megfelelő parfümöt. A trendekről, a kiválasztási szabályokról és a 2023-as 10 legjobb női parfümről beszélgetünk.
Vásárló Ez a világ 10 legkülönlegesebb és legdrágább luxusórája
Kollár Dóra | 2023. május 20. 18:36
A luxusórák az egyik legfontosabb státuszszimbólumnak számítanak, azonban ezek közt is akadnak elképesztő különlegességek. 
Vásárló Sokat drágult a hús vagy a zöldség? Nézze meg az angoloknál, na, ott kilőttek az árak!
Molnár Csaba | 2023. május 17. 09:56
A brit szupermarketekben árusított húsok és zöldségek ára csaknem megduplázódott a tavalyi év azonos időszakához képest.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG