3p

A nagy cégek esetében, amelyek professzionális arculattal, megfelelő büdzsével rendelkeznek, nem lehet kérdés az egyedi tervezés, azonban a kisebb vagy kezdő vállalkozások esetében, illetve az utolsó pillanatban készülő névjegykártyák házilag, szerkesztő programokkal is készülhetnek. 

Persze a professzionális megjelenés érdekében ez esetben sem árt tisztában lenni a sajátosságokkal, alapelvekkel, azonban a szoftverek sablonjai sokat segíthetnek abban az esetben is, ha grafikai képességekkel nem rendelkezünk. Hogyan működnek ezek a programok? Melyek a legismertebbek?

Az a bizonyos első benyomás

Az üzleti kapcsolatokban is éppoly nagy jelentősége van az első benyomásnak, mint az emberi kapcsolatokban, így mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy abban a néhány másodpercben jó hatást gyakoroljunk a leendő partnerekre. Ehhez minőségi és figyelemfelkeltő bemutatkozásra van szükség, aminek a CardInMove okos névjegykártya tökéletes alapot szolgáltat. 

A klasszikus papír névjegykártya a legfontosabb információkat tartalmazza, általa elérhetők vagyunk, az NFC névjegy még ennél is több információt megoszt rólunk, így sikereink alapja lehet.

Névjegy kis költségvetésből

A különféle, kifejezetten erre a célra készült szoftverek sablonjainak használatával grafikus szakember alkalmazása nélkül gyorsan és hatékonyan elkészíthetjük egyedi névjegyeinket. Ezek kezelése szaktudást nem igényel, a színeket, betűtípusokat, a kártya arányait változatlanul hagyva csupán az adatainkat kell feltölteni. Természetesen módot adnak a névjegy személyre szabására, ebben az esetben mi magunk lehetünk a tervezők.

A megfelelő szerkesztő program kiválasztásához érdemes tisztában lenni a lehetőségekkel, azzal, hogy mit nyújtanak az ingyenes, illetve a fizetős verziók, és ennek alapján mérlegelni, mire van szükség.

Az ingyenes változatok közül a GrafitX, az Internet Print, valamint a népszerű Canva nagyszerű lehetőséget biztosít, a kész tervek nyomtathatók, így nyomdai költségeink sem lesznek. A VistaCreate egyedi, grafikusok által előre elkészített, havonta frissülő névjegykártya sablonokat kínál, azonban az ingyenes próbaverzió lejárta után díjat kell fizetni a használatáért, akárcsak a Microsoft Publisher esetében.

Kiemelkedő teljesítményre számíthatunk, ha a Logaster mellett döntünk, ugyanis a Canvához hasonlóan az arculat valamennyi elemének tervezésére megoldást nyújt. 

Exkluzív névjegykártyák

A modern technológia megoldásait ezen a területen is élvezhetjük, innovatív és modern megoldást kínálnak az NFC chipekkel ellátott digitális névkártyák. Számos előnyük miatt érdemes megfontolni a klasszikus megoldás lecserélését. Környezetbarát megoldást kínál, mivel nem használ papírt, és nincs szükség belőle nagy mennyiség nyomtatására. 

Korlátlan adat felvitelére ad lehetőséget, amelyeket egy kattintással megoszthatsz a partnerekkel akár online is. Az adatváltozások is könnyen kezelhetők, így nemcsak költséget, de időt is spórolhatsz a használatával.

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Érdekes jóslat jelent meg Lidlről, a Tescóról és a többi boltláncról
Buksza blog | 2023. november 29. 16:04
A legnagyobb boltláncok - köztük a Tesco és a Lidl - a piaci súlyuknál fogva fordulatot hozhatnának a húsfogyasztásban és ezzel a környezetvédelemben néhány éven belül.
Vásárló Erre vártak az autósok: péntektől csökken a benzin ára
Privátbankár.hu | 2023. november 29. 11:01
577 forintot kell majd fizetni egy literért.
Vásárló Mennyiért lehet bevásárolni a magyar diszkontokban? Itt a Privátbankár Diszkont Árkosár legfrissebb felmérése
Csernátony Csaba | 2023. november 27. 05:42
Tartották magukat novemberben is a diszkontláncok, a Privátbankár Diszkont Árkosarában szereplő termékek átlagára alig változott októberhez képest. Tehát a drágulás elmaradt, igaz, egyelőre várni kell az árak csökkenésére is.
Vásárló Itt a fordulat: vesztésre állnak a boltok online riválisai
Buksza blog | 2023. november 24. 09:31
Rossz idők járnak az online élelmiszer-forgalmazó cégekre: a járvány alatt felfutó elektronikus vásárlás után egyre inkább visszatértek a vevők a fizikai boltokba. Az Egyesült Államokban például az élelmiszerek mintegy 11 százaléka talál gazdára az interneten. Magyarországon is hasonló a helyzet: itt az elszálló árak miatt tértek vissza sokan a boltokba.
Vásárló Jönnek az új "árcímkék", érdemes tisztában lenni a boltok bűvésztrükkjeivel!
Buksza blog | 2023. november 22. 11:20
Az elmúlt évben nagyon árérzékennyé váltak a vásárlók, ezért kulcskérdés lett az árazás. A következő évben tovább folyhat a vásárlók „elbűvölése” a jó ármeghatározással.
Vásárló Komfortos otthon, kisebb környezethasználat
PR | 2023. november 21. 09:05
A napi közlekedés mellett az otthon, a háztartás működése a legnagyobb környezethasználat egy átlagember életében. Fűtünk, világítunk, háztartási gépeket üzemeltetünk – mindez jelentős energiafogyasztással és ökológiai lábnyommal jár. A fejlett országokban, így Magyarországon is egyre nagyobb teret nyernek az ún. intelligens otthonok, amelyek úgy képesek növelni a mindennapok komfortját, hogy közben egyszerre csökkentik a lakhatáshoz kapcsolódó negatív környezeti hatásokat és fokozzák a mindennapok biztonságát. Íme ezen otthonok legfőbb előnyei!
Vásárló A karikagyűrű divat évről évre változik
Márkázott tartalom | 2023. november 20. 10:16
A házasságkötés egy igen nagy döntés a pár életében, hiszen ezután már hivatalosan is összetartozónak minősülnek. Az összetartozás egyik szimbóluma a karikagyűrű, amit a pár az esküvő alkalmával húz rá egymás ujjára.
Vásárló A víz, mint természetes üzemanyag: így segíti a hidratáltság a hatékony munkavégzést
Márkázott tartalom | 2023. november 19. 09:49
A víz az emberi test legfontosabb üzemanyaga. Alapvető szerepet játszik az életfunkciók működésében, ugyanakkor a megfelelő hidratáltság javítja az agy teljesítményét és segíthet csökkenteni a fáradtságot. Éppen ezért a vízfogyasztás a munka folyamán is nélkülözhetetlen.
Vásárló Pocsék eredmény jött: utolsók között a magyar üzletek
Buksza blog | 2023. november 18. 16:03
Az uniós kiskereskedelmi listán Magyarország a legrosszabbul teljesítő államok között van. Csak Belgium és Szlovénia rendelkezik rosszabb eredménnyel. A spanyolok jelentik a jó példát. 
Vásárló Az Aldi újabb forradalmat indítana, így lehetnek olcsóbbak az élelmiszerek is
Buksza blog | 2023. november 18. 09:09
Olcsóbbá válhatnak alapvető élelmiszerek az Aldi boltjaiban: egy üzletben már munkába állt egy újratöltő állomást, amelyből kimérve, és a csomagolt verzióhoz képest olcsóbban lehet vásárolni. Az állomás ráadásul a környezetnek is jót tesz: heti egy újratöltéssel ugyanis 1,4 milliárd egyszer használatos műanyagtól lehetne elköszönni.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG