3p

Ajándékozni nagyszerű dolog, látni az őszinte meglepetést, meghatottságot, mosolyt a másik arcán, akár egy születés- vagy névnap, esküvő, babaszületés, lánykérés vagy más ünnepelnivaló alkalmából. 

Életünk során rengetegszer kerülünk olyan helyzetbe, amikor gyorsan vagy kis összegből kellene megoldani az ajándékozást, illetve amikor valami igazán egyedit szeretnénk adni. Mit adjunk, ha különös, emlékezetes aprósággal szeretnénk meglepetést szerezni?

Egy apróság is szólhat nagyot

Vannak olyan helyzetek az életben, amikor elakad a szavunk, amikor bár komoly a téma, mégis szeretnénk viccesen, egyedi módon elújságolni a nagy hírt szeretteinknek, vagy szeretnénk meg- vagy felkérni a másikat valami fontos dologra.

De egyszerű jókívánságokat, köszöntéseket is átadhatunk különleges, szokatlan formában. Az egyedi kaparós sorsjegy tökéletes lehet minden helyzetre, hiszen személyre szabható, tetszőleges szöveggel kérhető. 

Kaparni mindenki szeret, hiszen a lekaparható felület alá rejtett szövegek, nyeremények könnyen hozzáférhetőek, mégis némi izgalmat jelentenek. A kaparós sorsjegyeket nemcsak a gyerekek kedvelik, de a postákon felnőttek is szívesen áldoznak pár száz forintot ilyenekre.

Az egyedi szöveggel ellátott, különféle témájú kaparós sorsjegyekkel pedig garantáltan örömet szerezhetünk. Rendelhetők babavárás, lánykérés, esküvői tanú, születésnap, szerencse témákban különféle grafikákkal ízlésünk és az alkalom szerint. 

Unalmas ajándékok helyett

Amikor meghívást kapunk egy ünnepi alkalomra, a kezdeti lelkesedésünket lehűti, amikor bevillan, hogy ajándékot is kell majd vinni, mivel rendszerint ötletünk sincs, hogy mit. 

Konkrét elképzelések esetén persze könnyű dolgunk van, hiszen már csak a megvalósítás van hátra, ötlettelenség esetén viszont segítségünkre lehetnek a kifejezetten ajándékozással foglalkozó blogok, weboldalak, képmegosztó oldalak. 

A klasszikus, ám unalmas üveg bor vagy csokor virág helyett kreatív, vicces vagy különleges meglepetésekkel is örömet szerezhetünk, igaz nem mindegy kinek és milyen alkalomra.

Ami az egyik kapcsolatba még belefér, sőt szokásos is, azt egy másik már nem bírná el. A döntés a mi kezünkben van, ha tehetjük, tágítsuk ki a határokat, lépjünk ki a szokások hálójából, és ajándékozzunk egyedi figyelmességeket! A névre szóló, egyedi fotóval, üzenettel ellátott ajándékok nemcsak kedveltek, hiszen szép emlékek maradnak, hanem utolsó pillanatban is bevethetők.

Egyedi kaparós sorsjegy a játékok szerelmeseinek

Mindenki szereti a meglepetéseket, főleg, ha azok személyre szabottak. Az egyedi kaparósok szövegét mi magunk találhatjuk ki, de segítségképp egy listából is kiválasztható. 

Általuk különlegessé tehetők különféle események, az évfordulók, születésnapok, de a hétköznapokban is vicces vagy akár romantikus pillanatokat szerezhetünk velük szeretteinknek. A sorsjegyekkel a megajándékozott csak nyerhet, biztos siker lesz társaságban is, mindenki ilyet szeretne majd a saját különleges napjára.
 

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Érdekes jóslat jelent meg Lidlről, a Tescóról és a többi boltláncról
Buksza blog | 2023. november 29. 16:04
A legnagyobb boltláncok - köztük a Tesco és a Lidl - a piaci súlyuknál fogva fordulatot hozhatnának a húsfogyasztásban és ezzel a környezetvédelemben néhány éven belül.
Vásárló Erre vártak az autósok: péntektől csökken a benzin ára
Privátbankár.hu | 2023. november 29. 11:01
577 forintot kell majd fizetni egy literért.
Vásárló Mennyiért lehet bevásárolni a magyar diszkontokban? Itt a Privátbankár Diszkont Árkosár legfrissebb felmérése
Csernátony Csaba | 2023. november 27. 05:42
Tartották magukat novemberben is a diszkontláncok, a Privátbankár Diszkont Árkosarában szereplő termékek átlagára alig változott októberhez képest. Tehát a drágulás elmaradt, igaz, egyelőre várni kell az árak csökkenésére is.
Vásárló Itt a fordulat: vesztésre állnak a boltok online riválisai
Buksza blog | 2023. november 24. 09:31
Rossz idők járnak az online élelmiszer-forgalmazó cégekre: a járvány alatt felfutó elektronikus vásárlás után egyre inkább visszatértek a vevők a fizikai boltokba. Az Egyesült Államokban például az élelmiszerek mintegy 11 százaléka talál gazdára az interneten. Magyarországon is hasonló a helyzet: itt az elszálló árak miatt tértek vissza sokan a boltokba.
Vásárló Jönnek az új "árcímkék", érdemes tisztában lenni a boltok bűvésztrükkjeivel!
Buksza blog | 2023. november 22. 11:20
Az elmúlt évben nagyon árérzékennyé váltak a vásárlók, ezért kulcskérdés lett az árazás. A következő évben tovább folyhat a vásárlók „elbűvölése” a jó ármeghatározással.
Vásárló Komfortos otthon, kisebb környezethasználat
PR | 2023. november 21. 09:05
A napi közlekedés mellett az otthon, a háztartás működése a legnagyobb környezethasználat egy átlagember életében. Fűtünk, világítunk, háztartási gépeket üzemeltetünk – mindez jelentős energiafogyasztással és ökológiai lábnyommal jár. A fejlett országokban, így Magyarországon is egyre nagyobb teret nyernek az ún. intelligens otthonok, amelyek úgy képesek növelni a mindennapok komfortját, hogy közben egyszerre csökkentik a lakhatáshoz kapcsolódó negatív környezeti hatásokat és fokozzák a mindennapok biztonságát. Íme ezen otthonok legfőbb előnyei!
Vásárló A karikagyűrű divat évről évre változik
Márkázott tartalom | 2023. november 20. 10:16
A házasságkötés egy igen nagy döntés a pár életében, hiszen ezután már hivatalosan is összetartozónak minősülnek. Az összetartozás egyik szimbóluma a karikagyűrű, amit a pár az esküvő alkalmával húz rá egymás ujjára.
Vásárló A víz, mint természetes üzemanyag: így segíti a hidratáltság a hatékony munkavégzést
Márkázott tartalom | 2023. november 19. 09:49
A víz az emberi test legfontosabb üzemanyaga. Alapvető szerepet játszik az életfunkciók működésében, ugyanakkor a megfelelő hidratáltság javítja az agy teljesítményét és segíthet csökkenteni a fáradtságot. Éppen ezért a vízfogyasztás a munka folyamán is nélkülözhetetlen.
Vásárló Pocsék eredmény jött: utolsók között a magyar üzletek
Buksza blog | 2023. november 18. 16:03
Az uniós kiskereskedelmi listán Magyarország a legrosszabbul teljesítő államok között van. Csak Belgium és Szlovénia rendelkezik rosszabb eredménnyel. A spanyolok jelentik a jó példát. 
Vásárló Az Aldi újabb forradalmat indítana, így lehetnek olcsóbbak az élelmiszerek is
Buksza blog | 2023. november 18. 09:09
Olcsóbbá válhatnak alapvető élelmiszerek az Aldi boltjaiban: egy üzletben már munkába állt egy újratöltő állomást, amelyből kimérve, és a csomagolt verzióhoz képest olcsóbban lehet vásárolni. Az állomás ráadásul a környezetnek is jót tesz: heti egy újratöltéssel ugyanis 1,4 milliárd egyszer használatos műanyagtól lehetne elköszönni.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG