<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mindannyian tiszta levegőt szeretnénk belélegezni, akár az otthonunkban, akár a munkahelyünkön vagyunk. Egyre többen részesítik előnyben a tiszta levegőjű, csendesebb településeket, mert azt szeretnék, hogy a gyermekeik tiszta levegőben játszanak, tanuljanak, éljenek.

Ma már szinte népbetegségnek számít az allergia, és sajnos asztmával is egyre több embernek kell együtt élnie. Ez a sajnálatos tendencia összefüggésbe hozható a levegő minőségével, szennyezettségével.

A levegő tisztítására azonban ma már többféle hatékony megoldás létezik. Számos légszűrő, légtisztító berendezés kapható, amelyekről érdemes tájékozódni, hogy a számunkra megfelelőt tudjuk kiválasztani. Nagyon hatékony megoldások lehetnek a BonAir.hu hibrid párásító és légtisztító termékei, amelyek segítségével ideális levegőt, kiváló levegőminőséget teremthetünk a lakás helyiségeiben.

Mit jelent a légmosás?

Első hallásra talán kicsit furcsán hangzik az elnevezés. 

A párásítás funkció során a száraz levegő nedvességtartalmának optimális beállítása történik egy speciális nedvesítőbetétes szűrő segítségével. A légtérbe nemcsak kellemesen párás, hanem a szöszöktől is megtisztított levegő érkezik vissza.  Automatikusan képes szabályozni, hogy a levegő páratartalma az emberi szervezet számára ideális legyen. A levegőből párásítás közben kimossa a szöszöket, port és ezek a készülék tartályában maradnak, amit ki tud öblíteni könnyedén. A mikroorganizmusok elszaporodásának megfékezésére egy BONECO ezüstrúd szolgál.

Az légmosás tehát magában foglalja légszűrést és a párásítást is. Kaphatók olyan hibrid készülékek, amelyek ezt a két funkciót egyszerre és külön-külön is képesek működtetni, s a légmosó szelid légtisztító hatását intenzívebben végzik, mivel levegő szűrővel is rendelkeznek.

A hibrid légmosó készülék előnyei

A légmosó a levegőben található port, szöszöket, tehát a nagyobb szennyeződéseket a párásítás közben vonja ki a levegőből. A BONECO hibrid -párásítóval kombinált légtisztító berendezései- levegő szűrő segítségével szűrik meg a levegőt. 

A készülék nagy előnye, hogy két gép helyett csak egyet kell megvennünk. Tavasszal és ősszel, amikor megnő a levegő pollentartalma, a levegőszűrő funkciót üzemeltetjük. A fűtés által kiszáradt levegő nedvesítésére a párásító funkció tesz jó szolgálatot.

A szoba méretéhez kell a hibrid készüléket kiválasztani, a nagyobb teljesítményt párásításban nyújtják ezek a hibrid légmosók.

Ha nekünk jellemzően csak az egyik funkcióra van szükségünk, lehetőségünk van - egy árban kedvezőbb fekvésű - légszűrő vagy párásító gép megrendelésére is. Ha rendelkezünk légmosó készülékkel, akkor a BONECO Clean&Protect nevű tisztító folyadék segítségével a beszívott levegő fertőtlenítése is megvalósítható..

Intelligens készülékek

A BonAir.hu által forgalmazott BONECO (H300, H400, H700) hibrid párásító-légtisztító berendezést okostelefonunk által is vezérelhetjük. A BONECO gyár által kifejlesztett alkalmazást telefonunkra letöltve, annak segítségével is beállíthatjuk a kívánt üzemmódot, időtartamot stb.

Amennyiben ideális páratartalmat, jobb levegőminőséget  (akár vírus- és baktériummentes levegőt)  szeretne otthonában, irodájában, érdemes kipróbálnia a hibrid légmosó készüléket!

Címkék: Vásárló

Vásárló Elérhető energiatakarékos megoldások
Márkázott tartalom | 2023. január 30. 09:22
A 21. században egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy megóvjuk a teremtett világot, takarékoskodjunk az energiákkal, tesszük mindezt azért, hogy legyen mit hátrahagynunk az utánunk jövő generációknak. 
Vásárló Különleges ékszerkollekciók
Márkázott tartalom | 2023. január 25. 10:23
  Évről évre különleges ékszerkollekciók jönnek divatba. Jellemzően ezeket a márkákat híres emberekkel, celebekkel reklámozzák, így hamar igen népszerűek lesznek.
Vásárló Üzleti öltözködés – Tényleg ennyire bonyolult?
Márkázott tartalom | 2023. január 22. 10:44
Öltöny vagy ing farmerrel? Magassarkú vagy sportcipő? Az üzleti dresszkódok sűrű eredjében nem nehéz eltévedni. A különféle ruhadarabok mellett a karórák, a zoknik, a retikülök és a márkás szemüvegek pedig csak tovább bonyolítják a helyzetet. Azonban néhány egyszerű szabály megtanulása sokkal könnyebbé teheti a dolgunkat.
Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló A legjobb játékok a gyerekeknek
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 18:54
Nem csak szórakoztatnak, fejlesztenek is.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Hogyan élik túl a telet a vadállatok?
Márkázott tartalom | 2023. január 18. 12:50
Bemutatjuk, milyen stratégiákat alkalmaznak. A tél nehéz időszak lehet a vadon élő állatok számára, de sok faj hatékony stratégiát dolgozott ki a hideg hónapok túlélésére. Ezek az alkalmazkodási módok hozzájárulnak a fajták fennmaradásához.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG