3p

Ront vagy javít Magyarország megítélésén a soros EU-elnökség?
Milyen újabb öt év elé néz Karácsony Gergely?
Mi lesz a liberalizmussal Magyarországon?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Horn Gáborral!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökétől!

2024. július 24. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A nagyobb méretű bútorok és egyéb értéktárgyak költöztetése sok előkészületet igényel, és számos, előre nehezen látható kihívással járhat. A folyamatot nagyban megkönnyítheti, ha egy megbízható, felkészült és tapasztalt partnert választ a költöztetés lebonyolítására.

A Servitius és Partnerei költöztetés csapata évek óta biztosít gördülékeny és stresszmentes költöztetést a partnerei számára. De milyen szempontokat érdemes figyelembe vennie, mielőtt költöztetéssel kapcsolatos segítséget kér?

Ebben a cikkben összesen 4, tapasztalataink szerint fontos szempontot mutatunk be, amely segíthet Önnek a legjobb költöztető cég kiválasztásában.

A minőségi szolgáltatás mindenekfelett

A minőségi költöztetés mögött számtalan tényező állhat, de összességében elmondható, hogy az ördög ezen a területen is a részletekben rejlik.

Egy jó költöztető cég nemcsak a szállításban jár az élen, hanem teljes körű szolgáltatást nyújt. Ennek része lehet akár a nehéz tárgyak (pl. mosó- és mosogatógép, bútorok) szállítása és a lomtalanítás is.

Biztonságos csomagolás

A bútorok és egyéb értéktárgyak biztonságos tárolása alapvető fontosságú feladat a költöztetés során.

A biztonságot fokozó csomagolóanyagok (pl. kézi nyújtható fólia, buborékos fólia, karton élvédő) biztosítják, hogy az értékeink biztonságban legyenek a költöztetés alatt és sértetlenül megérkezzenek az új helyükre.

Garancia és megbízhatóság

A tapasztalataink szerint érdemes olyan céget választani a költöztetéshez, amelyik garanciát is vállal a munka minőségére, az időpontok betartására és a sérülésmentes szállításra. Ez nemcsak Önt védi, hanem a költöztetést végző cég számára is biztosít egyfajta felelősségvállalási kötelezettséget a munkavállalói és az elvégzett munka felé.

Általánosságban véve minél könnyebben átláthatóak a garancia részletei, annál megbízhatóbb a költöztető cég is.

Környezetvédelem

A bútorok csomagolása elengedhetetlen része a biztonságos költöztetésnek. A csomagolás nemcsak szállítás közben, de raktározás során is segít megőrizni a bútorok és egyéb értéktárgyak biztonságát. A költöztetéshez érdemes olyan céget választani, amelyik törekszik a környezetbarát csomagolóanyagok használatára.

A költöztetés összélménye

A zökkenőmentes költöztetés érdekében a megfelelő cég kiválasztása kulcsfontosságú feladat. A költöztetés több, mint tárgyak szállítása. Ez egy új jövő felé vezető út első lépése, ahol minden apró részletnek fontos jelentősége van, ezért kulcsfontosságú ez a szerepkör.

Épp ezért a Servitius és Partnerei költöztetés csapata a teljes folyamat minden lépésében segít – legyen szó csomagolásról, bútorszerelésről vagy akár raktározásról. Bízza magát a szakértelmükre és a tapasztalatukra, így a költöztetése garantáltan stresszmentes és sikeres lesz.

Címkék: Vásárló

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vásárló Vizsgálat indult az Aldi ellen - mi volt igazából a hűtőpultokban?
Privátbankár.hu | 2024. július 18. 11:22
100 százalék magyar - írták a hűtőpultokra, de a GVH azt gyanítja, hogy ez nem volt igaz.
Vásárló Hamarosan kiderülhet, melyik áruház nyert a júliusi „karácsonyi” vásárban
Privátbankár.hu | 2024. július 16. 10:05
A karácsonyi vásárra emlékeztető júliusi nagy akciósorozatot az Amazon kezdte a Prime Dayjel, ám az online áruházak gyorsan átvették az ötletet, sőt a hagyományos játékosok is beszálltak a versenybe. 
Vásárló Legyen résen, árcsökkenés jön a kutakon!
Privátbankár.hu | 2024. július 15. 15:46
Keddtől a benzin nagykereskedelmi ára 2 forinttal, a gázolajé pedig 3 forinttal mérséklődik.
Vásárló Az Oktogonról elment, most Romániából rajtolna újra az amerikai gyorsétteremlánc
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:55
Románia lehet térségünkben az az ország, ahol az amerikai Wendy’s teszteli, hogy képes lenne-e visszatérni Európába. A kudarccal végződött előző kísérletnek Magyarország is részese volt.
Vásárló Intézkedett a Lidl: majdnem milliós fizetést kínál a kezdőknek a német üzletekben
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 12:21
Szeptembertől többet kapnak a német Lidl-üzletek dolgozói. 
Vásárló Eddig bírta, példátlan lépésre szánta el magát a másik Aldi
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 15. 07:47
Az Aldi szerint minden termékét olyan olcsón kínálja a vevőknek, amilyen olcsón csak tudja, ezért a cég áruházai egyfajta kedvezményt testesítenek meg a kiskereskedelemben. Ez változhat a jövőben.
Vásárló A legfelsőbb szintet is elérte a botrány: mérgezték a lakosságot, nem csoda, hogy bedühödtek a kínaiak
Buksza blog | 2024. július 14. 14:37
Kínában nem ritkák az élelmiszer-biztonsági botrányok, amelyeknek ismert és ismeretlenül maradt halálos áldozatai is vannak. A legújabb ügyre a legfelsőbb pekingi vezetés is kénytelen volt reagálni.
Vásárló A vásárlóknak és a boltosoknak is elege lett
Csernátony Csaba, Buksza blog | 2024. július 13. 19:14
Nagy változás jöhet az önkiszolgáló pénztáraknál egy felmérés nyomán. Nagyjából kétszer annyian vannak, akik szerint meg kellene szüntetni az önkiszolgáló pénztárakat, mint akik támogatják ezeknek a megtartását. 
Vásárló Spóroljunk a légkondicionálás költségén inverteres split klímával!
Márkázott tartalom | 2024. július 10. 12:50
A nyári hónapokban az energiaszámlánk az egekig nőhet, hiszen áramfogyasztásunk is emelkedik. Elsősorban a régi típusú, nem túl energiahatékony klímák, ventilátorok okozhatják a magas villanyszámlákat.
Vásárló A hőszigetelés a nyári hőség ellen is megoldást jelent!
Márkázott tartalom | 2024. július 8. 10:19
A hőszigetelés fontossága megkérdőjelezhetetlen az energiahatékonyság szempontjából, mivel általa jelentős fűtési- és hűtésiköltség-megtakarítást, illetve nagyobb komfort érhetünk el. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG