Hirdetés

Konferenciaterem bérlés: erre kell figyelni

2019. október 06., 12:32

Üzleti tárgyalás, osztálytalálkozó, családi rendezvény – rengeteg olyan alkalom van, amikor termet, konferenciatermet kell bérelnünk. Sajnos ez Budapesten még mindig nem egyszerű: a kínálat széles, de a színvonal sajnos változó. Cikkünkkel segítünk jó ár-érték arányú megoldást választani.

Mikor érdemes konferenciatermet bérelni?

A konferenciaterem bérlés nem csak akkor fontos, amikor konferenciát tervezünk. Ha nagyobb társaságot várunk, mint amennyit a meglévő helyszíneink befogadni képesek, érdemes termet bérelni. Ilyen alkalom lehet:

Hirdetés

●       Tárgyalás, delegáció érkezése. A cégeknél nem mindig áll rendelkezésre megfelelő tárgyaló. Megfontolandó a külső helyszín akkor is, ha a résztvevők étkeztetését is meg kell oldani.

●       Oktatás, céges tréning. Néha fontos kimozdulni a megszokott környezetből, még akkor is, ha nem egy klasszikus csapatépítésről van szó, csak például egy gyors tréningről, workshopról.

●       Ünnepség, évzáró, búcsúztató. A formális ünnepségeket, évzáróleseményeket, búcsúztatókat is érdemes lehet máshol szervezni, mint ahol a napi munka folyik.

●       Családi alkalmak, osztálytalálkozók. A keresztelőt, házassági évfordulót, osztálytalálkozót is szervezhetjük külső terembe. Ilyenkor van idő és lehetőség elmondani a jókívánságokat, meghallgatni egymást, beszélgetni – de nem jelent gondot az sem, ha valaki beszédet mondana, esetleg képeket vetítene.

Mire figyeljünk?

Amikor rendezvényt szervezünk, gondoskodnunk kell arról, hogy a résztvevők a programra tudjanak koncentrálni, és – amennyiben munkajellegű megbeszélésről van szó – hatékonyan dolgozhassanak.

A Mimimama Konyhája például azon túl, hogy 60 fős éttermében teljes cateringet tud biztosítani, internetelérést, laptopot, hangtechnikát és flipchartot is tud adni a résztvevőknek. Az étterem 80 fős konferenciatermét többféle elrendezéssel, és felszereléssel kérhetjük.

Az a furfangos catering

A Mimimama Konyhájához hasonló termek azért jelentenek nagyon jó helyszínt, mert a résztvevők étkeztetése a helyszínen is magas minőségben megoldható. Egy hosszabb tárgyalás, előadássorozat alatt elkerülhetetlen, hogy a résztvevők megéhezzenek. A munkaebéd a csapatépítésnek is jó eszköze. Ha viszont túl messzire kell menni az étkezés miatt, vagy a helyszínen nem lehet megoldani legalább egy kávészünetet vagy uzsonnát, a résztvevőket nehéz lehet időben visszacsábítani a terembe.

A Mimama Konyhája akár esküvők lebonyolítását is vállalja, így egy dolgozó vagy tanuló társaság sem fog gondot jelenteni. Nagy könnyebbséget jelent napos időben a 40 fős terasz. Akármilyen jól szellőzik is a terem, egy nehéz nap közepén jól esik egy kis időt a szabadban tölteni.

Jó étkezés, megfelelő felszereltség és igényes helyszín – egy kis odafigyeléssel egy konferencia kellemes, szinte baráti emlék marad. Megéri egy kis időt áldozni a megfelelő helyszín megtalálására.

(x)

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Ide csak akkor költözhetsz be, ha törődsz a szomszédokkal

Ide csak akkor költözhetsz be, ha törődsz a szomszédokkal

Rendhagyó módon küzd az elmagányosodás ellen egy önkormányzat Svédországban: a lakásokat csak olyan bérlők vehetik ki, akik vállalják, hogy hetente minimum két órát más lakók társaságában töltenek. A remények szerint az emberek így boldogabbak lesznek, kevesebbszer betegszenek meg, és ezzel az egész társadalom jól jár.

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Hirdetés

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX45781.35-0.02%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ha holnap elkészülne, beadatná magának a koronavírus elleni oltást?