Hirdetés
Hirdetés

Megvan, miért haldoklik a cégkapu oldala

2017. augusztus 29., 17:20
Cimkék
informatika
, NISZ
, cégka

Egy szoftverhibára a ludas.

Mint ahogy arról kedd délután beszámoltunk, egész nap akadozott a http://cegkapu.gov.hu oldalon elérhető cégkapu, noha a cégeknek holnapig, azaz augusztus 30-ig kell regisztrálni az oldalra.

A cikk megjelenése után a NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. közleményt küldött a Privátbankár.hu-nak, amelyben a következőket írták:

Hirdetés

"A Cégkapu regisztrációja alapvetően rendben halad, a folyamatos monitoring-tesztek azonban fényt derítettek egy olyan, adatbázis-kezelőt érintő szoftverhibára, amely egyes felhasználóknál megakaszthatja a regisztráció folyamatát, vagy átmenetileg elérhetetlenné teszi a felületet".

Mérnökök már dolgoznak a működés helyreállításán. A NISZ egyúttal hozzátette: "a regisztrációt még ezután elvégző ügyfelek megnyugtatása érdekében fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy az e-ügyintézési törvény 2017. év végéig egy átmeneti felkészülési időszakot biztosít, amely időszakban az egyébként pár perces regisztráció hátrányos jogkövetkezmények nélkül tehető meg".

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Nem félünk, pedig kéne? Nagy pofon lehet a vége, ha elbízzuk magunkat

Az előző negyedévhez képest egyes szegmensekben kis mértékben mérséklődtek a különbségek a munkavállalói bizalom terén novemberben, ugyanakkor továbbra is magas, csaknem 70 pontos értéket vett fel az index - derül ki a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb közös novemberi munkaerőpiaci kutatásából. Csakhogy így folyamatosan csökken a dolgozók motivációja is.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38240.09-1.05%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?