<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Klasszis videó

A Klasszis Média (privatbankar.hu, mfor.hu, piacesprofit.hu, turizmusonline.hu videós gyűjteménye.

Makro / Külgazdaság Így fogadták Novák Katalint a svájci parlamentnél - videó
Wéber Balázs | 2023. június 8. 12:20
A köztársasági elnök kétnapos látogatáson jár Liechtensteinben és Svájcban.
Szubjektív "Már nem csak a pedagógusokért, hanem a nemzetünkért jövök ki" - a hétfői tüntetésen forgattunk
Izsó Márton - Kormos Olga | 2023. június 6. 10:31
A diákok és szimpatizánsok tegnap a státusztörvény árnyékában pedagógusnapi kiállással ünnepelték tanáraikat. Az Oktogontól a Belügyminisztériumig vonult a tömeg, s mi arról kérdeztük a résztvevőket, miért érezték úgy, hogy ma itt kell lenniük, gondolták-e valaha, hogy egyszer így ünnepeljük a pedagógusokat, s hogy mit köszönhetnek nekik. 
Szubjektív Talán jobb lesz azoknak, akiknek nehezebb az anyagi helyzete - vásárlók a kötelező bolti akcióról
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. június 3. 11:27
Június 1-én indult a kormányzatilag előírt kötelező akciózás a nagyobb boltokban, a kormány most éppen ettől várja az infláció csökkenését. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság A költségvetést valószínűleg újra kell tervezni az ősszel vagy legkésőbb télen – A hét videója
Csabai Károly - Dobos Zoltán - Juhász Gábor | 2023. június 2. 19:13
Orbán Viktorék ragaszkodnak a költségvetés tavaszi parlamenti ülésszak alatt történő elfogadásához, ám ez kockázatokat hordoz. A megtakarítások révén elért jövedelmek zömére a 15 százalékos személyi jövedelemadó mellett 13 százalékos szociális hozzájárulási adót is kivetnek, és ez az adóemelés már megjelenik a büdzsé bevételi oldalán is. A különadók továbbra is maradnak, a fokozatos kivezetésnek is csak kisebb jelei mutatkoznak. Ha a sarokszámok közül bármelyik nem teljesül akkor dominószerűen fog összeomlani a 2024-es költségvetés. A hét videójában Csabai Károly főszerkesztőnk Dobos Zoltán újságíróval elemzi a jövő évi büdzsét.
Makro / Külgazdaság Kunetz Zsombor: igenis létezik VIP-lista a Mentőszolgálatnál, kérdés, mi indokolja ezt
Privátbankár.hu | 2023. június 1. 15:33
Mi más lehetett volna az orvossal, egészségügyi elemzővel az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által rendezett Klasszis Klubban online lefolytatott beszélgetés apropója, mint a Mentőszolgálatnál történtek, amelyekre Gálvölgyi János sajnálatos esete világított rá. Emellett szóba került a Takács Péter-féle egészségügyi reform egyik legvitatottabb eleme, az ügyeleti rendszer, az ápolók januárra júliusra tolódott, az inflációt sem biztos, hogy fedező béreemelése. Valamint az is, mit lehet tenni a kórházi várólisták csökkentéséért, megoldás lehet-e például az, hogy a magánegészségügy besegít a tb-támogatott kezelések arányának növelésével.
Makro / Külgazdaság Rekorddöntés kell ahhoz, hogy másfél százalékkal nőhessen idén a GDP? Klasszis podcast
Csabai Károly | 2023. május 29. 11:26
Mi a különbség a technikai és a "sima" recesszió között? Sorrendben a negyedik negyedévben is mínuszos lehet a GDP? Elérhető-e a 1,5 százalékos gazdasági növekedés? Ezekről, valamint az idei és a jövő évi költségvetésről beszélgetett főszerkesztőnk, Csabai Károly az ING Bank vezető makrogazdasági elemzőjével, Virovácz Péterrel.
Makro / Külgazdaság Hadüzenet Moszkvának? F-16-osokat kap Ukrajna – A hét videója
Juhász Gábor – Káncz Csaba – Wéber Balázs | 2023. május 26. 19:01
Joe Biden amerikai elnök a múlt heti G7-csúcson megerősítette, hogy engedélyezi szövetségeseinek F-16-osok szállítását Ukrajnának. Ez nagyon kemény üzenet Moszkva számára, és eszkalációt vetít előre. Bahmutot óriási áldozatok árán elfoglalták az oroszok, de a város szinte megsemmisült, az orosz katonai vezetésen belül pedig komoly belharc dúl. A háborúval egy új világrend van kialakulóban, amelyben az egyes országok tragédiáira és a globális válságokra az eddiginél jóval kevesebb figyelem juthat. A hét videójában ezúttal Káncz Csaba és Wéber Balázs elemzi a háború legfrissebb fejleményeit.  
Makro / Külgazdaság Nem jó az országbérlet arra a vonatra, amivel járok - vonatozók mondták
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 25. 19:15
Az új vármegye- és országbérlet olcsó, egyszerű és korlátlan a kormány szerint, igaz, például a balatoni IC-ken egyelőre nem lehet használni. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság Véget ért a 30 boldog békeév és most már egy teljesen új világ van - Klasszis podcast
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 24. 09:38
Két díjat is nyert az Accorde Alapkezelő a befektetési alapkezelők Privátbankár.hu Klasszis 2023-as szavazásán: az általa menedzselt Accorde Első Román Részvényalap A sorozat bizonyult a Legjobb Közép-Kelet-Európai Részvény Alapnak, az Accorde Abacus Alap pedig a Legjobb Abszolút Hozamú Nem Származtatott Alap lett. Ennek apropóján beszélgetett Gyurcsik Attilával, az Accorde Alapkezelő vezérigazgatójával Vég Márton újságírónk.
Makro / Külgazdaság Nagy fejtörések lesznek idén a Karmelitában - Klasszis podcast
Csabai Károly - Székely Sarolta | 2023. május 21. 15:31
A várakozásoknak megfelelő adat érkezett a magyar GDP első negyedéves alakulásáról. No, de ennek fényében lehet-e idén a kormányzati célnak megfelelő szintű, 1,5 százalékos a gazdasági növekedés mértéke? Miért csak minket sújt az egyik legnagyobb mértékben a gazdasági visszaesés az Unióban? És miért lóg ki egyre jobban a magyar inflációs adat a sorból? Lehet-e így egyszámjegyű infláció az év végére? És hogy lehet így a jövő évi költségvetést tervezni? Ezekről beszélget főszerkesztőnk, Csabai Károly és felelős szerkesztőnk, Székely Sarolta a Klasszis podcast megújult adásában! Ezentúl ugyanis nemcsak hangban, de videón is követhető a beszélgetés!
Szubjektív „A hidat azért építették, hogy közlekedjenek rajta” – a Lánchídról kérdeztük a fővárosiakat
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. május 20. 11:39
Politikai viták kereszttüzébe került a Lánchíd autós forgalmának kérdése: radikálisan eltér egymástól a kormányzat és a főváros vezetésének álláspontja. Budapest különböző pontjain kérdeztük meg a fővárosiakat, ők visszaengednék-e a személyautókat a dunai átkelőre. Videó.
Makro / Külgazdaság Megőrzi-e a pénz az értékét állampapírban? A hét videója
Csabai Károly-Eidenpenz József-Juhász Gábor | 2023. május 19. 19:42
Utoléri-e a forintkamat az inflációt a következő egy-két évben? Mely állampapírnak van erre a legnagyobb esélye? Érdemes-e eurót tartani? Olcsó-e a forint? Ezekről a témákról beszélgetett Csabai Károly főszerkesztő és Eidenpenz József főmunkatárs A hét videójában.
Szubjektív Brüsszelnek is üzentek a magyarok: négyből ketten bármi áron megtartanák a forintot - közvélemény-kutatásunk az euróról
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 14. 19:29
Időről időre felbukkan, hogy lassan ideje volna Magyarországon is bevezetni az eurót. Legutóbb Kovács Árpád, a Költségvetési Tanács elnöke állt elő azzal, hogy szerinte 2024 végére teljesíteni lehetne az eurózónához való csatlakozáshoz szükséges maastrichti kritériumokat. Mit gondolnak erről az emberek? Kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság Sokkal kevesebbet vásárolunk, de az infláció alig csökken - A hét videója
Gáspár András - Izsó Márton - Vég Márton | 2023. május 12. 19:15
Hibahatáron belül mérséklődik csak az infláció: miközben az élelmiszerár-emelkedés tempója fékeződni látszik, felbukkant a drágulásért felelős új főbűnös. Miről van szó? Elképesztő mértékben sújtja az áremelkedés a nyugdíjasokat, a kiskereskedelmi fogyasztás pedig meglepő régióban esett vissza a legjobban. Ezekről a témákról beszélgetett Gáspár András lapigazgató és Vég Márton újságíró A hét videójában.
Makro / Külgazdaság Vajon már az árstopok kivezetését készíti elő a kormány?
Privátbankár.hu | 2023. május 10. 12:26
Több tényező is az áremelkedés fékeződését okozhatja az élelmiszereknél, de a drágulással ellentétben az árcsökkenés csak nagyon lassan tud érvényesülni. Lapigazgatónk, Gáspár András az ATV vendége volt.
Makro / Külgazdaság Holoda Attila: van logika az MVM vezetésének lecserélésében
Privátbankár.hu | 2023. május 9. 15:31
A gázárak és az energiapolitika aktuális kérdései is terítékre kerültek az ATV Start keddi adásában, ahol Holoda Attila korábbi energetikai helyettes államtitkár és kollégánk, Király Béla voltak a műsor vendégei.
Szubjektív A pápai tévedhetetlenség nem mindenre terjed ki - honatyák a Szentatyáról
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. május 6. 15:38
Ferenc pápa hétvégi apostoli útját követően a hazai pártok képviselőit kérdeztük, számukra a Szentatya melyik üzenete volt a legfontosabb, valamint hogyan vélekednek az egyházfő hazafele tartó repülőútján tartott sajtótájékoztatójának migrációval kapcsolatos kijelentéséről. Videó.
Ingatlan Mi lesz az MNB-székházzal és a Tőzsdepalotával? - A hét videója
Csabai Károly - Izsó Márton - Mester Nándor | 2023. május 5. 19:07
Ki és mennyiért újítja fel a Magyar Nemzeti Bank székházát? Kihez jutott az Adria palota és mit kezd vele? Miért omladozik tovább a volt Tőzsdepalota, az MTV egykori központja? Miért nem lehet teljes az örömünk, amikor a budapesti Szabadság tér ikonikus épületeit vesszük sorra? Erre ad választ A hét videójában Csabai Károly főszerkesztő és Mester Nándor ingatlanpiaci szakértő.
Makro / Külgazdaság Oszkó Péter ősz előtt nem számít arra, hogy megérkeznek az EU-s pénzek
Izsó Márton - Csabai Károly | 2023. április 29. 11:44
A Bajnai-kormány pénzügyminisztere, kockázatitőke-befektető, üzletember volt az Mfor.hu és Privátbankár.hu közös rendezvénye, a Klasszis Klub vendége.
Makro / Külgazdaság „Okos pénzügyi doktorok, tanárok és diplomaták leszünk” – A hét videója a Diákverseny döntőjéről
Privátbankár.hu | 2023. április 28. 19:29
Befejeződött a Privátbankár.hu által immár hatodik alkalommal megrendezett Legyél Te is Junior Pénzügyi Klasszis ezúttal gimnáziumoknak megrendezett országos versenye. A döntőről készült videónkban megszólalnak a győztes csapat tagjai, a Gödöllői Református Líceum Gimnázium járó diákjai, valamint a verseny támogatói. 
Makro / Külgazdaság "Aki ebbe belemegy, nagyon pórul járhat" - a hétfői tüntetésen jártunk
Izsó Márton Artúr - Kormos Olga | 2023. április 25. 14:14
Kegyes volt az időjárás: csak a státusztörvény elleni pedagógustüntetés elején volt egy hatalmas zivatar, utána esernyők nélkül át tudott vonulni a többezeres tömeg a Belügyminisztérium elé. Kameránkkal mi is ott voltunk, és erős mondatok hangzottak el.
Makro / Külgazdaság Kevesebbet kell venni, kevesebbet kell enni – mit szól a nép az ársapkához?
Juhász Gábor - Vég Márton | 2023. április 23. 14:11
A kormány bejelentette, hogy legalább június 30-ig marad az árstop egyes alapvető élelmiszerek esetében, mert az infláció továbbra is magas. A vásárlók véleménye kiderül a videóból.
Makro / Külgazdaság Szivárognak a NATO-katonák Ukrajnába – A hét videója
Izsó Márton – Káncz Csaba – Wéber Balázs | 2023. április 21. 20:16
Az amerikai védelmi minisztériumból a közelmúltban kiszivárgott iratok szerint amerikai és NATO-katonák már Ukrajnán belül is végeznek kiképzéseket. Sajtóhírek szerint jelen vannak amerikai különleges műveleti erők is, és harcol ukrán oldalon egy több tízezer fős, rejtélyes nemzetközi légió is. Az amerikai hírszerzés behatolt a Kremlbe, a nyugati fegyverszállítások folyamatosak.
Makro / Külgazdaság „Oroszországnak óriási presztízsveszteség lenne úgy visszavonulni, hogy semmit nem ért el” – a tűzszünetről kérdeztünk képviselőket
Dobos Zoltán - Izsó Márton | 2023. április 16. 11:17
A parlamenti képviselőknél érdeklődtünk, szerintük hogyan képzelhető el a békekötés, és valós lehetőségnek tartják-e az Orbán Viktor által is szorgalmazott azonnali tűzszünetet. Videó.
Makro / Külgazdaság Szkeptikus az EU, hogy megállapodik a magyar kormánnyal júliusig - Ujhelyi István volt a Klasszis Klub vendége
Privátbankár.hu | 2023. április 15. 11:42
Az Mfor.hu és Privátbankár.hu közös rendezvényének, a Klasszis Klubnak volt vendége Ujhelyi István, EP-képviselő, az Esély Közösség alapítója csütörtökön.
Makro / Külgazdaság Baljós jel tűnt fel az inflációs adatban - A hét videója
Csabai Károly - Izsó Márton Artúr - Székely Sarolta | 2023. április 14. 19:22
Talán némiképp csalódást keltő inflációs adat látott napvilágot a héten, hiszen egyelőre alig kimutatható mértékben csökken a pénzromlás üteme idehaza, miközben feltűnt egy baljós jel. A friss adatokat értékeli A hét videójában főszerkesztőnk, Csabai Károly és felelős szerkesztőnk, Székely Sarolta.
Állampapír / Kötvény Megéri ilyen árfolyamnál eurós állampapírt venni? A hét videója
Eidenpenz József - Izsó Márton Artúr | 2023. április 7. 18:15
A forint most viszonylag erős, azaz olcsó az euró. Vajon érdemes-e euróban takarékoskodni? Számításaink szerint ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
Szubjektív Minden drágább lett, az infláció meghatározza az életünket – piacozás húsvét előtt
Juhász Gábor - Vég Márton | 2023. április 6. 19:01
A választék bőséges a Fény utcai piacon, így mindent lehet kapni a húsvéti asztalra. A kérdés csak az, hogy az infláció miként hatott a piacozók pénztárcájára. A vásárlók véleménye kiderül a videóból.
Közérdekű "Én ezt egy büntetésnek élem meg" - pedagógusokkal beszéltünk a státusztörvényről
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. április 2. 11:39
A pedagógusok mindennapjait és helyzetét drasztikusan befolyásoló törvény elfogadására készül a kormány, melyben a szakma számos véleményes pontot azonosított. Az eddig sem túl biztos és stabil jövőkép most úgy tűnik, még bizonytalanabbá vált, de melyek a kritikus módosítások, mit jelent az új törvény a gyakorlatban és hogy élik meg a kialakult helyzetet maguk az érintettek? Pedagógusokat kérdeztünk.
Szubjektív Végre átadták a 3-as metrót, de szép lett? - utasvélemények a felújításról
Izsó Márton - Vég Márton | 2023. április 1. 19:21
Öt és fél év után március 20-tól teljes vonalon jár a 3-as metró. Ez Magyarország legforgalmasabb vasútvonala, a napi sok százezer ember utazását biztosítja. A teljes felújítás összesen 225 milliárd forintba került, ennek nagy részét az Európai Unió állta. De szép lett? Az utasok véleménye kiderül a videóból.
Ingatlan Ne siessen lakást venni! Mutatjuk az okokat - A hét videója
Csabai Károly - Juhász Gábor - Mester Nándor | 2023. március 31. 19:19
Csak az energiafaló használt házak és egyes körzetek téglalakásainál lehet nagyot alkudni. Ha újra vágyik valaki, akkor ne számítson alacsonyabb árra! Lapunk főszerkesztője, Csabai Károly a lakáspiac két jó és két rossz híréről, vásárlási tanácsokról, az új hitelről és a friss albérletárakról kérdezte ingatlanpiaci szakértőnket, Mester Nándort.
Makro / Külgazdaság Van értelme kordont bontani a Karmelitánál?
Privátbankár.hu | 2023. március 30. 13:25
Júniustól eltörli az Orbán-kormány a tanárok közfoglalkoztatotti státuszát, a Pedagógusok Demokratikus Szervezete szerint ez minden eddiginél sötétebb jövőt villant fel a pedagógusok számára. Akár 200 ezer forint is hiányozhat a családok kasszájából, de az ellenzék inkább kordont bont a Karmelitánál, jól teszi? Gátat szabna a Fidesz a külföldről érkező kampánypénzeknek, de mi ezzel a baj? Az ATV A nap híre című műsorának március 29-i adásában ezekről a témákról beszélgettek, ahol kollégánk, Vég Márton mellett Lukácsi Katalin történész és Tóth Tamás, a Második Reformkor Alapítvány szakmai igazgatója volt a vendég.
Makro / Külgazdaság Miért magyar nemzeti érdek a NATO bővítésének megtorpedózása?
Privátbankár.hu | 2023. március 26. 10:34
A magyar kormány továbbra sem adott elfogadható magyarázatot arra, miért hátráltatja Svédország NATO-csatlakozását. Az ATV maiTÉMA című műsorának március 24-i adásában ezt a kérdést is elemezték, ahol kollégánk, Király Béla mellett Németh András, a HVG külpolitikai újságírója, Oroszország szakértő Gáspár Kristóf, a Paradigma Intézet politikai elemzője volt a vendég.
Közérdekű Irak és Ukrajna – a birodalmak nem tanulnak a történelemből - A hét videója
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2023. március 24. 19:35
Húsz évvel ezelőtt, amikor az USA az Irak elleni háborúra készült, Joe Biden akkori demokrata szenátor George W. Bush republikánus elnök vakmerő kalandja mellett szavazott. A világ másik felén, Moszkvában, Putyin elnök ellenezte ezt, tévedésnek és a nemzetközi rendszert destabilizáló jelentős eszkalációnak minősítve. Az ukrajnai és iraki inváziók - hajánál fogva előrángatott indoklásaival - azt bizonyítják, hogy a világhatalmak nem vonták le a tanulságot a birodalmi elvakultság és önteltség történelmi leckéiből. Az ukrajnai háborúnak egyre erősebb kihatása van Ázsia biztonsági helyzetére. Káncz Csaba videóinterjúja.
Közérdekű "Az iskola egy közösség. Ezt mindenhol meg kellene adni a gyerekeknek" – videóinterjú tanárokkal
Bendl Vera – Izsó Márton | 2023. március 19. 11:52
Egy év sztrájkokkal és tüntetésekkel. És nem adták föl. Hogyan értékelik a tanárok az eddigi eredményeket, és mit várnak a jövőtől? Egyáltalán: miért tanítanak még? Erről kérdeztük őket.
Állampapír / Kötvény Forintkötvényt vagy eurókötvényt vegyek? – A hét videója
Eidenpenz József - Izsó Márton Artúr | 2023. március 17. 19:04
Új eurós magyar államkötvényeket hoztak forgalomba. Ám kérdéses, hogy ezek jobbak lesznek-e a régieknél, jobbak lesznek-e a német vagy osztrák állampapíroknál és hogy érdemes-e egyáltalán euróban megtakarítani forint helyett. Ezeket a témákat járja körbe e heti videónkban munkatársunk, Eidenpenz József.
Makro / Külgazdaság Miről szól Orbán Viktor és Matolcsy György vitája?
Privátbankár.hu | 2023. március 11. 16:22
A jegybank elnöke szerdán illette éles kritikával a kormány gazdaságpolitikáját. Orbán Viktor pedig a kereskedelmi kamara gazdasági évnyitóján szúrt oda Matolcsy Györgynek. A helyzetet az ATV Start vendégeként kollégánk, Király Béla és Mikecz Dániel, a Republikon Intézet vezető kutatója elemezte.
Makro / Külgazdaság Bojár Gábor: önállóan gondolkodni képes emberek sokaságára nincs szüksége a Fidesznek
Privátbankár.hu | 2023. március 11. 11:48
Az üzletember, vállalkozó volt az e heti Klasszis Klubunk vendége. 
Makro / Külgazdaság Túl az inflációs csúcson - de mi jöhet ezután? A hét videója
Izsó Márton - Csabai Károly - Gáspár András | 2023. március 10. 19:11
Ha hajszálnyinak tekinthető mértékben is, de az éves infláció februárban már alacsonyabb lett az egy hónappal korábbinál. Vélhetően azonban mindenkit inkább az foglalkoztat, mit hozhat a jövő, egyszámjegyűre lassulhat-e a pénzromlás? Marad-e az élelmiszerár-sapka, sőt, esetleg még kibővül-e annak hatóköre, ahogy azt - némileg meglepő módon - az egyik ellenzéki párt bedobta? Ezeket a kérdéseket járták körül e heti videónkban kollégáink, Gáspár András, a Privátbankár lapcsoport lapigazgatója és Csabai Károly, az Mfor.hu és a Privátbankár.hu főszerkesztője.
Makro / Külgazdaság Erasmus-pénzek: ugyanott tart a kormány, mint három hónapja
Privátbankár.hu | 2023. március 10. 18:42
Orbán Viktor ismét nagyívű tervekről, álmokról számolt be az MKIK gazdasági évnyitóján, egyfajta választ adva Matolcsy György kritikájára, miszerint a kormányfőnek nincs célja a következő 10 évre. A kormány és a jegybankelnök szembenállásáról, a brutális költségvetési hiányról, az uniós pénzekről és az inflációról is beszélgetett lapunk felelős szerkesztője, Székely Sarolta az ATV maiTéma című műsorában Dávid Ferenc DK-s politikus, a gazdasági bizottság alelnöke és Csaba László közgazdászprofesszor társaságában.
Ingatlan Van egy aranybánya, ami kapcsolódik az akkugyárakhoz - A hét videója
Csabai Károly - Izsó Márton - Mester Nándor | 2023. március 3. 19:09
Valakik nagyot kaszálnak azzal is, amire nem is gondolnánk az akkumulátorgyárakkal kapcsolatban. Nem csupán a jelen, de a jövő biznisze is ez és persze köze van az ingatlanokhoz. Trükkös tárgyalások is gyakran szóba kerülnek. Erről számolnak be a hét videójában kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Mester Nándor újságíró. 
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor akkugyáraknak árusítja ki az országunkat – gödieket kérdeztünk
Tiszóczi Roland | 2023. február 28. 17:14
Sokakat mély aggodalommal tölt el az akkumulátorgyárak közvetlen környezetükbe költözése, ennek ellenére nagyon kevesen vállalják a véleményüket kamera előtt. A félelmet és bizalmatlanságot erősíti, hogy többen a magyar hivatalok részéről is tehetetlenséget tapasztalnak. Gödön a helyi lakók és a Samsung-gyár működésével kapcsolatos problémák miatt eljárni igyekvő civilek beszéltek tapasztalataikról, és próbálják felhívni a figyelmet arra, hogy milyen változásokra számíthatnak a debreceniek a CATL-gyár felépülése után.
Makro / Külgazdaság Meddig tűri a Nyugat, hogy hazánk Putyin szabotőre lett? - A hét videója
Izsó Márton - Káncz Csaba | 2023. február 24. 19:14
Pontosan egy éve indult el az orosz agresszió Ukrajna ellen. Az EU és az USA vezetői szót emelnek azokról az országokról, amelyek nem támogatják a nyugati szankciókat, mint például India és Kína – miközben figyelmen kívül hagyják, hogy saját szövetségeseik körében Magyarország gyakorlatilag Putyin szabotőrévé vált.  Kína, India és Törökország teljesen új geogazdasági játszmát indított az agresszió nyomán. Káncz Csaba videóinterjúja.
Makro / Külgazdaság Jaksity György: a világon egyedülállóan magas a kamat nálunk – videón a Klasszis Klub
Privátbankár.hu | 2023. február 18. 11:44
A közgazdásszal, a Concorde Értékpapír Zr. alapítójával jó sok témát körbejártunk az Mfor.hu és a Privátbankár.hu által rendezett Klasszis Klubban.
Makro / Külgazdaság Tényleg az USA robbantotta fel az Északi Áramlatot? A hét videója
Izsó Márton – Litván Dániel – Wéber Balázs | 2023. február 17. 19:31
Titokzatos események borzolták tovább az amúgy sem épp nyugodt kedélyeket a nemzetközi politikában az elmúlt hónapokban. Tavaly szeptemberben szabotázs következtében felrobbant az Északi Áramlat gázvezetékpár, de a tettesek kilétéről máig nem tudunk semmit. Az elmúlt hetekben pedig hirtelen fura tárgyak jelentek meg az Egyesült Államok egén – és az újságok címlapján. Félő, hogy a közvélemény mindkét esetben csak a jéghegy csúcsát látja. De mi vagy ki áll a háttérben? A hét videójában erről beszéltek tabuk nélkül, gondolatébresztő szándékkal munkatársaink, Litván Dániel és Wéber Balázs.
Makro / Külgazdaság Mégis lehet valaki, aki örülhet a brutális inflációnak? – A hét videója
Gáspár András - Izsó Márton - Székely Sarolta | 2023. február 10. 19:25
Mi más lehetett volna e heti videós anyagunk témája, mint a legfrissebb inflációs adatsor, valamint a Privátbankár Árkosár-felmérése. Rendkívüli módon azonban Gáspár András lapigazgatónk és Székely Sarolta felelős szerkesztőnk megpróbálta pozitív oldalról megközelíteni a témát, hogy mennyire sikerült és milyen pozitív fejlemények lehetnek a rekordinflácó mögött, az a legfrissebb videónkból kiderül. 
Makro / Külgazdaság Kovács Gergely: az EU nem arra lett kitalálva, hogy olyan szereplők legyenek benne, mint Magyarország
Székely Sarolta | 2023. február 4. 11:41
Kétéves születésnapját ünnepeli most az Mfor.hu és a Privátbankár.hu online rendezvénye, a Klasszis Klub. Ezúttal Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke volt vendégünk, akivel a következő évi választások mellett beszélgettünk a közbeszerzésekről, uniós pénzekről és az ellenzék állapotáról is.
Makro / Külgazdaság Trónfosztott Gyurcsány Ferenc, kriptovalutázó képviselő - A hét videója
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 19:10
Február elseje a vagyonnyilatkozatok napja. Bár erősen kérdőjeles, mennyire fedik a nyilatkozatokban szereplő adatok a teljes valóságot, hagyományosan több szempont mentén is feldolgoztuk a dokumentumokat. Ingatlanvagyonról, értékpapír-állományról, készpénz-halmozásról és jövedelmekről beszélgetnek kollégáink, Csabai Károly, Dobos Zoltán, Mester Nándor és Székely Sarolta.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG