Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: a lengyelekhez már beköszönt Európa új nagyasszonya

2019. július 25., 15:11

Ursula von der Leyen Varsóban randevúzott Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel.

Polish Prime Minister Mateusz Morawiecki (R) and President-elect of the European Commission Ursula von der Leyen (L) during a meeting in the Chancellary of Prime Minister in Warsaw, Poland, 25 July 2019. Von der Leyen is in Warsaw as part of consultations on the staffing of European Commission positions. EPA/RADEK PIETRUSZKA POLAND OUT
EPA/RADEK PIETRUSZKA

A találkozón az uniós bizottsági posztok, a migráció és a jogállamiság témája (is) napirenden volt. Von der Leyennek ez a második külföldi útja azóta, hogy múlt héten az Európai Parlament az Európai Bizottság elnökévé választotta. Az első útja – Berlin mellett – Párizsba vezetett.

A német politikus megválasztását Lengyelország és Magyarország is támogatta. Ki ő? Mit akar? Jó lesz-e az Orbán-kormánynak? Örül-e Vincent? Válaszok a videókommentárunkban:

Hirdetés

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

NER-es kapcsolatra lőttek ki az Est Media-részvények

NER-es kapcsolatra lőttek ki az Est Media-részvények

Méghozzá annak hatására, hogy a cég hétfőn indikatív vételi szándéknyilatkozatot tett a biztonságtechnológiai és kriminalisztikai megoldásokkal foglalkozó Communication Technologies Kft. 51 százalékos üzletrészének megvásárlására, amelynek tulajdonosai az ajánlatot elfogadták.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?