Hirdetés

A nap képe: ennél viccesebb útátadós fotót még nem láttunk idén

Wéber Balázs, 2019. október 01., 16:00

A kép elsőre olyan, mint egy alteros rockbanda debütlemezének borítója, de egy kortárs meditatív öko-performansz nyitójelenetének is simán elmenne.

az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác közötti szakasza 2x2 sávos főpályájának átadásán Göd határában 2019. október 1-jén. MTI/Szigetváry Zsolt
MTI/Szigetváry Zsolt

Az alkotás amúgy az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác közötti szakasza 2x2 sávos főpályájának átadásán készült Göd határában. Az Olvasókra tekintettel most nem kezdjük el felsorolni, ki mindenki szerepel a képen. Inkább adjuk át magunkat a látványnak!

Az utat egyébként heten adták át, a hoszteszlányoknak sajnos már nem jutott bója.

Hirdetés

Eközben a külgazdasági és külügyminiszter is rekordokat döntöget a  "Ki tud a legtöbb mindent átadni választások előtt?" versenyszámban. Erről részletesebben itt olvashatnak: Szijjártó Péter kétnaponta átad egy gyárat.

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Csökkentik a felesleges bürokráciát, támogatják a bankok technológiai fejlődését és erősítik a pénzügyi szektor stabilitását is a bankok szavatoló tőke számítására vonatkozó, az eddigi prudenciális keretrendszert (CRD, CRR) módosító új változásai. A Magyar Nemzeti Bank szakértőjének szakcikkét közöljük.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 268 300 forint volt novemberben. Én ennél