Hirdetés
Hirdetés

Egy őrült randalírozott Berlinben

2017. december 25., 12:24
Cimkék
Berlin
, merénylet

A két legnagyobb párt székházánál követett el merényletet egy zavart férfi, a CDU székháznál tűzveszélyes anyagokat helyezett el, az SPD székházába belehajtott autójával.

A férfi vasárnap késő este helyezett el egy grillgyújtóval és más tűveszélyes anyaggal megrakott táskát a CDU székházánál. A portás észrevette és riasztotta a rendőrséget, a táskát lefoglalták.

A merénylő átvonult az SPD központjához, és autójával belehajtott az épületbe. Kocsija áttörte a bejárat üvegajtaját, megállt és kigyulladt, de a lángokat eloltotta az épület automatikus tűzvédelmi berendezése. Az autóban gázpalackokat és üzemanyagkannákat találtak.

Hirdetés

A merénylő fejsérülést szenvedett, őrizetbe vették és kórházba szállították, majd kihallgatták. Azt állította, hogy öngyilkos akart lenni. A jelek szerint inkább a két pártközpontot akarta felgyújtani, megrongálni, de mindezt szerencsére meglehetősen amatőr módon tette.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Beizzítják az űrversenyt – Kína kolóniát építene a Holdra?

Beizzítják az űrversenyt – Kína kolóniát építene a Holdra?

Kennedy és az első Holdra szállás óta nem volt különösebben éles az űr, pontosabban a Hold meghódítására irányuló verseny. Ezt most Kína piszkálhatja fel, ugyanis olyasmire készül, amit eddig senkinek sem sikerült: űrszondát akar juttatni a Hold sötét oldalára. Kérdés, hogy milyen céllal – és vajon mit visznek magukkal a rejtélyes holdjárón.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?