Hirdetés
Hirdetés

Itt a nagy alkalom: Ön mit kérdezne Orbán Viktortól?

2019. január 09., 13:15

Rendhagyó kormányinfóra kerül sor csütörtökön, ezúttal ugyanis nem Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, hanem maga Orbán Viktor válaszol majd az újságírók kérdésére. A miniszterelnök több mint tíz éve nem adott interjút magyar kormánykritikus lapnak. Most viszont - ha rajtunk múlik - Ön is kérdezhet tőle!

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában.
Forrás: MTI/Kovács Tamás
Forrás: MTI/Kovács Tamás

A kérdésötleteket kommentben várjuk. A szerkesztőségünk által legjobbnak tartott kérdést vagy kérdéseket a Privátbankár.hu-t és az Mfor.hu-t közösen képviselő kollégánk holnap felteszi a miniszterelnöknek – feltéve, hogy valóban lehetőséget kap erre.

A felvetések gyakorlatilag bármire vonatkozhatnak – ugyanakkor kérjük, hogy azok lényegi témát érintsenek, a személyeskedő vagy gyalázkodó kommentektől tartózkodjanak.

Hirdetés

Nem áll szóba mindenkivel

A holnapi esemény azért rendkívüli, mert a miniszterelnök már több mint tíz éve csak úgynevezett kormányközeli médiumoknak ad interjúkat (a külföldi interjúkat leszámítva), így a nem kormánybarát magyar újságírók eddig általában csak konkrét ügyekben tartott vagy nemzetközi sajtótájékoztatókon kérdezhettek (ha kérdezhettek) tőle.

A kormányfő legutóbb 2007-ben adott hosszabb interjút kormánykritikus médiumnak: akkor az index.hu munkatársai tehettek fel kérdéseket az akkor még ellenzékben lévő Fidesz-vezérnek.

Hagyományt teremtene

A kormány szócsövének számító Origo szerint Orbán Viktor hagyományt akar teremteni abból, hogy ő tartja az év első kormányinfóját. A magyar kormányfő egyébként már tavaly júliusban azt mondta újságíróknak a parlamentben, hogy „az év vége felé” sajtótájékoztatót tart majd nekik.

Most eljött az idő – tessék kérdezni!

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Beleállt Amerika, ott is vágták a kamatot

Beleállt Amerika, ott is vágták a kamatot

A piaci várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatcsökkentésről döntött az amerikai jegybank, a Fed. A lépés az EKB egy héttel korábbi kamatvágása után szinte kötelező volt.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?