Hirdetés
Hirdetés

Késő bánat? Őket szívatja meg a legjobban a Brexit

2017. december 17., 09:58

Rájött a brit lakosság többsége, hogy rosszul döntöttek, épp csak visszaút nincs.

A The Independent cikke szerint a britek több mint fele, 51 százaléka ellenzi a kilépést az Európai Unióból, míg a támogatók aránya 41 százalékra tehető. A BMG Research közvélemény-kutató, amelyre a portál is hivatkozik, ugyanazt a kérdést tette fel a polgároknak, amelyet a brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott népszavazáskor.

A lap hangsúlyozza, hogy a maradni akarók száma most a legmagasabb a Brexit-pártiakhoz képest a tavalyi referendum óta. A fennmaradó válaszadók hét százaléka azt mondta, hogy "nem tudja", egy százalékuk pedig elutasította a válaszadást. A brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott népszavazáson a résztvevők szűk, 51,9 százalékos többsége voksolt a kilépésre, 48,1 százaléka pedig ellene.

Hirdetés
Mindeközben sikerrel lezárult a tárgyalások első köre, és már arról is döntött a testület, hogy elindulhat a kilépés második fázisa, erről korábban itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Megteltek a hotelek – mi már tudjuk, hová mész a hosszú hétvégén

Nem csak a nagy ünnepek számítanak kiemelkedőnek a szálláshelyek forgalmában, a húsvétot követő május elsejei majálisok, és így a hosszú hétvégék csurig töltik a vendéglátóhelyeket. Az év negyedik hosszú hétvégéje ráadásul 4,5-szeres forgalomnövekedést hozhat, ráadásul az átlagos foglalási érték is folyamatosan növekszik a Szallas.hu adatai szerint.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?