Hirdetés
Hirdetés

Megvan a döntés: nem üldözik tovább a katalán elnököt

2017. december 05., 11:23

Megszületett a döntés a katalán elnök sorsáról.

Ingyenes KKV Növekedés konferencia: március 27.
Szeretné, ha a cége versenyképesebb lenne, növekedni tudna? Mire figyeljünk a nemzetközi piacra lépésnél, mik a buktatók? Hasznos tippek valódi exportáló kkv-któl.
Előadók: Rákossy Balázs, NGM - Oszkó Péter, OXO Labs - Búza Éva, Garantiqa - Bársony Farkas, AmCham - és még sokan mások.  Regisztráljon most! >>

EPA/OLIVIER HOSLET
EPA/OLIVIER HOSLET

Visszavonta az európai elfogatóparancsot a Brüsszelben tartózkodó Carles Puigdemont volt katalán elnök és leváltott kormányának négy tagja ellen a spanyol legfelsőbb bíróság kedden.

A volt katalán elnök még november elején jelentkezett önként a belga rendőrségen. Ekkor a feloszlatott kabinet négy tagja is vele tartott. Korábban pletykáltak arról is, hogy Puigdemont esetlegesen politikai menekültstátuszt kér Belgiumban, ám ez végül nem történt meg.

Hirdetés

Tegnap egyébként a spanyolok arról is döntöttek, hogy a volt katalán kormány több tagját szabadon engedjék. A katalán válsággal sokat foglalkoztunk mi is, cikkeinket itt és itt lehet megtalálni. >>>

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Új olajország születik, eddig kakaó nagyhatalom volt

Az afrikai Ghána eddig egy egész másik termékről volt híres: a kakaóról, miközben aranyban is bővelkedik. Gazdasági növekedése most azonban 10 százalék közelébe növekedett, köszönhetően a felfutó olajexportnak. Van honnan emelkedni, nem gazdag ország, bár Afrikán belül eddig sem volt rossz helyzetben.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?