Hirdetés
Hirdetés

Orbán kemény fellépésre kérte Junckert

2017. október 19., 14:30

Megy a 101. Kormányinfó, Lázár János ma is beszél.

MTI Fotó: Máthé Zoltán
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Jól sikerült Orbán, a V4-ek és Jean-Claude Juncker randevúja Lázár János szerint. A miniszterelnök úgy értékelte a találkozót, hogy a Visegrádi Négyek egységesen léptek fel minden kérdésben, és sikerült bemutatni az Európai Bizottság elnökének, hogy ez egy szoros, hatékony és sikeres együttműködés.

A vacsorán Magyarország a V4-es partnerekkel együtt azt az álláspontot képviselte, hogy a nyugati és keleti tagállamok között nem lehet kettős mérce.

Hirdetés

Orbán a leghatározottabb fellépésre kérte Juncker a botrányos ukrán oktatási törvénnyel kapcsolatban. Lázár szerint a miniszterelnök emellett arra készül, hogy az Európai Néppárt elnökségének ülésén, továbbá az Európai Tanács ülésén is szóba hozza a kérdést.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Végre elkezdtünk bátrabban vásárolni - erre egyből megpróbálnak becsapni

Az internetes kereskedelem háromszor olyan gyors tempóban bővül, mint a hagyományos - egyre gyakrabban vásárolunk hazai és külföldi weboldalakról, online áruházakból. De honnan tudhatjuk, hogy nem vernek át? Miről ismerszik meg a csaló webshop, mobilapp, hamis reklám? Ha mégis horogra akadtunk, mi a teendőnk?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?