Hirdetés
Hirdetés

Lecsupaszítják az egyik magyar bankot

2017. december 28., 10:02

Az FHB eladta ingatlanos cégét valamint a Takarék Invest Befektetési és Ingatlankezelőt - mindkét céget a Takarékbank vette meg.

A Takarék Invest a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek befektetési szolgáltatásainak összefoglaló megnevezése. Azzal a céllal hozták létre, hogy az ügyfelek egyazon helyen a banki ügyintézés mellett széles körű befektetési szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. Elsősorban saját befektetési termékeinket kínálja, de elérhetők a megszokottól eltérő hazai és külföldi pénzügyi konstrukciók is - írják honlapjukon.

Az FHB Ingatlan ingatlanközvetítéssel, ingatlan értékbecsléssel foglalkozik.

Hirdetés

Házon belül marad

Az ingatlanos és a befektetési cég is "házon belül" marad, miután az FHB tagja a takarékszövetkezeti integrációnak, amelynek központi bankja a Takarékbank. Az FHB már a nyáron jelezte, hogy 2018-ban már tisztán jelzálogbankként akarnak működni, minden egyéb tevékenységet leválasztanak a bankról - ennek a folyamatnak az állomása a mostani bejelentés.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Drága, de imádjuk - megvan, hol szeretnek lakni a magyarok

Drága, de imádjuk - megvan, hol szeretnek lakni a magyarok

Továbbra is töretlen a főváros pesti, belsőbb kerületeinek népszerűsége - derül ki a Duna House legfrissebb közleményéből. A XIII. kerület hosszú hónapok óta vezeti az érdeklődési listát, de a nyomában van Zugló és a belváros is.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?