Hirdetés
Hirdetés

Lecsupaszítják az egyik magyar bankot

2017. december 28., 10:02

Az FHB eladta ingatlanos cégét valamint a Takarék Invest Befektetési és Ingatlankezelőt - mindkét céget a Takarékbank vette meg.

A Takarék Invest a Takarékbank és a Takarékszövetkezetek befektetési szolgáltatásainak összefoglaló megnevezése. Azzal a céllal hozták létre, hogy az ügyfelek egyazon helyen a banki ügyintézés mellett széles körű befektetési szolgáltatásokat is igénybe vehessenek. Elsősorban saját befektetési termékeinket kínálja, de elérhetők a megszokottól eltérő hazai és külföldi pénzügyi konstrukciók is - írják honlapjukon.

Az FHB Ingatlan ingatlanközvetítéssel, ingatlan értékbecsléssel foglalkozik.

Hirdetés

Házon belül marad

Az ingatlanos és a befektetési cég is "házon belül" marad, miután az FHB tagja a takarékszövetkezeti integrációnak, amelynek központi bankja a Takarékbank. Az FHB már a nyáron jelezte, hogy 2018-ban már tisztán jelzálogbankként akarnak működni, minden egyéb tevékenységet leválasztanak a bankról - ennek a folyamatnak az állomása a mostani bejelentés.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Világbotrány a Boeingnél: milyen repülők jutottak még erre a sorsra?

Világbotrány a Boeingnél: milyen repülők jutottak még erre a sorsra?

Az, hogy gyanúsan hasonló körülmények közt lezuhant két, szinte vadonatúj repülő, az egész világot sokkolta, és a Boeing 737 MAX gépeiben mindenki kételkedni kezdett. A világ légügyi hatóságai megvonták a típus engedélyeit, így ezek a modellek most csak a hangárokban állnak. A történelem során fordult már elő hasonló, igaz, nem sokszor – megnéztük a korábban a szégyenpadra került repülőket.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?