Hirdetés
Hirdetés

Vajon elég lett volna 8 általános a Quaestor irányításához?

2017. október 16., 10:13

Benyújtotta a vádiratot a Fővárosi Főügyészség.

A Quaestor cégcsoport egyik tulajdonosával, valamint egy a cégcsoport irányítását színleg átvevő srómannal szemben közokirat-hamisítás bűntette miatt vádat emeltek - írja a napi.hu a Fővárosi Főügyészségre hivatkozva.

A vádirat szerint az ügy első rendű vádlottja, Tarsoly Csaba a tulajdonában álló Quaestor cégcsoporthoz kapcsolódóan elkövetett vagyon elleni - másik ügyben már vád tárgyát képező - bűncselekmények miatt úgy döntött, hogy a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó (QPT) Zrt., mint anyavállalat és egyik leányvállalata, a Quaestor Invest (QI) Kft. képviseletét színleg más személyre, egy úgynevezett strómanra ruházza át.

Hirdetés

Orgován Béla végzettsége azonban nyolc általános iskolai osztály volt, így nem rendelkezett megfelelő képzettséggel ahhoz, hogy irányítsa a Quaestort.

A Fővárosi Főügyészség a két férfival szemben közokirat-hamisítás bűntette, valamint annak kísérlete miatt nyújtott be vádiratot - írja a napi.hu.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Minden autós rémálma: százezres károkat okozhat, ha nem figyelsz

Minden autós rémálma: százezres károkat okozhat, ha nem figyelsz

Defekt, sérült felni, rossz egyenesfutás: problémák, amelyek akár egyetlen kátyú után is jelentkezhetnek. Mindez nem csoda: egy-egy fagyos, csapadékos hét után kátyúk ezrei jelennek meg a hazai utakon, amelyek akár százezres nagyságrendű kárt is okozhatnak autónkban.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?