Hirdetés

Hatalmas égés: ha nem tudja felhívni a tőzsdét, az a BTel miatt van

2014. november 12., 14:33

A tőzsde vezetékes telefon és fax elérhetősége sem működik a BTel műszaki problémái miatt. A cég mostanában egyéb nehézségei miatt kapott fényt.

Műszaki problémák miatt fennakadások vannak a Business Telecom (BTel) szolgáltatásában, a cég a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) egyik telekommunikációs szolgáltatója, emiatt a tőzsde vezetékes telefon és fax elérhetősége sem működik. A BÉT közleményében azt írja, a probléma fennálllásáig e-mailben, illetve mobiltelefonon keresztül lehet őket elérni.

A problémák a BÉT kereskedési rendszereit nem érintik.

Hirdetés

A felhasználók is panaszkodnak

A tőzsde standard kategóriájában is jegyzett BTelnél az MTI érdeklődésére egyelőre annyit közöltek, hogy dolgoznak a technikai problémák elhárításán, és valószínűleg délután helyreáll a szolgáltatás, bővebb tájékoztatást későbbre ígértek.

Reggel az Index arról írt, hogy a cég honlapja sem elérhető, a felhasználók pedig arról panaszkodnak, hogy az ügyfélszolgálat nem elérhető, valamint az internetszolgáltatás is több helyen leállt.

Alig egy hete írtunk arról, hogy az elmúlt egy év során jelentősen csökkenő részvényárfolyamú BTel egy orosz befektetőtől juthat életmentő tőkeinjekcióhoz, a felügyelettől pedig újabb bírságot kap. Részletek>>

Kereskedjen az mfor trader rendszerével!

Esést vár a piacokon? Nálunk akkor is kereshet! Apple részvényeket venne, esetleg a Google és a Microsoft érdekli? Bízik az elektromos autókban: a Teslában vagy inkább a Mercedesben? Vagy inkább hazai pályán maradna? Ha a világ legnagyobb tőzsdéin, vagy 120 devizapárral kereskedne, adott a lehetőség. Tesztelje rendszerünket kockázatmentesen!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Mellbevágó, mennyire elszakadt a forint a környékbeli devizáktól

Mellbevágó, mennyire elszakadt a forint a környékbeli devizáktól

Történelmi csúcson volt tegnap az euró/forint árfolyam, ami várható volt, hiszen már napok óta ostromolta a 337-as szintet az euró. Mégis furcsa, mert a többi térségbeli deviza még erősödött is az utóbbi időben. A forint teljesen elválni látszik társaitól. A fő magyarázat az alacsony kamatszint, a világ egyik legmélyebb negatív reálkamata.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?