Hirdetés
Hirdetés

Aki jól dolgozik, Appeninn-részvényt kap

2012. április 11., 08:20

Az Appeninn Nyrt. keddi közgyűlése elfogadta a társaság éves beszámolóját, valamint egy motivációs célú részvényjuttatási programot. A BUX-kosárban is szereplő társaság közgyűlése felhatalmazást adott az alaptőke emelésére is.

Összesen 50 ezer darab törzsrészvényt az alkalmazottak illetve vezető tisztségviselők jutalmazására fordít a társaság. A programhoz szükséges készletet sajátrészvény-vásárlás vagy kibocsátás útján biztosíthatja az igazgatótanács. A program keretében kiosztásra kerülő részvényeket a jutalmazottak 6 hónapig - illetve vezető tisztségviselők esetében egy évig - nem értékesíthetik.

Az Appeninn-részvények árfolyama az elmúlt 1 évben (Forrás: BÉT)
Az Appeninn-részvények árfolyama az elmúlt 1 évben (Forrás: BÉT)

A közgyűlés felhatalmazta az igazgató tanácsot az alaptőke felemelésére is. A következő öt évben másfélmilliárd forint értékben történhet alaptőke emelés. „Nem titok, hogy 1-2 éven belül a társaság meg kívánja duplázni eszközeinek értékét, ehhez pedig további saját forrásokra is szükség van” – kommentálta a döntést Székely Gábor, az Appeninn igazgatósági testületének elnöke.

Hirdetés

A társaság két fő tulajdonosa egy-egy új igazgatósági tagot is delegált.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Trump belerúg a német iparba – a magyar gazdaság is megemlegeti

Trump belerúg a német iparba – a magyar gazdaság is megemlegeti

Az amerikai alelnök harcias fellépése Münchenben jó eséllyel csak előjele az ütközőpályára állásnak a transzatlanti partnerek között. A Fehér Ház fenyegetése nagyon rosszkor jön a már amúgy is lassuló euró-övezeti gazdaságnak. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön szerint mi lesz a Brexitből?