4p
November 12-én az UP Újpesti Rendezvénytéren várja a szakmai vendégeket Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day.

Az évről-évre egyre népszerűbb szakmai eseményen csaknem 90 rendezvényhelyszín, programgazda várja a céges rendezvényszervezőket, üzleti utaztatókat.  Regisztráljon már ma a MICE piac elsőszámú networking eseményére!

  • szakmai fórum és izgalmas előadások délelőtt és délután
  • elismert külföldi előadók, izgalmas MICE témák
  • korlátlan networking lehetőség
  • 1000 tárgyalási időpont
  • 80 hazai és külföldi kiállító
  • csaknem 450 résztvevő

MIÉRT ÉRDEMES?

A MICE Business Day ezúttal is számos érdekességet és újdonságot tartogat a céges rendezvény- és utaztatói piac szereplőinek. Új és megújult belföldi és külföldi helyszínek, egyedi programokat szervező szolgáltatók és különleges rendezvényszolgáltatásokat kínáló cégek is megjelennek az idén ötödik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

Az idei rendezvényen a „one to one” találkozók mellett még több lehetőséget kínálunk vendégeinknek a networkingre és a szakmai tapasztalatok cseréjére.  Újdonság, hogy az eseményt hagyományosan megnyitó reggeli szakmai fórum mellett a délután folyamán további izgalmas előadások, kerekasztal beszélgetések várják az érdeklődőket, amelyre külföldi előadók és ismert közéleti személyiségek is elfogadták felkérésünket.

IZGALMAS HELYSZÍN

Izgalmas újdonságot jelent maga a helyszín is. A budapesti rendezvényhelyszínek piacán egy egészen különleges, új színfoltot képvisel a tavalyi évben megnyitott UP. A csaknem 3000 négyzetméteren elterülő helyszín 650 négyzetméteres színházterme Budapest egyik legkorszerűbb színpadtechnikájával büszkélkedhet. Az UP rendezvényterét és a helyi piacot is magában foglaló, több díjat is elnyert épület ideális teret biztosít majd az egynapos workshopnak és az azt kísérő networking eseményeknek. A szakmai megbeszélések mellett a gasztronómiai élményekről az esemény kiemelt catering partnerei gondoskodnak.

NETWORKING ÉS KÜLFÖLDI VÁSÁRLÓK

A MICE Business Day-en a kapcsolatépítésé a főszerep, de sokan már a helyszínen konkrét üzleteket kötnek. Az egynapos programra tavaly több mint 300 szakmai vendég volt kíváncsi.  A magyar vendégek mellett idén is érkeznek vásárlók a környező országokból.  A Turizmus Kft. egy, a rendezvény köré épülő szakmai tanulmányutat is szervez a meghívott külföldi hosted buyereknek.

A KIÁLLÍTÓKRÓL

MICE Business Day vendégei B2B tárgyalások keretében ismerhetik meg a hazai és a környező országok konferencia, incentív kínálatát, valamint rendezvényhelyszíneit. Az esemény tökéletes alkalom új partnerek megismerésére és a régiekkel való találkozásra egyaránt.

A kiállítók aktuális listáját a //micebusinessday.hu/kiallitok.php linken érheti el.

SZAKMAI VÁSÁRLÓK FIGYELMÉBE

Ha Ön a felelős a cégénél a rendezvények, konferenciák, tréningek, incentív és egyéb üzleti utazások, vagy a céges partnerek programjainak szervezéséért vagy utazási irodát, konferencia-szervező céget, rendezvényügynökséget képvisel akkor szakmai vásárlóként ingyenesen vehet részt a rendezvényen.

A kötelező online regisztrációs ívet és további információkat itt talál: //micebusinessday.hu/szakmai-vasarlok.php

A rendezvényre a tárgyalási időpontok limitált száma miatt érdemes mielőbb regisztrálni. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően az előzetesen regisztrált és a szervezők által elfogadott szakmai vásárlók az online órarend segítségével október közepétől foglalhatnak majd időpontokat a számukra érdekes kiállítóknál.

A programmal kapcsolatos részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd és kövesse híreinket az esemény Facebook oldalán is - https://www.facebook.com/events/2151859708441907/.

Azt esemény szakmai partnerei a Hungexpo Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, kiemelt támogatója a Cegeshelyszínek.hu.

Legyen Ön is ott a legfontosabb hazai MICE eseményen!

Várjuk szeretettel, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget!

A Turizmus Kft. Csapata

(x)

Címkék: Vállalat MICE
A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Bevásárolt a Waberer's a szomszédban, további növekedést alapoznának meg
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:08
A szerb piac meghatározó szereplőjében szerzett többségi részesedést a magyar logisztikai óriás.
Vállalat Nagyot mentek a Volkswagen tömegmárkái 2023-ban
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 16:47
A Volkswagen-csoporthoz tartozó tömegmárkák (Core csoport) összesített árbevétele tavaly 21 százalékkal 138 milliárd euróra nőtt, a működési eredmény 80 százalékkal 7,3 milliárd euróra emelkedett.
Vállalat Menekülőre fogta a Boeing vezére
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 14:33
2024 végén távozik a Boeingtől David Calhoun vezérigazgató. 
Vállalat Szabálysértésen kapta az Apple-t, a Google-t és a Metát az Európai Bizottság
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 14:16
Az Európai Bizottság vizsgálatot indított az Apple, a Google és a Meta vállalat ellen, hogy megfeleltek-e a digitális piacokról szóló szabályozásnak (DMA) - jelentette be Margrethe Vestager digitális korra felkészült Európáért felelős uniós biztos hétfőn.
Vállalat Óriási dobást jelentett be a Revolut – a magyar ügyfelek is örülhetnek
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 08:43
Március 25-től már elérhető a lehetőség.
Vállalat Újabb terheket kaphat a nyakába a Spar
Privátbankár.hu | 2024. március 22. 14:16
Rövid időn belül újabb kormányzati sarcok nehezíthetik a Spar és még pár külföldi kiskereskedelmi lánc itteni életét.
Vállalat Rásütött a nap a Waberer’s kamionjaira
Privátbankár.hu | 2024. március 22. 10:06
A logisztikai szolgáltató 711 millió eurós árbevétel mellett közel 96 millió euróra növelte EBITDA és 43 millió euróra EBIT (üzemi) eredményét. Rekordévet zárt, és nagyobb osztalékot is fizet.
Vállalat A horvát sportautógyártó elbúcsúzik a kényszermunkát alkalmazó kínai cégtől
Bózsó Péter | 2024. március 21. 19:01
A horvát elektromos luxusautógyár, a Rimac kiszáll a kínai akkumulátorgyártóval, a Camel Grouppal közös vállalkozásából.
Vállalat Új gyárakkal szórja meg a világpiacot a Mapei
Mester Nándor | 2024. március 20. 12:43
Közép-Európában egyelőre nem terveznek új üzemet. Ukrajnában nagy lehetőséget látnak, ha véget érnek a harcok és egy újjáépítést segítő olasz állami programba bekapcsolódnának, mint Itália legnagyobb építőipari cége.
Vállalat Tudja, mekkorát kaszált tavaly év végén a Xiaomi?
Privátbankár.hu | 2024. március 19. 17:34
A vártnál nagyobb bevételt és profitot realizált 2023 IV. negyedévében a Xiaomi, melyben nagy szerepe volt az új Mi14-es modellüknek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG