Hirdetés
Hirdetés

Hajtóvadászat Berlinben: megtalálták az elkövető igazolványát

2016. december 21., 11:56

A kamionban fellelt dokumentum szerint egy tunéziai állampolgár hajtott tegnap a tömegbe.

Gépfegyveres rendőr egy berlini karácsonyi vásárnál 2016. december 19-én. Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan
Gépfegyveres rendőr egy berlini karácsonyi vásárnál 2016. december 19-én. Forrás: MTI/EPA/Clemens Bilan

A Der Spiegel cikke szerint hamarosan országos körözést adhatnak ki egy bizonyos Anis A. ellen, akinek az igazolványát a vizsgálat során találták meg a hatóságok a kamion vezetőfülkéjében. Az irat alapján az elkövető férfi 1992-ben születetett Tataouine városában, Németországban befogadott menedékjogi státussal rendelkezik.

A Rundfunk Berlin-Brandenburg regionális közszolgálati médiatársaság úgy tudja, hogy a támadó megsebesülhetett, ezért a rendőrök megkezdték valamennyi berlini és Brandenburg tartományi kórház átkutatását.

Hirdetés

Fekete hétfő

Hétfő este Berlin nyugati részének központjában, az egyik leghíresebb karácsonyi vásáron egy teherautó belegázolt a tömegbe, tizenketten meghaltak, több tucatnyian megsérültek, többen súlyosan. A gépkocsi vezetője megpróbált elmenekülni a helyszínről, de elfogták, és jelenleg is tart a kihallgatása. A témában írt cikkeinket itt lehet megtalálni. >>>

Szintén hétfőn merénylet áldozata lett Ankarában Andrej Karlov, Oroszország törökországi nagykövete. Az orosz diplomatára egy 22 éves, szolgálaton kívüli rendőr lőtt rá egy fotókiállításon. A merénylet elkövetőjét agyonlőtték. Az esetről itt és itt írtunk. >>>

Hétfőn lövöldözés volt a zürichi főpályaudvar közelében is, egy ismeretlen férfi imádkozókra lőtt rá, majd elmenekült, és késő estig sem sikerült elfogni. Hárman súlyosan megsérültek.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Összeomlottak a múlt hét sztárjai, na meg a bitcoin

Összeomlottak a múlt hét sztárjai, na meg a bitcoin

A múltheti vételi őrület most egy igen kiadós visszaesésbe csapott át a pesti börze kisrészvényeiben: esik a SET, a Nordtelekom és a Futuraqua. A Pannergy viszont szárnyal, kapott hozzá egy kis elemzői segítséget. A nagypapírok és így a BUX alig mozdulnak, esik az olajár, erős a cseh korona.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)