<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Altera Vagyonkezelő
Részvény / Deviza / Áru Erősödik az angol font, az AutoWallis a tőzsdén
Fellegi Tamás | 2019. január 25. 11:20
Nagyot ugrott tegnap az angol font, mielőtt ma kissé korrigált, miközben a brit pénzügyminiszter lemondását helyezte kilátásba. Emelkedik a Richter és az Est Media, ugyancsak jó formában a német tőzsde.
Részvény / Deviza / Áru Autós cég a budapesti tőzsdén: új név, nagy tervekkel
Privátbankár.hu | 2018. december 17. 18:28
Az Altera Nyrt. AutoWallis néven folytatja tőzsdei pályafutását.
Karrier Székely Gábor lett az Altera befektetési igazgatója
Privátbankár.hu | 2018. november 14. 14:06
Befektetési igazgatót nevezett ki az Altera: Székely Gábor csatlakozik a Wallis autós vállalataihoz.
Részvény / Deviza / Áru Mérföldkő: mindjárt a magyar tőzsdén lesznek az autós cégek
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 10. 14:55
Fontos mérföldkőhöz érkezett a Wallis négy autós cégének tőzsdére lépése, miután elindul a cégbírósági folyamata az Altera Nyrt. korábban elhatározott zártkörű tőkeemelésének, melynek keretében az érintett vállalatok 15,8 milliárd forintos apporttal az Altera tulajdonába kerülnek.
Részvény / Deviza / Áru Ebből senki sem akart kimaradni - jöhet az autóipar a magyar tőzsdére
Privátbankár.hu | 2018. július 11. 17:52
Lejárt a Wallis Asset Management által az Altera részvényeire tett vételi ajánlat elfogadásának határideje: egyetlen részvényes sem ajánlotta fel részvényét, továbbra is tulajdonosok akarnak maradni a cégben.
Vállalat Az Altera igazgatósága nem javasolja elfogadni a Wallis ajánlatát
Privátbankár.hu | 2018. május 8. 11:39
Nagy tulajdonos lett az Aletrában a Wallis, az ilyenkor kötelező ajánlat elfogadását nem javasolj a részvényesek számára.
Részvény / Deviza / Áru Tőzsdére jön a Wallis, most meg megőrülnek a Facebook-ért
Eidenpenz József | 2018. április 26. 18:24
A kötvényhozamok végre stabilizálódtak, néhány tech-cég, mint a Facebook, jó nagyot emelkedett gyorsjelentése után. A BUX nagyjából hozta az európai átlagot, a vezető a Mol volt. A Wallis-csoport a budapesti tőzsdére jön az Alterán keresztül.
Részvény / Deviza / Áru Több éves csúcson a zloty és a cseh korona, csak a forint marad le
Fellegi Tamás | 2018. január 25. 19:21
Két régiós, mondhatni visegrádi társvalutánk dinamikusan erősödik, a forintnak is ezt kellene tennie. Az euró újabb csúcson a dollárral szemben. Esett a BUX az OTP és a Mol közel 2 százalékos gyengülésének köszönhetően. Néhány kispapír megint nagyot liftezett, Amerikában pedig a Netflix emelkedik tovább.
Részvény / Deviza / Áru Hússzorosára is emelheti tőkéjét a budapesti tőzsde új sztárja
Gáspár András | 2018. január 8. 16:21
A vállalat alaptőke-emelésének lehetőségéről is döntött a decemberben 57,9 százalékkal dráguló Altera Nyrt. rendkívüli közgyűlése - egy év alatt akár a hússzorosára is felemelhetik a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vagyonkezelő jegyzett tőkéjét.
Részvény / Deviza / Áru Újra megrogyott a BTel: felszámolási eljárás indult
Privátbankár.hu | 2015. április 21. 12:57
Felszámolási eljárást kezdeményezett az Altera Nyrt. a Business Telecom ellen, az eljárás a Kecskeméti Törvényszéken elindult.
Részvény / Deviza / Áru Egy év alatt négyszeresére nőtt az Altera profitja
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 15:58
Eddigi legnagyobb összegű profitját termelte az Altera Vagyonkezelő Nyrt. az év első hat hónapjában – jelentette be a társaság féléves jelentésében. A 2013-ban egyedüliként a Budapesti Értéktőzsdére lépő vagyonkezelő nyeresége legnagyobb részét vállalati kötvényekbe történő befektetéssel érte el.
Részvény / Deviza / Áru Péntekig jegyezhető a tőzsde új részvénye
Privátbankár.hu | 2013. március 19. 14:06
A BÉT-en is debütál az ALTERA nevű vagyonkezelő cég.
Részvény / Deviza / Áru A kis magyar hedge fund nem köt devizaspekulációs üzleteket
Eidenpenz József | 2013. március 4. 12:33
Elindult az Altera-részvények jegyzése az új részvényekben szűkölködő piacon, utána jön a tőzsdei bevezetés. A társaság hasonlít a híres hedge fundokhoz, stratégiájában próbál azoktól is tanulni, ám befektetési szabályzata megkötéseket is tartalmaz. Nincs például devizaárfolyam-spekuláció az étlapon.
Részvény / Deviza / Áru Részvényjegyzésre és tőzsdére lépésre készül az Altera
Privátbankár.hu | 2013. február 20. 15:21
Nyilvános forgalomba hozatali eljárás során vásárolhatják meg a BÉT-re készülő Altera Vagyonkezelő Nyrt. új kibocsátású törzsrészvényeit a befektetők – közölte a mai napon a társaság Igazgatósága.
Részvény / Deviza / Áru Egy lépéssel közelebb vagyunk a legújabb magyar tőzsdei kibocsátáshoz
Privátbankár.hu | 2013. január 15. 14:26
A PSZÁF-engedély decemberi megszerzésével a Budapesti Értéktőzsdére lépés újabb feltételét teljesítette az Altera Vagyonkezelő Nyrt. A tervek szerint ez év márciusában kezdődő nyilvános forgalomba hozatal során 2000-2400 forint közötti áron legfeljebb 1,25 millió törzsrészvényt bocsát ki a vagyonkezelő társaság.
Részvény / Deviza / Áru Nagy nevek a tőzsdére készülő Altera Vagyonkezelőnél
Privátbankár.hu | 2012. július 24. 11:43
Két, széles körben elismert pénzügyi szakembert neveztek ki a tervek szerint idén ősszel a Budapesti Értéktőzsdén debütáló Altera Vagyonkezelő Zrt. felügyelőbizottságába. Dr. Bodnár Zoltán volt MNB alelnök és Oblath Gábor, a Monetáris Tanács korábbi tagja a cég igazgatóságának munkáját segítik majd a tőzsdei bevezetés során, amely várhatóan ősszel történik meg.
KKV Vége: hét évig tartott a per a kartellező útépítők ellen
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 14:29
Kartelleztek az útépítőcégek a 2001-ben és 2002-ben kiírt fővárosi útépítési munkák elnyerése érdekében – így döntött a Kúria. A Gazdasági Versenyhivatal még 2005-ben tárta fel a versenykorlátozó megállapodást, ami miatt nyolc vállalkozásra összesen 593,9 millió forint bírságot szabott ki. Az ilyen típusú kartellt az EU is nagyon szigorúan bünteti, mert torzítja a források hatékony elosztását és felhajtja az árakat.
KKV Kartellező útépítők: nincs bocsánat, fizetni kell
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 12:01
Kartelleztek az útépítőcégek a 2001-ben és 2002-ben kiírt fővárosi útépítési munkák elnyerése érdekében - mondta ki a Kúria döntése. A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) még 2005-ben tárta fel a versenykorlátozó megállapodást, ami miatt nyolc vállalkozásra összesen 593,9 millió forint bírságot szabott ki.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG