Bayern München
KKV Foci és pénz – a bajorok úsznak a zsetonban, a lemaradóknak annyi
Privátbankár.hu | 2015. április 4. 15:28
Miközben a német fociliga müncheni bajnokai várhatóan a következő szezonban is a legtöbbet kasszírozhatják majd, a másodosztályba lecsúszó csapatok teljesen kivérezhetnek. A Bayern várhatóan 68 millió euróból gazdálkodhat, negyvenet a belföldi, 28-at a külföldi szereplésekből – írja a Handelsblatt.
Részvény / Deviza / Áru A Dortmund pénzügyileg is letámadja a Bayern Münchent
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 23. 07:59
Nem kevesebb, mint 114,4 millió eurót szeretne begyűjteni az ezüstérmes Borussia Dortmund egy tőkeemelés során, amit elsősorban a Puma, a Signal Iduna és az Evonik cégek jegyeznek le, valamivel a jelenlegi tőzsdei ár alatt. Az egyetlen német tőzsdei sportklub példáját mások is követhetik.
Részvény / Deviza / Áru Mocskos Bayern! - dúdolhatják elégedetten a kisbefektetők
Zsiborás Gergő | 2013. június 3. 17:39
A most záruló futballszezon a Manchester United régóta várt Wall Street-i debütálásával kezdődött és a német fociklubok hatalmas menetelésével végződött. Tavaly augusztus végén, amikor az európai top bajnokságok elrajtoltak, még senki nem mert volna nagyobb összeget tenni rá, hogy az idei év a német klubokról fog szólni. Pedig így lett. A Dortmund és a Bayern München vívta a legrangosabb európai kupa, a Bajnokok Ligája döntőjét, a bajorok pedig végül tripláztak, ahol eddig elindultak, mindent megnyertek. De vajon a tőzsdén is szárnyalnak?
Vásárló Ahol négy éve folyamatosan megelőzi a Real Madrid a Barcelonát
Privátbankár.hu | 2012. február 9. 16:00
Ez volt a negyedik olyan év, amikor a Money League rangsor első hat helyén nem történt változás, a hat legnagyobb klub – a Real Madrid, a Barcelona, a Manchester United, a Bayern München, az Arsenal és a Chelsea – bevétel szempontjából ugyanazt a sorrendet foglalta el. A húsz legnagyobb futballklub bevételei három százalékkal növekedtek, miközben az európai gazdaság növekedési üteme csak ennek fele volt.
Friss
hírlevél