Fantomcég
KKV Hullanak, mint a legyek: hirtelen eltűnt egy csomó fantomcég az országból 
Privátbankár.hu | 2019. január 3. 07:26
Nyolcezerrel lettek kevesebben. A NAV szerint az lehet a háttérben, hogy tavaly nyár óta csak saját tulajdonú ingatlan lehet székhelyszolgáltató, márpedig az érintettek erre a feladatra jellemzően bérelték az irodáikat.
Makro / Külgazdaság Egyre több fantomcéget örököl az állam, de mostantól ez nem gond 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 19. 09:43
Zavartalanná teszi az állami vagyongazdálkodást a Lázár János és Ékes József által az Országgyűlés elé beterjesztett, tegnap elfogadott törvénymódosítás - közölte szerkesztőségünkkel a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt.
KKV Ezzel a három módszerrel menekítik külföldre a tőkét Görögországból 
Privátbankár.hu | 2012. június 14. 11:43
A görög lakossági ügyfelek újabb legalább félmilliárd eurót vettek ki a bankokból az utóbbi pár napban. A görögországi vállalatok tőkekimenekítése azonban már hónapok óta erősödik, illegálisan és legálisan egyaránt, tőkeleszállítással, fantomcégekkel vagy egyszerűen csak bőröndben.
KKV Végelszámolás söpört végig az építőipari fantomcégeken 
Privátbankár.hu | 2012. április 14. 08:03
A felszámolások stagnálnak, a végelszámolások viszont rendkívüli módon megszaporodtak az építőiparban. A megugrás mögött a kényszer-végelszámolások állnak, melyek nagy része elhagyott, fantom cég ellen indult. Az építőipar a kisebb és a nagyobb cégei is gyakran húzzák le a rolót, egyedül a külföldi tulajdonban álló cégekre nem jellemző a nagy fluktuáció.
Adó Ezt ellenőrzi idén a NAV - ezermilliárd forinttal többet szed be 
Privátbankár.hu | 2012. február 16. 13:59
A költségvetési bevételek több mint 92 százalékát, az idén mintegy 10 500 milliárd forintot, a tavalyinál ezermilliárd forinttal többet az adóhivatalnak kell biztosítania, amit az adózói bázis szélesítésével kíván elérni - mondta Varga Árpád, a NAV elnökhelyettese sajtótájékoztatóján. Az ellenőrizendőket régóta számítógépek választják ki, a végtörlesztés forrásait nem ellenőrizhetik.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG