<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ipari forradalom
Vállalat Figyelj, mert ez lesz a következő évtized hívószava
Balkó Rita | 2017. április 28. 13:03
Svájcban ez volt a legnagyobb téma, a gyártók pedig már ebben a rendszerben gondolkodnak, noha technikailag még nem is létezik. A robotok terjedése elkerülhetetlen, ám a gépekből is csak egy halom vas marad, ha képtelenek összehangolni a munkájukat és megfelelően kommunikálni. Ehhez kell az IIoT, vagyis az Industrial Internet of Things, ismertebb nevén Ipar 4.0. De mi ez, miért olyan fontos, és miért a robotok az éllovasai? Az Accenture meetupján jártunk.
Részvény / Deviza / Áru Egy korszak végleg véget ér: bezár az utolsó szénbánya
Fellegi Tamás | 2015. december 18. 16:02
Az első ipari forradalom országában, Nagy-Britanniában ma valami véget ér, ami akkor kezdődött. Eljött a szénkorszak vége, ma befejezi a termelést az utolsó mélyművelésű bánya, az utolsó bányász is búcsút mond munkájának. 100 évvel ezelőtt 1 millió embernek nyújtott megélhetést az iparág.
Makro / Külgazdaság 300 év után vége a szénbányászatnak Angliában
Privátbankár.hu | 2015. július 10. 14:44
Íme vége az ipari forradalom jelképének tekintett brit szénbányászatnak, legalábbis a mélyművelésűnek. Olcsóbb az import, és jönnek a megújulók.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló