<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Magyar állampapír
Részvény / Deviza / Áru Kötvénypiaci vérengzés Magyarországon, felfelé lendül az OTP-inga
Eidenpenz József | 2022. szeptember 22. 12:41
A kamatemeléshez mellékelt tegnapi Fed-kommentár igencsak lelombozta a piacokat, az esés ma Európában folytatódik. A BUX azonban tartja magát, főleg az OTP-nek köszönhetően. A forint is javult kicsit, miközben a gázárak stagnálnak. A világon az egyik legnagyobb esést szenvedték el a magyar kötvények az idén, ami azonban egyben lehetőség is.
Részvény / Deviza / Áru Három éves csúcson a magyar kötvényhozam
Fellegi Tamás | 2018. október 10. 11:24
Majdnem 4 százalék a 10 éves magyar államkötvény hozama, rég nem láttuk ilyen magasan, jóval a lengyel szint fölött van. A mától felaprózott Konzum gyengül, talán túl sokan vettek előre, várva a 4iG esetében lezajlott szárnyalás megismétlődését.
Pénzügyi szektor A következő brókerbotrányban már nem lesznek érintett önkormányzatok
Privátbankár.hu | 2015. május 14. 15:30
Törvényben szabályozzák a továbbiakban az állami és önkormányzati pénzlekötéseket - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.
Állampapír / Kötvény Két hétig kong az ürességtől az államkincstár: ezért kellenek a betétek
Privátbankár.hu | 2013. január 31. 09:34
A hó eleji utalások miatt két hétig szinte üresen kong az államkincstár kasszája, ez az oka annak, hogy a kormány lehetővé tenné számára a betétgyűjtést - írja a Magyar Nemzet.
Állampapír / Kötvény Felpörgött a magyar állampapírok piaca - elégedett az ÁKK
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 20. 13:45
A kedvező piaci keresletre reagálva az Államadósság Kezelő Központ szeptemberig forintban jelentősen túlteljesítette az éves kibocsátási tervet. Tavaly még úgy tervezték, hogy idén 1230 milliárd forintért bocsátanak ki forint-állampapírt, de szeptember végéig már összejött 1163 milliárd. Az ÁKK-nak bejött a lakossági állampapír program is.
Állampapír / Kötvény Válaszd a hazait: rákapott a lakosság a magyar állampapírokra
Privátbankár.hu | 2012. július 19. 09:11
Július közepén meghaladta a 200 milliárd forintot a lakossági állampapír-állomány növekedése. A sikeres program további lépéseként a Magyar Államkincstár két új fiókot nyitott Budapesten, és megújult az allampapir.hu honlap.
Állampapír / Kötvény Ez a mi nagy szerencsénk: szeret minket a Templeton
Privátbankár.hu | 2012. április 16. 18:28
A Franklin Templeton Investments, a magyar állampapírok legnagyobb befektetője továbbra is bízik a magyar kötvényekben. A 61 milliárd dollárnyi vagyont kezelő Templeton Global Bond Fund, és a 43 milliárd dolláros Global Bond Fund vezetője szerint jelentéktelenek azok az ügyek, amelyek súrlódást okoznak az EU, az IMF és a magyar kormány között.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG