Pénztár
Karrier Az Aldi-pénztáros kipakol – fizetések, műhelytitkok a szakmában
Privátbankár.hu | 2018. július 12. 16:42
Úgy tűnik, az Aldi-pénztárosok élete valóban olyan stresszes, mint ahogy kívülről látszik, kemény teljesítmény-kényszer alatt dolgoznak. A vevők is macerásak tudnak lenni. Viszont Németországban még a nettó alapfizetésük is eléggé vonzó, és még egyéb pluszpénzek is bőven akadnak számukra. Jelenleg is jó pár száz ilyen dolgozót keresnek.
Pénzügyi szektor A magyarok úgy döntöttek, hogy nem várnak az állami nyugdíjra?
Privátbankár.hu | 2018. február 8. 16:18
Egyetlen év alatt 25 százalékkal nőtt az egyéni befizetések összege az önkéntes nyugdíjpénztárakhoz - bőven pótolták a munkáltatói befizetések elmaradását, miután kiesett a legkedvezőbb adózású cafeteria-elemek közül a pénztári hozzájárulás.
KKV Hogyan akar kinyitni januárban ez a 10 ezer magyar vállalkozás?
Privátbankár.hu | 2016. december 19. 10:53
Közel 10 ezer vállalkozás még nem kért üzembehelyezési kódot az online kasszához, pedig január 1-től már használniuk kellene.
KKV Eltüntette a kasszáktól az édességet a Lidl (képpel)
Privátbankár.hu | 2015. február 24. 12:27
Magyarországon is megjelentek az egészséges kasszák, amelyet itthon elsőként a Lidl Magyarország vezet be - közölte az áruházlánc a Privátbankárral.
Személyes pénzügyek Átvilágítják a pénztártagokat: kinek, mi a teendője?
Privátbankár.hu | 2014. október 18. 11:05
Idén év végéig el kell végezni a pénztártagok átvilágítását, ehhez az ügyfeleknek be kell menniük a pénztárakba. Ha az ügyfél nem intézi el év végéig ezt a kötelezettségét, a pénztárak januártól meg fogják tagadni a megbízásokat. Kire vonatkozik ez és mit kell pontosan csinálni?
KKV Eldőlt: mégsem kell mindenkinek kidobni a régi pénztárgépet
Privátbankár.hu | 2014. július 2. 15:20
A hagyományos pénztárgépek július 1-je után is üzemeltethetők, a pénztárgép-rendeletben meghatározott feltételek teljesítése mellett - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.
Vásárló Mindig rossz pénztárhoz állsz? Segít az Auchan
Privátbankár.hu | 2014. április 8. 10:42
Új lámpákat szereltek fel a kasszákhoz: vagy zöld, vagy piros, vagy nem világít.
KKV Kiderült: ennyiért kommunikálhatnak az új pénztárgépek
Füstös Móni | 2013. augusztus 15. 14:37
Mostanáig még nagyságrendileg sem lehetett tudni, hogy mennyibe fog kerülni az a szolgáltatás, amely a pénztárgépek és a NAV kommunikációját biztosítja. Sőt eddig az sem volt biztos, hogy a multik is beszállnak a versenybe, elsőként mégis a Telekom rukkolt elő az új szolgáltatási csomaggal, ami így a konkurens cégek árképzését is meghatározhatja.
Személyes pénzügyek Kockázatok és mellékhatások: így fáradjanak a kasszához!
Privátbankár.hu | 2013. január 8. 11:22
Egyre többször találkozni olyan félrevezető hirdetésekkel, amelyek a jól ismert adókedvezmények mellett további nagy összegeket ígérnek a pénztártagok egy szűk körének – hívja fel a figyelmet a Stabilitás Pénztárszövetség. Ez azonban félrevezető lehet, ugyanis pénztári tagság lényege a hosszú távú megtakarítás, nem a rövid távú adóelőny.
Friss
hírlevél
depositphotos