Sebestyén László
Biztosítás Kgfb: nem kell mindenkinek többet fizetni 
Balla Györgyi | 2014. november 5. 18:04
Átlagosan 10-15 százalékkal drágul a kötelező felelősségbiztosítás, ez azonban nem jelenti azt, hogy egységesen mindenki ennyivel többet is fizet majd többet. A Netrisk.hu internetes alkusz cég vezérigazgatója a Privátbankár.hu-nak elárulta, kik az idei "nyertesek" és "vesztesek". Videóinterjú.
Biztosítás Év közben vált kötelezőt? Van egy rossz hírünk 
Privátbankár.hu | 2014. január 23. 19:55
Most nagyjából ott vannak a kgfb-átlagárak, ahol tavaly. Ez azonban csak ideiglenes, mert a szakemberek szerint hamarosan elmozdul erről a pontról. Ugyanakkor például a B10-es besorolásba alig lesz különbség az árak között, függetlenül attól, hogy mekkora autója van az ügyfélnek.
Biztosítás Reagált a Netrisk a tízmilliós bírságra 
Privátbankár.hu | 2013. december 18. 14:43
A Netrisk.hu, biztosítási alkuszt váratlanul érte az MNB bírság, a cég szerint amit csinálnak, az az általános piaci gyakorlat.
Ingatlan Örülhetnek a diósgyőriek! Sokkal szebb lehet a stadionjuk 
Privátbankár.hu | 2013. november 28. 14:56
A kormány a korábbinál jóval több pénzt adnak a felújításra.
Biztosítás Elkezdődött a visszaszámlálás! Már csak bő egy hét van a kötelezőre 
Privátbankár.hu | 2013. november 22. 18:00
A tapasztalatok szerint az autósok többsége az utolsó napokra hagyja a kötelezőt. Fontos azonban, hogy a nagy kapkodásban is minden rovatot pontosan töltsünk ki, mert sok múlhat rajta. Az eddigi adatok szerint eddig akár 25 százalékot is lehetett spórolni.
Biztosítás Jobban nőtt a kötelező, mint várták - ezek a kedvenc kiegészítők 
Privátbankár.hu | 2013. november 5. 07:46
Az első nap után magasabb az átlagdíj a tavalyinál az egyik alkusz szerint.
Biztosítás Kúsznak felfelé az árak, vége az olcsó KGFB-nek? 
Privátbankár.hu | 2013. július 23. 19:00
Az online biztosítások legnagyobb szeletét adó, személyautók kötelező gépjármű felelősségbiztosításának átlagdíja az első félév végén lényegesen magasabb volt, mint januárban. A díjakat a biztosítási adó dobta meg.
Biztosítás Mi lesz a kgfb-piaccal: jobban járunk, olcsóbb lesz a kötelező?  
Zsiborás Gergő | 2012. október 11. 11:35
Az év közbeni díjhirdetés mindenképp az ügyfeleket érdekét szolgálja, de nem biztos, hogy ettől a kgfb-díjak alacsonyabbak lesznek. A szakértők megosztottak, az egyenlet több szereplős. Maradnak a régi reflexek?
Vásárló Nem volt jó ötlet a befagyasztás: mégis lehet drágább a szemétszállítás? 
Privátbankár.hu | 2012. március 14. 11:30
Egy törvényjavaslat szerint a januárban életbe lépett díjbefagyasztás minden szempontból káros a hulladékkezelési közszolgáltatásra, ezért lehetővé tennék, hogy a szolgáltatók mégis megemeljék a szemétszállítási díjat. 120 literes kukára számítva 650 forint lenne a plafon - kivéve ott, ahol már eddig is többet kellett fizetni a szemétszállításért.
Biztosítás Támad a kátyúszezon: kiszolgáltatottak az autósok  
Privátbankár.hu | 2012. január 26. 11:32
A közút fenntartójának elég csak kihelyeznie egy táblát, ami figyelmeztet a kátyúveszélyre, és az anyagi felelősség alól már is mentesítette magát. Ilyenkor az akár több tízezer forintra rúgó számlát az autós fizetheti. Az is megoldás, ha kiképezzük magunkat helyszínelőnek, de van ennél egyszerűbb mód is arra, hogy ne menjen rá a gatyánk az úthibákra.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG