<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Söralátét
Makro / Külgazdaság Ebből botrány lesz: Lázár János kifakadt egy fórumon
Privátbankár.hu | 2015. június 15. 09:37
Húsz évig még biztosan nem érjük utol a nyugati béreket, riasztó állapotban van a magyar állam, és a kormány reformtörekvéseit a saját minisztériumai lehetetlenítik el. Egyebek mellett ezeket mondta Lázár János egy pénteki építészfórumon, Székesfehérváron. Az RTL Klub Híradó tette közzé a helyszínen készült hangfelvételt.
Személyes pénzügyek Szja-bevallás? „Mind abból a házból jönnek ki, ahol mindenki megőrül”
Privátbankár.hu | 2015. május 20. 18:30
Az utóbbi években jottányit sem lett egyszerűbb egy normál szja-bevallás kitöltése, 27 oldal között lehet elveszni, a kitöltési útmutató egyre hosszabbra dagad, már majdnem 300 oldal. Három számmal tökéletesen összefoglalható jövedelemért is hét oldalt kell kitölteni. Az internetes kitöltés sokat segít, de fapados.
Adó Így kell az adót bevallani három sorban, egy söralátéten
Privátbankár.hu | 2015. március 10. 10:18
A személyijövedelemadó-bevallás legegyszerűbb módja az az adónyilatkozat, amit söralátét-bevallásként is emlegetnek.
Vásárló Amelyik kormány emeli a sör árát, annak mennie kell?
Eidenpenz József | 2014. július 12. 14:00
Nyár, kánikula, futball, sör. Bár a korábbi években inkább nőtt a sör átlagos fogyasztói ára, eléggé gyakori az ingadozás. Az utóbbi egy évben szerényen mérséklődött az ár, ezt azonban tavaly év elején komoly emelkedés előzte meg. A mindenkori kormányok sajnos előszeretettel oldják meg anyagi gondjaikat adóemelésekkel.
Adó Önnek elég a söralátét adója bevallásához?
Privátbankár.hu | 2014. március 25. 10:32
Azok, akik számára a munkáltató nem vállalta a személyi jövedelemadó bevallás elkészítését, illetve akik a szja bevallásukat nem az adóhatósággal szeretnék elkészíttetni, két lehetőségük van: vagy a klasszikusnak tekinthető 1353-as adóbevallást, vagy az azonos számú adónyilatkozatot töltik ki. De ki és mikor választhatja ezt a bevallási formát?
Karrier Új igazgató a vörös csillagos cégnél Budapesten
Privátbankár.hu | 2013. október 7. 14:43
Új értékesítési igazgatót neveztek ki a Heineken budapesti központjába. A 43 éves Gheorghe Andresz Aradról költözik Budapestre.
Adó Nem akar az adóbevallással bajlódni? Kérje meg a főnökét!
Privátbankár.hu | 2013. január 29. 09:00
A magánszemély - adóbevallás benyújtása helyett - a munkáltató közreműködésével tehet eleget a 2012. évi adókötelezettségének, ha a munkáltató vállalja az adó megállapítását. Tavaly a magánszemélyek 15%-a bízta munkáltatójára bevallása elkészítését. Január 31. a határidő.
Adó Túl bonyolult a söralátét? Segít az adóhatóság!
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 09:02
A személyi jövedelemadó-bevallás benyújtásának pontos határideje 2012. május 21-e. Aki nem boldogul a nagyméretű söralátét-adónyilatkozattal, a csökkentett vagy a teljes adattartalmú nyilatkozattal, annak több fronton is tud segíteni az adóhatóság. Bár már csak 2 hét van hátra, még a fele sem érkezett be a bevallásoknak.
Adó Adóbevallás: söralátét sem kell, kiszolgál minket a NAV
Privátbankár.hu | 2012. február 10. 09:21
Segítséget nyújt a személyi jövedelemadó bevalláshoz a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, ha valaki az egyszerűsített bevallást választja. Érdemes azonban igyekezni: a választás végső határideje február 15.
Adó A világ legnagyobb söralátétje bonyolítja tovább az életünket
Privátbankár.hu | 2012. január 31. 13:02
A munkáltatóknak legkésőbb holnap kell kiadniuk az szja-bevallás kitöltéséhez szükséges igazolást, és sokak postaládájában megjelentek már az adóbevallási egységcsomagok. A gyakorlatilag kétkulcsos, névleg azonban arányos egykulcsos adórendszer miatt is főhet a feje az adóbevallást kitöltőknek. Az adóhatóság segít, ha nem megy, totózzon!
Adó Adózók, elkészült a söralátét!
Privátbankár.hu | 2012. január 7. 13:13
Idén több százezer magánszemély adhat számot keresetéről az egyoldalas, söralátétként is emlegetett adóbevallási iraton, amely péntektől elérhető az adóhivatal internetes oldalán - ismerteti a szombati Magyar Nemzet.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG