<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van kiút az építőipari és az energiaválságból?

Klasszis Klub Live Lázár Jánossal, ifj. Chikán Attilával és más neves szakértőkkel - személyesen és online!

2023. június 14.

Jelentkezzen most!

KKV
A mesterelme-csapatok viszonylag újnak számítanak a legtöbb ember számára – pedig Napoleon Hill már 75 éve megírta a koncepcióját.

A mesterelme csoport lényege, hogy segítsen a saját kihívásaink között eligazodni a kollektív intelligencia erejével. Találkozhattok akár havonta, akár hetente – a lényeg, hogy számíthassatok egymásra, és a dobozon kívüli gondolkodás erejére! A bizalmikor.hu hat dolgot gyűjtött össze, ami bizonyítja, miért jó egy mesterelme-csoport tagjának lenni!

1, Egy exkluzív közösség, ami kölcsönösségen alapul – olyan csoport tagja leszel, ahol a többieknek ugyanannyira szükségük van rád, mint neked rájuk, így a minőségi tapasztalat és tudás megosztása elengedhetetlen minden tag számára.

2, Szaktanácsadás – Ha egyszer bevonnak egy mesterelmébe, nem fogod azt érezni, hogy egyedül vagy a vállalkozás terheivel a nyakadon, üzleti tanácsadóvá válnak a tagok számodra és vica versa.

3, A játék neve: EGYÜTTMŰKÖDÉS. Előfordulhat, hogy valaki a társaságból tökéletesen illeszkedik a projektbe, amin dolgozol, ugyanígy te is lehetsz a megfelelő segítség valaki számára! A tagok annál az egyszerű oknál fogva terveznek együtt, mert együtt többet érnek el.

4, Kapcsolatépítés! Hihetetlenül gyorsan elkezdhetsz terjeszkedni egy mesterelme csoport segítségével – új lehetőségeket, kapcsolódási pontokat találtok és ajánlotok egymásnak - és nem kell mondani, az üzleti életben milyen fontos a kapcsolatépítés.

5, Tanulás! Egy mesterelme csoportban mindenki más képességgel, tapasztalattal és kapcsolatokkal rendelkezik. Ha elmeséled a kihívásaid – szinte biztos lesz valakinek megoldása, vagy jó ötlete számodra, ami neked eszedbe sem jutott addig. De ez mégsem olyan, mint egy osztályterem - ez egy meghitt, színvonalas közösség, ahol interaktívan ötleteltek egymás problémáiról és terveiről

5+1, Gondolkodj nagyban! Egy mesterelmében való részvétel valóban ad egy Mesterelmét! Túl tudsz lépni a határokon, sokkal tágabb látókörben nézni a dolgokat, észreveszed mások is milyen elképesztő dolgokat csinálnak... ahogy az is tudatosodig benned, mennyivel hatékonyabb lehet a közös munka, ahelyett, hogy egyedül kellene szembenézned a kihívásokkal.

A rovat támogatója a 4iG

KKV Vigye sikerre vállalkozását, alkalmazzon business mentort!
Natív tartalom | 2023. június 8. 10:01
A business mentor nem varázsló, ám mégis rendkívül fontos szerepet játszhat több, a hazai kkv-szektort rendkívüli mértékben érintő konfliktushelyzet kezelésében. Közreműködésével a vállalatok tulajdonosai és vezetői olyan külső támogatást kaphatnak, amely segíti őket a tudatosabb vállalatvezetésben és előmozdítja üzleti és személyes fejlődésüket. A Budapesti Gazdasági Egyetem rendhagyó szakirányú továbbképzéséről annak vezetőjével és egyik hallgatójával beszélgettünk.
KKV A K&H szerint az uniós pályázatok körüli zűrzavar nem ártott
Privátbankár.hu | 2023. május 24. 14:14
Az uniós pályázatok körüli bizonytalanság csak kismértékben vetette vissza a cégek bizakodását, mintegy felük továbbra is reálisnak tartja, hogy ilyen forráshoz juthat - közölte a K&H magyarországi mikro, kis- és középvállalkozások (kkv) bizalmi indexe első negyedévi eredménye alapján.
KKV Megnyitják a pénzcsapot a magyar cégeknek: milliárdokat érő bejelentést tett egy bank
Privátbankár.hu | 2023. május 10. 17:14
Jelentős beruházási hitelkeretről állapodott meg az UniCredit.
KKV Jó szakemberből gyenge vállalkozó lesz? – interjú
Natív tartalom | 2023. április 4. 12:02
Egerszegi Krisztián Jövőkép című könyvének megjelenése kapcsán készült interjúnk második részében beszélgetünk a vállalkozók 90 százalékáról, a magukat halálra hajszoló emberekről, és arról is, mit tanácsol a bölcs varázsló a gonosz sárkány legyőzéséhez.
KKV Jövőkép nélkül csak szenvedés lesz, nem sikercég – interjú
Natív tartalom | 2023. március 22. 10:07
Ami tíz évvel ezelőtt még működött a magyar cégek számára, az tíz év múlva egyáltalán nem lesz elegendő, avagy hamarosan megérkezik az üzleti regény arról, hogy miért kulcsfontosságú a hazai vállalkozók számára egy jól megformált jövőkép. Egerszegi Krisztiánnal, a MiniCRM cégvezetőjével és a Cégépítők alapítójával beszélgettünk Jövőkép című könyve megjelenése előtt.
KKV Csak a bizonytalanság biztos a kisvállalkozásoknál
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 16:24
A kormány új hitelprogramról döntött a Baross Gábor újraiparosítási program keretében. Az elszálló kamatok mellett ez komoly segítséget jelenthet a kisvállalkozások számára, amelyek helyzete meglehetősen bizonytalan lett az utóbbi időben. Az ATV Start vendégeként Perlusz László, a VOSZ főtitkára és kollégánk, Király Béla beszélt a hazai vállalkozások helyzetéről.
KKV Egyre több kkv fedezi fel a TikTok előnyeit
PR | 2023. január 5. 11:19
A 2011-ben alapított TikTok töretlen népszerűségnek örvend elsősorban a fiatalok és a pályakezdők körében, amit egyre több cég ismer fel és fordít a maga javára. A felhasználók elsősorban a szórakozás miatt nyitják meg naponta többször is a TikTokot, de nyitottak a minőségi, márkaépítő jellegű tartalmakra is, ezért a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális cégek egyaránt profitálhatnak a friss, reklámzajmentes felület aktív használatából. Szakértővel elemeztük a különböző kommunikációs trendeket.
KKV Elmentek a magyar cégek kedve az innovációtól?
Privátbankár.hu | 2022. december 19. 16:22
A magyar vállalatok az utóbbi hónapokban alaposan visszafogták innovációs elképzeléseiket. A K&H innovációs index enyhe visszaesést mutat.
KKV K&H-felmérés: az árfolyamingadozás a kkv-szektor harmadát hátráltatja
Privátbankár.hu | 2022. december 9. 12:13
A K&H mikro-, kis- és középvállalkozásokat körében végzett kutatása igazolja, az árfolyamok ingadozása, a szakemberhiány, az infláció és az anyaghiány nagyobb kihívást jelent, mint a koronavírus-járvány.
KKV Be vannak rezelve a vállalkozások attól, hogy a kormány újabb megszorító intézkedéseket hoz
Privátbankár.hu | 2022. november 21. 06:34
Ez is kiderül a több mint 160 ezres vállalkozói felhasználó bázissal rendelkező Billingo online számlázó kutatásából. 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG