3p
KKV

 

Ha még most vagy csak a hosszabb lélegzetvételű nyaralás előtt, akkor minden bizonnyal minden munkával kapcsolatos témától a falnak mennél. Teljesen érthető módon érzed azt, hogy telítődtél, hiszen már javában az év második felében járunk, és a megfeszített munkatempóból még nem is igazán tudtál alább engedni.

 

Ugyanakkor mindenképp arra biztatunk, hogy egy utolsó nagy levegővel merülj még el egy kicsit a munka világában, és a nyaralásról visszatérő felfrissült, kipihent éned duplán hálás lesz neked. Mutatjuk, hogy ezt mivel tudod elérni!

Még szabadság előtt válassz új irodabútort!

Hihetetlen módon hálás leszel majd önmagadnak, amiért most vásárolsz be a Prémium bútoráruház irodabútoraiból. Hogy miért is?

Mert amikor visszatérsz a nyaralásból, és újult erővel vetnéd magad bele a munkába, akkor nem a régi, jól megszokott környezet vár, hanem valami egészen más. Ez pedig az újdonság varázsával fog hatni rád, és még nagyobb kedvet érzel majd ahhoz, hogy ismét felvedd a fonalat.

Éppen ezért azt tanácsoljuk, hogy még a szabadságolás előtt gondold végig, mennyire vagy elégedett az íróasztaloddal és a forgószékeddel. Mennyire tudod őket kényelmesen és fájdalommentesen, gördülékenyen és bosszankodástól megkímélve használni.

Akármelyik bútordarab bukik is meg a vizsgán, azonnali cserét érdemes eszközölni! Méghozzá haladéktalanul! Itt ugyanis már nem csupán az esztétikai élmény kerül veszélybe, hanem az egészséged és a hatékony munkavégzés is!

A hatékony munkavégzés egyik alapvető követelménye

Nem lehet úgy dolgozni, hogy kényelmetlenül ülsz, hogy fél óra után megfájdul a hátad vagy a derekad, esetleg nem férsz el az asztalon. Minden egyes ilyen kényelmetlenség órákat vesz el a hatékonyságodból, ugyanis bizonyított tény, hogy egy-egy megszakított munkafolyamat után nagyjából 25 percnek kell eltelnie ahhoz, hogy ismét a tárgyra tudj összpontosítani.

Éppen ezért érdemes a jelenlegi bútoroktól megválni, és mind a stílusodnak, mind a munkádnak megfelelő irodabútorokat választani.

Az íróasztalok közül többféle méret, stílus és anyag is a rendelkezésedre áll, míg a forgószékek esetén eldöntheted, hogy mennyire szeretnél kényelmes darabot. Akad, amelyiknek csak a támlája, van, amelyiknek az ülése is dönthető. Az anyag és a szín tekintetében ismét az egyéni preferenciák fognak nagy szerepet játszani.

Hozdd meg a saját kedvedet!

Ha alapvetően önmagad dolgozol, akár azért, mert távmunkát végzel, vagy mert jobbára home office-ban dolgozol, esetleg teljesen vállalkozol, akkor mindenképpen érdemes gondoskodnod a motiváció fenntartásáról. 

Ezt pedig csak úgy fogod tudni megtenni, ha kényelmes munkakörnyezetet biztosítasz magadnak, és egy-egy mérföldkő elérése után még meg is jutalmazod magad! Ne feledd, dolgozni kell, de nem mindegy, hogy hogyan teszed! A felelősség és a döntés a tiéd, a fent említett bútoráruház prémiumminőségű munkaeszközökkel vár!

Címkék: KKV
A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

KKV Széchenyi Kártya Program: megduplázták a hitelkereteket
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 1. 11:18
Sokkal nagyobb hitelkeretet kapnak a kkv-k a Széchenyi Kártya Program keretében. A kamat a futamidő végéig 5 százalék. 
KKV Vigye sikerre vállalkozását, alkalmazzon business mentort!
Natív tartalom | 2023. június 8. 10:01
A business mentor nem varázsló, ám mégis rendkívül fontos szerepet játszhat több, a hazai kkv-szektort rendkívüli mértékben érintő konfliktushelyzet kezelésében. Közreműködésével a vállalatok tulajdonosai és vezetői olyan külső támogatást kaphatnak, amely segíti őket a tudatosabb vállalatvezetésben és előmozdítja üzleti és személyes fejlődésüket. A Budapesti Gazdasági Egyetem rendhagyó szakirányú továbbképzéséről annak vezetőjével és egyik hallgatójával beszélgettünk.
KKV A K&H szerint az uniós pályázatok körüli zűrzavar nem ártott
Privátbankár.hu | 2023. május 24. 14:14
Az uniós pályázatok körüli bizonytalanság csak kismértékben vetette vissza a cégek bizakodását, mintegy felük továbbra is reálisnak tartja, hogy ilyen forráshoz juthat - közölte a K&H magyarországi mikro, kis- és középvállalkozások (kkv) bizalmi indexe első negyedévi eredménye alapján.
KKV Megnyitják a pénzcsapot a magyar cégeknek: milliárdokat érő bejelentést tett egy bank
Privátbankár.hu | 2023. május 10. 17:14
Jelentős beruházási hitelkeretről állapodott meg az UniCredit.
KKV Jó szakemberből gyenge vállalkozó lesz? – interjú
Natív tartalom | 2023. április 4. 12:02
Egerszegi Krisztián Jövőkép című könyvének megjelenése kapcsán készült interjúnk második részében beszélgetünk a vállalkozók 90 százalékáról, a magukat halálra hajszoló emberekről, és arról is, mit tanácsol a bölcs varázsló a gonosz sárkány legyőzéséhez.
KKV Jövőkép nélkül csak szenvedés lesz, nem sikercég – interjú
Natív tartalom | 2023. március 22. 10:07
Ami tíz évvel ezelőtt még működött a magyar cégek számára, az tíz év múlva egyáltalán nem lesz elegendő, avagy hamarosan megérkezik az üzleti regény arról, hogy miért kulcsfontosságú a hazai vállalkozók számára egy jól megformált jövőkép. Egerszegi Krisztiánnal, a MiniCRM cégvezetőjével és a Cégépítők alapítójával beszélgettünk Jövőkép című könyve megjelenése előtt.
KKV Csak a bizonytalanság biztos a kisvállalkozásoknál
Privátbankár.hu | 2023. február 3. 16:24
A kormány új hitelprogramról döntött a Baross Gábor újraiparosítási program keretében. Az elszálló kamatok mellett ez komoly segítséget jelenthet a kisvállalkozások számára, amelyek helyzete meglehetősen bizonytalan lett az utóbbi időben. Az ATV Start vendégeként Perlusz László, a VOSZ főtitkára és kollégánk, Király Béla beszélt a hazai vállalkozások helyzetéről.
KKV Egyre több kkv fedezi fel a TikTok előnyeit
PR | 2023. január 5. 11:19
A 2011-ben alapított TikTok töretlen népszerűségnek örvend elsősorban a fiatalok és a pályakezdők körében, amit egyre több cég ismer fel és fordít a maga javára. A felhasználók elsősorban a szórakozás miatt nyitják meg naponta többször is a TikTokot, de nyitottak a minőségi, márkaépítő jellegű tartalmakra is, ezért a kis- és középvállalkozások, valamint a multinacionális cégek egyaránt profitálhatnak a friss, reklámzajmentes felület aktív használatából. Szakértővel elemeztük a különböző kommunikációs trendeket.
KKV Elmentek a magyar cégek kedve az innovációtól?
Privátbankár.hu | 2022. december 19. 16:22
A magyar vállalatok az utóbbi hónapokban alaposan visszafogták innovációs elképzeléseiket. A K&H innovációs index enyhe visszaesést mutat.
KKV K&H-felmérés: az árfolyamingadozás a kkv-szektor harmadát hátráltatja
Privátbankár.hu | 2022. december 9. 12:13
A K&H mikro-, kis- és középvállalkozásokat körében végzett kutatása igazolja, az árfolyamok ingadozása, a szakemberhiány, az infláció és az anyaghiány nagyobb kihívást jelent, mint a koronavírus-járvány.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG