3p

Negyedszázad nagy idő. Van, aki 25 éves korára diplomát szerez, van, aki családot alapít. A 25. évfordulón a hosszú házasságot ezüstlakodalommal szokták megünnepelni. Egy profi sportoló pályafutása akár huszonöt évig is eltarthat. A jelenlegi és volt parlamenti képviselők és állami vezetők részére kiírt Tisztelt Ász! társasági tenisztornát 1998 óta, évente kétszer rendezi meg a HGS PR Ügynökség és a Magyar Parlamenti Képviselők Sportegyesület.

Így kerülhetett sor vasárnap az ötvenedik eseményre, amelyen olyanok teniszeztek a múltban, mint például Áder János volt köztársasági elnök, Bod Péter Ákos az MNB volt elnöke, Farkas Bertalan első magyar űrhajós, Györgyi Kálmán volt főügyész, Polt Péter főügyész. A DK, a FIDESZ-MPSZ, az FKgP, a Jobbik, a KDNP, a MIÉP, az MSZP, az MDF és az SZDSZ országgyűlési képviselői közül is voltak, akik teniszeztek ezen a tornán, ahogy több miniszter és államtitkár is.

Csampa Zsolt, Pecznik János, Kovács Árpád, Nagy Ferenc, Korsós Péter, Szűcs Lajos
Csampa Zsolt, Pecznik János, Kovács Árpád, Nagy Ferenc, Korsós Péter, Szűcs Lajos

A szervezők meglepetéssel készültek a jubileumi Tisztelt Ász! tenisztornára: akik éppen nem voltak pályán, a huszonöt év eddigi eseményein készült fotókon tekinthették meg egykori fiatalkori és közelmúltbeli képeiket a kivetítőn.

Az ötvenedik Tisztelt Ász! tenisztornán 24 páros 7 ágon összesen 40 mérkőzésen mérte össze a tudását. Ott volt a mezőnyben többek között dr. Pajtók Gábor és dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselők (FIDESZ-MPSz), Csampa Zsolt a Belügyminisztérium helyettes államtitkára, dr. Beneda Attila a Kulturális és Innovációs Minisztérium helyettes államtitkára, dr. Gárdos Csaba a Magyar Államkincstár Költségvetési Felügyelet vezetője, dr. Kovács Árpád a Költségvetési Tanács elnöke és a Magyar Közgazdasági Társaság Stratégiai Tanácsadó Testület tagja, valamint dr. Naszvadi György a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadója.

Forgács István és Dragon Károly a születésnapi tortával
Forgács István és Dragon Károly a születésnapi tortával

A tenisztorna győztesei voltak: Szehofner József – Dragon Károly (Agassi ág), Hodruszky Csaba - Buda Dóra (Federer ág), Varga István – Németh István (Nadal ág), Gondos Miklós - Palotás Ferenc (Borg ág), Kovács Árpád - Nagy Ferenc (Mc Enroe ág),  Füredi Károly – Németh Antal. (Sampras ág), Naszvadi György - Gárdos Csaba (Djokovic ág).  

A rendezvény fővédnöke dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

Gárdos Csaba, Naszvadi György, Prosits Attila, Csampa Zsolt
Gárdos Csaba, Naszvadi György, Prosits Attila, Csampa Zsolt

A díjakat a Magyar Parlamenti Képviselők SE képviseletében Csampa Zsolt elnök és dr. Szűcs Lajos alelnök adta át. A további díjátadók Pecznik János az MVM Ügyfélkapcsolati Kft. ügyvezető igazgatója, Korsós Péter a Porsche Hungaria Kft. Audi márka kiemelt ügyfeleinek értékesítője, Prosits Attila a Gránit Invest Ingatlanhasznosító Kft. ügyvezető igazgatója, Dragon Károly a Szamos Marcipán Kft. beszerzési vezetője, Rácz Róbert az Izsáki Házitészta Kft. értékesítési vezetője  és Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője voltak.

Szűcs Lajos, Nagy Csilla, Pajtók Gábor, Beneda Attila
Szűcs Lajos, Nagy Csilla, Pajtók Gábor, Beneda Attila

Az 50. Tisztelt Ász! tenisztorna főtámogatói voltak: MVM Zrt., E.ON Hungária Zrt.,

Támogatták: Gránit Invest Vagyonkezelő Kft., Porsche Hungária Kft., Béres Gyógyszergyár Zrt., Izsáki Házitészta Kft., Lindt & Sprüngli Magyarországi Fióktelepe, Szamos Marcipán Kft.

Médiatámogatók voltak: Mfor.hu, Piacesprofit.hu, Privatbankar.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Közérdekű Még kevesebb pénzt kell a benzinkúton hagyni
Privátbankár.hu | 2024. július 22. 15:31
Mindkét üzemanyagtípus olcsóbb lesz.
Közérdekű Munkás hónapokon vannak túl a kiberbűnözők az EU-ban
Privátbankár.hu | 2024. július 22. 15:17
 Naponta több millió áldozatuk volt tavaly - közölte az Europol hétfőn.
Közérdekű Bezzeg Bécsben lassabban drágul a Wiener Schnitzel
Privátbankár.hu | 2024. július 19. 15:37
Ausztriában lassult az infláció júniusban.
Közérdekű Vigyázzon, ha a szomszédunkba megy, Covid-veszély van
Privátbankár.hu | 2024. július 19. 14:28
Romániában egy hét alatt csaknem duplájára emelkedett az újonnan diagnosztizált koronavírus-fertőzések száma, ami a szakemberek szerint az omikron vírustörzs egy új alváltozatának megjelenésével áll összefüggésben - írta pénteken a Hotnews.ro hírportál a román közegészségügyi intézet (INSP) heti jelentését ismertetve.
Közérdekű Peter Pellegrini: "Szlovákia sehol nem fogja bojkottálni a soros magyar elnökséget"
Privátbankár.hu | 2024. július 18. 14:12
Sulyok Tamás Facebook-oldalán jelentette be, hogy katonai tiszteletadás mellett fogadták Peter Pellegrini szlovák köztársasági elnököt.
Közérdekű Tovább nőtt az üres háziorvosi és fogorvosi praxisok száma
Kormos Olga | 2024. július 18. 09:09
Tovább nőtt a megüresedett háziorvosi praxisok száma. Mindeközben az Országos Kórházi Főigazgatóság portálján közel 200 álláshirdetésben keresik a szakembereket. Ezek 25 százaléka olyan orvosoké, akik praxisukat kínálják megvételre. Van aki azt mondja, döntésében az új ügyeleti rendszer is közrejátszott.  
Közérdekű 2022-ben csak Bicske támogatta Tusványost az önkormányzatok közül
Kormos Olga | 2024. július 16. 09:15
Idén sem maradhat el Tusványoson a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor, amely immár 33. a sorban. Az állam mindig bőkezű az eseménnyel, de az önkormányzatok közül már csak épp az elhíresült Bicske támogatta minimális összeggel. A kiemelt támogatók pedig egy ideje nem közlik, mennyivel támogatják az erdélyi dzsemborit. 
Közérdekű A magyar kormány elleni újabb uniós eljárás lehet a vége egy bírói beadványnak
Privátbankár.hu | 2024. július 15. 08:11
Egy magyarországi bírónak elege lett abból, hogy miközben a kormány háza táján szépen emelkednek a fizetések, élükön a miniszterelnökével, az igazságszolgáltatásban nem ez a helyet.
Közérdekű Íme az új státuszszimbólum: egy lakás árába kerül a "kommandós" kutya
Buksza blog | 2024. július 13. 16:55
A különleges fajták tenyésztése már kevés a sikerhez a kutyabizniszben.
Közérdekű Karácsony Gergely szerint vele csak az nem tud együttműködni, aki nem akar
Privátbankár.hu | 2024. július 12. 12:54
A választás végeredményének ismertetése után osztotta meg gondolatait az újraválasztott főpolgármester.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG