<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Verseny
Személyes pénzügyek Elkelt az összes hely a pénzügyi diákverseny országos döntőjében
Privátbankár.hu | 2022. november 23. 15:07
A végéhez ért a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! pénzügyi tudatossági verseny megyei fordulója, a Privátbankár.hu kihirdette a szakképző iskolák és technikumok diákjainak szervezett verseny országos döntőjének mezőnyét.
Személyes pénzügyek Újabb megyékből vannak meg a továbbjutók a pénzügyi diákversenyen
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 17:03
Nehéz helyzetbe került a zsűri a Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis megyei fordulójának harmadik napján, mert nagyon szoros mezőnyt alkottak a Pest megyei, a Tolnát képviselő, a hevesi és a nógrádi csapatok. Végül a jók közül a legjobbak jutottak tovább a december 8-i, országos döntőbe. A megyei elődöntők még november 22-ig folytatódnak.
Személyes pénzügyek Erős mezőnyben alakul a diákverseny döntőseinek névsora
Privátbankár.hu | 2022. november 14. 11:47
A Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis pénzügyi edukációs diákverseny megyei elődöntőinek második napján veszprémi, somogyi, baranyai és Fejér megyei szakképző iskolások és technikumi tanulók mutatták be pénzügyi jártasságukat a zsűrinek. Amelynek tagjai nemcsak kérdezték, hanem a feladatok értelmezésével edukálták is a versenyzőket.  A megyei elődöntők még november 22-ig folytatódnak, azt követően áll össze az országos döntőbe jutott csapatok névsora.
Személyes pénzügyek Pénzügyi diákverseny: megvannak az első országos döntős csapatok!
Privátbankár.hu | 2022. november 13. 13:01
Egy csornai, egy zalaegerszegi, egy szombathelyi, és egy tatabányai csapat már lefoglalta helyét a Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny december 8-i országos döntőjébe.
Makro / Külgazdaság Színes társaság a vörös salakon
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 29. 13:31
Mi a közös a következőkben: orvos, színész, énekes, zenész, politikus, ügyvéd, televíziós műsorvezető, élsportoló, cégvezető? Az, hogy valamennyien a szenvedélyüknek hódoltak a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyén vasárnap, a Park Teniszklubban. Ezek a játékosok nem a saját sikerükért léptek pályára, hanem a csapatukért.
Makro / Külgazdaság 46. alkalommal rendezték meg a Tisztelt Ász! tenisztornát
Privátbankár.hu | 2022. június 27. 16:55
Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.
Személyes pénzügyek Gimnazisták, figyelem: még be lehet szállni az értékes nyereményekért vívott versenybe!
Privátbankár.hu | 2022. március 23. 16:51
Még néhány napig jelentkezhetnek a gimnazisták a Privátbankár.hu által idén is megszervezett diákversenyre, amelynek fókuszában a pénzügyi tudatosság áll. A hasznos tudás mellett értékes nyereményekért folyik a verseny - nem csak a győztest díjazzuk!
Makro / Külgazdaság Egri középiskolások nyerték a Privátbankár.hu pénzügyi diákversenyét
Privátbankár.hu | 2021. december 11. 17:55
760 csapat több mint 3 ezer diákja közül az egri Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium tanulóiból álló PénzÉsz gárdája lett a legjobb az immár harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! megmérettetésen.
Makro / Külgazdaság Megvan, melyik 20 csapat közül kerülhet ki a diákverseny győztese
Privátbankár.hu | 2021. november 28. 15:43
Két budapesti, egy szegedi, egy békéscsabai és egy kiskunhalasi csapat csatlakozott utolsókként a már korábban bejutott tizenöt team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre.
Makro / Külgazdaság Újabb helyek keltek el az országos diákverseny decemberi döntőjében
Privátbankár.hu | 2021. november 20. 15:18
Egy kazincbarcikai, egy debreceni, egy kisvárdai és egy szolnoki középiskola csapata is bent van már a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! december 9-ei országos döntőjében, miután megnyerték a november 18-ai megyei selejtezőjüket. November 23-án kerül sor az utolsó megyei fordulóra.
Makro / Külgazdaság Újabb három csapat jutott a diákverseny decemberi országos döntőjébe
Privátbankár.hu | 2021. november 19. 16:39
Egy ceglédi, egy egri és egy bonyhádi középiskola csapata csatlakozott a már korábban bejutott nyolc team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Alakul a decemberi országos diákverseny döntője
Privátbankár.hu | 2021. november 13. 11:59
Egy ajkai, egy székesfehérvári, egy kaposvári és egy komlói középiskola csapata csatlakozott a két nappal korábban, elsőként bejutott négy team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny november 11-ei megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Megvannak a diákverseny decemberi döntőjének első résztvevői
Privátbankár.hu | 2021. november 10. 17:24
Egy győri, egy zalaegerszegi, egy tatabányai és egy szombathelyi középiskola csapata vette sikerrel a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny november 9-ei megyei elődöntőit, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Több mint háromezren mérik össze tudásukat a ma indult diákversenyen
Privátbankár.hu | 2021. november 4. 08:56
Az ország minden részéből 760, négy-négy főből álló csapat regisztrált, így közülük kerül ki december 9-én az immár harmadik alkalommal kiírt Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny győztese.
Makro / Külgazdaság Ismét felmérhetik a technikumok és a szakképző iskolák tanulói, mit tudnak a pénzügyekről
Privátbankár.hu | 2021. október 21. 14:29
November 3-án délig jelentkezhetnek a technikumokban és szakképző iskolákban tanuló diákok a III. Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! versenyre – hangzott el a szervezők által rendezett mai sajtótájékoztatón. Eddig már több mint 1200-an regisztráltak, négy fős csapatokban a megmérettetésre, amely három fordulóból áll és nem csak a győztesek részesülnek értékes díjakban. A verseny fővédnöke Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) vezető államtitkár.
Vállalat Fény az alagút végén: rég nem látták ilyen kedvezőnek versenyhelyzetüket a cégek
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 27. 13:33
A hazai kis- és középvállalkozások közel olyan nagy ugrást várnak a versenyhelyzetükben, mint a 2008-as gazdasági világválság után.
Pénzügyi szektor Bécsben jártak a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny legjobbjai
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 18. 13:19
Az egyik támogató, az Erste Bank az első két idényben az 1-3. helyen végzett csapatokat és tanáraikat hívta meg egynapos tanulmányútra az osztrák fővárosba. Amelynek fő programjaként a diákok a bank pénzügyi edukációs központjában hajtottak végre játékos gyakorlatokat.
Makro / Külgazdaság Pécsi gimnazisták lettek az idei PénzSztárok
Privátbankár.hu | 2019. december 12. 09:10
A Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola és Gimnázium ZsANK nevű csapata lett az első az immár hetedik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyén. A Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében megrendezett országos döntőben A Ravasz, az Agy és a 2 Csavaros eszű nevű békéscsabai csapat végzett a második helyen, míg a harmadik a ceglédi Team Wilson lett.
Vállalat Tilos árrögzítés az elektromos zongorák piacán
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 6. 11:15
Az angol Versenyhatóság minden idők legnagyobb bírságát, 3,7 millió fontot szabott ki a Casiora, mivel viszonteladót megakadályozta abban, hogy digitális zongoráit, keyboardjait akciózzák, illetve azokat az általa ajánlott ár alatt kínálják. Ehhez a Casio titkos árfigyelő szoftvert és a versenytársak feljelentésére épülő partneri együttműködéseket alakított ki.
Közérdekű Megválasztották Budapest desszertjét: elképesztően jól néz ki
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 11. 14:48
Fehércsokis finomság vitte a prímet.
Vállalat Luxusellátás a levegőben: ők a világ legjobb légitársaságai
Privátbankár.hu | 2018. július 18. 20:10
Luxuskabinok, hatalmas franciaágyak, fotel méretű ülések és elsőosztályú éttermi fogások - ezek várják az utazni vágyókat a világ legjobb légitársaságainak járatain. A repülőgépek Oscar-díjának megfelelő rangos elismerést zömében ismét ázsiai és közel-keleti társaságok zsebelhették be, Európában csak a Lufthansa tudott helyezést elérni a legjobbak között.
Agrár Őrült versenybe kezdtek az árakkal: ez most a legolcsóbb dinnye?
Privátbankár.hu | 2018. július 17. 16:53
A nagy áruházláncok most is elég alacsony árakon indították a szezont, ennek azonban komoly vezsélyei lehetnek a következő szezonokra.
Agrár Olyan kerted van, amit Bálint gazda is megirigyelne? Most nyerhetsz!
Privátbankár.hu | 2018. június 17. 11:05
Mesés virágoskerted, veteményesed, szőlőd van? Versenyen keresik az ország legszebb birtokait.
Karrier Miért tűnnek el nyomtalanul sportolók a világversenyeken?
Privátbankár.hu | 2018. június 13. 20:20
Ahogy egyre nagyobb gondot okoznak a világban a háborúk és a szegénység, úgy jelenik meg egyre inkább ez a sportversenyeken is. Egyáltalán nem szokatlan, hogy egyes országok csapatai jelentősen megfogyatkoznak a nemzetközi versenyeken. De miért?
Makro / Külgazdaság Komoly verseny indult: kié a legjobb cég Európában?
Privátbankár.hu | 2018. április 4. 12:08
11 magyar cég is versenybe szállt a legjobb európai vállalkozás címéért.
Közérdekű Mindenki rábukott a magyarok jégkrémére
Privátbankár.hu | 2017. november 8. 16:15
Különleges fagylaltokkal foglalkozó magyar páros méretteti meg magát a világ egyik legrangosabb eseményén.
Közérdekű Jó nagy káosz lesz Budapesten a hétvégén
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 25. 13:49
Mindenről a Budapestman tehet.
Karrier Magyar diadal született a robotikában
Privátbankár.hu | 2017. július 19. 11:15
Hazai csapat nyerte a washingtoni robotépítő versenyt.
Makro / Külgazdaság Brexit: újabb központot halászna el Londontól Budapest
Privátbankár.hu | 2017. február 23. 12:49
Magyarország mellett legalább húsz ország fontolgatja, hogy új központot kínáljon az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős ügynökségnek.
Részvény / Deviza / Áru Mire képes egy középsiskolás a tőzsdén?
Privátbankár.hu | 2016. október 17. 10:17
17. alkalommal rendez tőzsdejátékot a Közép-európai Brókerképző Alapítvány a középiskolások számára.
Vállalat Le akarták nyomni az új iPhone-t – csúnya bukás lett a vége
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 6. 12:08
Versenyelőny helyett egy kiadós veszteséget könyvelhet el majd magának a Samsung, és ez még csak a kezdet.
Vállalat Nem piszkálják tovább a téliszalámi árát - a bírságot is befizetik
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 2. 15:54
A Pick tudomásul veszi és befizeti a 44 milliós bírságot, többet nem alakítgatja az árakat.
Közérdekű Fél Budapestet lezárják – nézd meg, merre nem lehet közlekedni
Privátbankár.hu | 2016. július 29. 10:35
Több utat lezárnak, villamosok és buszok menetrendje is változik.
Vállalat 14 éven át mutyiztak - ekkora bírságot még nem láttunk
Privátbankár.hu | 2016. július 19. 15:13
A kamiongyártók egyeztették áraikat, az új emissziós-technológiák bevezetésének időzítését és azok költségeinek áthárítását vevőikre. 1997 óta ment a mutyi, az egyik cég feldobta a kartellt - nekik nem is kell fizetniük.
Makro / Külgazdaság Ezért ne idegeskedj, ha futóversveny van a városban
Privátbankár.hu | 2016. március 1. 15:09
Egyre népszerűbbek a hazai futóversenyek - nem is gondolnánk, mekkora bevétele van ebből az országnak.
Vásárló Kezdődik a szavazás: legyen a magyar Európa legszebbje fája
Privátbankár.hu | 2016. február 1. 16:00
Hétfőtől lehet szavazni az interneten a bátaszéki molyhos tölgyre Az év európai fája versenyben.
Karrier Ez a srác ezer nyereményjátékra regisztrált - nézd meg, mennyit nyert
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 2. 16:44
Ma már szinte minden márka indít valami nyereményjátékot: küldd vissza a csomagolást, olvasd le a kódot, mondd el a megfejtést - cserébe előfizetést, terméket, utazást, akármit nyerhet. Annyi van belőlük, hogy észre sem vesszük őket, nem elég csábítóak, vagy egyszerűen nem hisszük, hogy nyerhetünk. Egy 22 éves amerikai fiatal viszont megnézte, mekkora esélye van a nyerésre, ha ezer játékra jelentkezik.
Karrier A magyarok között lehet a következő Tesla-vezér?
Privátbankár.hu | 2015. május 25. 13:20
Egyre többen és egyre jobb eredményeket érnek el Magyarországon a fenntartható autózás jegyében.
KKV Átírták a törvényt - így már biztos megússzák a bírságot a kartellgyanús cégek
Privátbankár.hu | 2015. január 23. 09:45
Szeptemberben indult eljárás négy cég ellen, akik a gyanú szerint hulladékgazdálkodási tendereket osztottak fel. Egy képviselői indítványra átírták a törvényt, így már biztos nem kapnak milliárdos bírságot.
KKV 20 ezer forinttal akarták emelni a jogsiszerzés árát - 20 milliós bírság lett belőle
Privátbankár.hu | 2014. december 3. 12:46
A Gazdasági Versenyhivatal döntése szerint 15 cég és egyéni vállalkozó összebeszélt Győrben, hogy együtt emelhessék a tanfolyamok díját.
KKV Jogsértést gyanít a Versenyhivatal: trükközhettek a sószórók az árakkal
Privátbankár.hu | 2014. november 7. 11:52
Négy vállalkozás és egy vállalkozó sikamlós terepre tévedt: a Versenyhivatal azt gyanítja, felosztották maguk között a téli sószórás-csúszásmentesítés piacát.
Vásárló Komoly versenytársat kapott a Posta: ettől csökkennek az árak
Privátbankár.hu | 2014. október 17. 08:02
A webáruházak vásárlói járhatnak jól a Magyar Posta és a Webox versenyével, hiszen így olcsóbb lehet a kézbesítés a csomagautomatákba - írja a Világgazdaság.
Részvény / Deviza / Áru Nagyon nyomulnak a külföldiek – a magyar brókercégek fele el fog tűnni?
Eidenpenz József | 2014. október 8. 10:30
A DEGIRO nevű holland brókercég tíz másik ország után Magyarországon szeretné felkavarni az állóvizet az online brókercégek piacán, szolgáltatása ma indul. Szerintük az európai brókercég-piac komoly koncentráció előtt áll, a cégek jelentős része hamarosan el fog tűnni, így nálunk is. Interjú Niels Klokkal, a cég egyik alapító tagjával.
Vásárló Lajos László mindenkit megtévesztett - nem működik a csodapaplan
Privátbankár.hu | 2014. október 6. 13:35
A Versenyhivatal szerint Lajos László egyéni vállalkozó megtévesztette a fogyasztókat, amikor a „Sweet Dream alvásrendszer” névvel ellátott termékét valótlan egészségre gyakorolt hatásokkal népszerűsítette - alaposan megbírságolták.
KKV Zöldet kapott a Facebook: új időszámítás kezdődik az üzenetküldésben?
Privátbankár.hu | 2014. október 3. 14:55
Jóváhagyta az Európai Bizottság, hogy a Facebook felvásárolja a Whatsapp üzenetküldő szolgáltatót - félmilliárd felhasználóval együtt.
Pénzügyi szektor Mennyit tudsz a pénzről? Nyerj 100 ezer forintot és egy okostelefont!
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 17. 09:01
Idén ősszel is versenyezhetnek a 14-20 éves középiskolásokból álló 4-4 fős csapatok a PénzSztár versenyen.
KKV Titokban bebetonozták az árakat - milliárdos bírságot szórt ki a Versenyhivatal
Privátbankár.hu | 2014. július 8. 13:10
8 cég és a Magyar Betonszövetség a piac felosztása és a piaci árszint megtartása céljából rendszeresen tárgyalásokat folytattak, de valaki 27,9 millióért feldobta őket.
KKV Eljárás indult az Otthon Centrum és a Duna House ellen: összebeszéltek?
Privátbankár.hu | 2014. július 4. 12:36
Eljárás indult a Duna House és az Otthon Centrum ellen: a GVH szerint valószínűsíthető, hogy a két piaci mamut együttműködése miatt emelkedett a jutalék.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG