Verseny
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! - Teljes az országos döntő mezőnye 
Privátbankár.hu | 2024. április 12. 12:59
Csongrád-Csanád, Baranya, és Zala vármegyei, budapesti, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Győr-Moson-Sopron vármegyei valamint Somogy és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei gimnáziumi csapatokkal lett teljes a döntős mezőny.
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! Újabb hat csapat jutott be a döntőbe 
Privátbankár.hu | 2024. április 11. 16:26
Nógrád és Komárom-Esztergom, Heves és Bács-Kiskun valamint Borsod-Abaúj-Zemplén, Békés és Hajdú-Bihar vármegyei csapatok küzdelmével folytatódott a pénzügyi verseny.
Közérdekű Ismét találkoztak a tenisz szerelmesei 
Privátbankár.hu | 2024. április 8. 11:22
Több mint 20 fokos volt a hőmérséklet, ám a teniszpályák még a téli sátrak alatt várták a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyre nevezett teniszezőket. 2001 óta rendezik meg évente ezt a versenyt, de első alkalommal érezhették magukat a játékosok egyszerre a télben és a tavaszban is. Az a sátor, amelyiket jobban sütött a nap, amolyan óriás szauna hatását keltette, míg a fák árnyékában lévő sátorban hűvösebb volt, mint a szabadban.
Pénzügyi szektor Élesedik a verseny a banki megtakarítások között - segítünk a legjobbat választani 
Privátbankár.hu | 2024. április 7. 16:35
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) az idei év egészében maximum 5 százalékos inflációt vár. Ennek fényében érdemes áttekinteni a banki betéti ajánlatokat.
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! - Hat csapat már bemasírozott a döntőbe 
Privátbankár.hu | 2024. április 4. 16:41
A Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny második fordulójának első versenynapján Veszprém és Tolna, Vas és Fejér valamint Pest vármegye csapatai vehettek részt.
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis: teljes a döntő mezőnye! 
Privátbankár.hu | 2023. november 23. 17:11
Megvan a 20 legjobb csapat: kiderült, kik vehetnek részt a Privátbankár.hu által szervezett pénzügyi tudatossági diákverseny döntőjében.
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis: ezek a csapatok jutottak a döntőbe 
Privátbankár.hu | 2023. november 22. 11:55
Folytatódott a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! pénzügyi tudatossági verseny 2. fordulója.
Személyes pénzügyek Újabb csapatok kerültek döntőbe a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! versenyen 
Privátbankár.hu | 2023. november 15. 12:50
Veszprém, Fejér, Somogy és Baranya legjobban teljesítő csapatai is csatlakoztak a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny országos döntőjének mezőnyéhez.
Személyes pénzügyek Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis: ők jutottak be elsőként a döntőbe 
Privátbankár.hu | 2023. november 10. 13:28
Az első versenynapon Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala és Komárom-Esztergom vármegye diákjai mérték össze tudásukat a rekordszámú versenyzővel megrendezett 2023 őszi Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny második fordulójában.
Személyes pénzügyek Rekord a diákversenyen: elindult a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 
Privátbankár.hu | 2023. október 24. 10:35
Több mint ötezren izgulhatták végig a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny első fordulóját. A továbbjutók már készülnek a folytatásra, ahol izgalmas feladatok és értékes nyeremények is várják a résztvevőket.
Makro / Külgazdaság Újra Tisztelt Ász! tenisztorna - ezúttal az atlétikai világbajnokság alatt  
Privátbankár.hu | 2023. augusztus 28. 12:12
A nyár legforróbb napja volt vasárnap Budapesten, ami minden sportolót különös kihívás elé állított az atlétikai világbajnokság záró napján, de így volt ez a délután megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán is.
Közérdekű A Parlament SE nyerte a hétvégi Csók Teniszt! 
Privátbankár.hu | 2023. június 19. 12:28
A tenisz szerelmesei találkoztak egymással a Csók Tenisz! csapatversenyen vasárnap a Park Teniszklubban. A játékosok között volt orvos, ügyvéd, állami vezető, kormányhivatal vezető, zenész, színész, országgyűlési képviselő, építész, volt válogatott sportoló, mesterfodrász, gyógytornász és cégvezető egyaránt.
Vásárló Dobogón az Újságírók, az Országgyűlés és Művészek a Footgolf Csúcs Kupán 
Privátbankár.hu | 2023. április 27. 09:44
Kilenc évre visszatekintő hagyomány a Footgolf Csúcs Kupa. A HGS PR Ügynökség és a Parlament SE éves rendszerességgel szervezi meg társasági eseményét, amelyen ismét népes mezőny versenyzett a dobogós helyekért. Az idei csapatversenyben az Újságírók végeztek a legjobb pontátlaggal. A footgolf verseny első két helyezettje az Országgyűlés csapatából került ki.
Személyes pénzügyek Elkezdődtek a pénzügyi diákverseny megyei döntői 
Privátbankár.hu | 2023. április 3. 09:38
Baranya, Tolna, Vas, Veszprém, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Pest megyék gimnazistáival kezdődött el március 28-án a Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! tavaszi versenysorozata.
Személyes pénzügyek Elkelt az összes hely a pénzügyi diákverseny országos döntőjében 
Privátbankár.hu | 2022. november 23. 15:07
A végéhez ért a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! pénzügyi tudatossági verseny megyei fordulója, a Privátbankár.hu kihirdette a szakképző iskolák és technikumok diákjainak szervezett verseny országos döntőjének mezőnyét.
Személyes pénzügyek Újabb megyékből vannak meg a továbbjutók a pénzügyi diákversenyen 
Privátbankár.hu | 2022. november 17. 17:03
Nehéz helyzetbe került a zsűri a Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis megyei fordulójának harmadik napján, mert nagyon szoros mezőnyt alkottak a Pest megyei, a Tolnát képviselő, a hevesi és a nógrádi csapatok. Végül a jók közül a legjobbak jutottak tovább a december 8-i, országos döntőbe. A megyei elődöntők még november 22-ig folytatódnak.
Személyes pénzügyek Erős mezőnyben alakul a diákverseny döntőseinek névsora 
Privátbankár.hu | 2022. november 14. 11:47
A Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis pénzügyi edukációs diákverseny megyei elődöntőinek második napján veszprémi, somogyi, baranyai és Fejér megyei szakképző iskolások és technikumi tanulók mutatták be pénzügyi jártasságukat a zsűrinek. Amelynek tagjai nemcsak kérdezték, hanem a feladatok értelmezésével edukálták is a versenyzőket.  A megyei elődöntők még november 22-ig folytatódnak, azt követően áll össze az országos döntőbe jutott csapatok névsora.
Személyes pénzügyek Pénzügyi diákverseny: megvannak az első országos döntős csapatok! 
Privátbankár.hu | 2022. november 13. 13:01
Egy csornai, egy zalaegerszegi, egy szombathelyi, és egy tatabányai csapat már lefoglalta helyét a Legyél Te Is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny december 8-i országos döntőjébe.
Makro / Külgazdaság Színes társaság a vörös salakon 
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 29. 13:31
Mi a közös a következőkben: orvos, színész, énekes, zenész, politikus, ügyvéd, televíziós műsorvezető, élsportoló, cégvezető? Az, hogy valamennyien a szenvedélyüknek hódoltak a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyén vasárnap, a Park Teniszklubban. Ezek a játékosok nem a saját sikerükért léptek pályára, hanem a csapatukért.
Makro / Külgazdaság 46. alkalommal rendezték meg a Tisztelt Ász! tenisztornát 
Privátbankár.hu | 2022. június 27. 16:55
Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.
Személyes pénzügyek Gimnazisták, figyelem: még be lehet szállni az értékes nyereményekért vívott versenybe! 
Privátbankár.hu | 2022. március 23. 16:51
Még néhány napig jelentkezhetnek a gimnazisták a Privátbankár.hu által idén is megszervezett diákversenyre, amelynek fókuszában a pénzügyi tudatosság áll. A hasznos tudás mellett értékes nyereményekért folyik a verseny - nem csak a győztest díjazzuk!
Makro / Külgazdaság Egri középiskolások nyerték a Privátbankár.hu pénzügyi diákversenyét 
Privátbankár.hu | 2021. december 11. 17:55
760 csapat több mint 3 ezer diákja közül az egri Neumann János Gimnázium, Technikum és Kollégium tanulóiból álló PénzÉsz gárdája lett a legjobb az immár harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! megmérettetésen.
Makro / Külgazdaság Megvan, melyik 20 csapat közül kerülhet ki a diákverseny győztese 
Privátbankár.hu | 2021. november 28. 15:43
Két budapesti, egy szegedi, egy békéscsabai és egy kiskunhalasi csapat csatlakozott utolsókként a már korábban bejutott tizenöt team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre.
Makro / Külgazdaság Újabb helyek keltek el az országos diákverseny decemberi döntőjében 
Privátbankár.hu | 2021. november 20. 15:18
Egy kazincbarcikai, egy debreceni, egy kisvárdai és egy szolnoki középiskola csapata is bent van már a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! december 9-ei országos döntőjében, miután megnyerték a november 18-ai megyei selejtezőjüket. November 23-án kerül sor az utolsó megyei fordulóra.
Makro / Külgazdaság Újabb három csapat jutott a diákverseny decemberi országos döntőjébe 
Privátbankár.hu | 2021. november 19. 16:39
Egy ceglédi, egy egri és egy bonyhádi középiskola csapata csatlakozott a már korábban bejutott nyolc team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Alakul a decemberi országos diákverseny döntője 
Privátbankár.hu | 2021. november 13. 11:59
Egy ajkai, egy székesfehérvári, egy kaposvári és egy komlói középiskola csapata csatlakozott a két nappal korábban, elsőként bejutott négy team mellé a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny november 11-ei megyei elődöntőiben, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Megvannak a diákverseny decemberi döntőjének első résztvevői 
Privátbankár.hu | 2021. november 10. 17:24
Egy győri, egy zalaegerszegi, egy tatabányai és egy szombathelyi középiskola csapata vette sikerrel a harmadik alkalommal megrendezett Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny november 9-ei megyei elődöntőit, s nyert ezáltal jogot a december 9-ei országos döntőben való részvételre. November 23-áig további elődöntőkre kerül sor.
Makro / Külgazdaság Több mint háromezren mérik össze tudásukat a ma indult diákversenyen 
Privátbankár.hu | 2021. november 4. 08:56
Az ország minden részéből 760, négy-négy főből álló csapat regisztrált, így közülük kerül ki december 9-én az immár harmadik alkalommal kiírt Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! verseny győztese.
Makro / Külgazdaság Ismét felmérhetik a technikumok és a szakképző iskolák tanulói, mit tudnak a pénzügyekről 
Privátbankár.hu | 2021. október 21. 14:29
November 3-án délig jelentkezhetnek a technikumokban és szakképző iskolákban tanuló diákok a III. Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! versenyre – hangzott el a szervezők által rendezett mai sajtótájékoztatón. Eddig már több mint 1200-an regisztráltak, négy fős csapatokban a megmérettetésre, amely három fordulóból áll és nem csak a győztesek részesülnek értékes díjakban. A verseny fővédnöke Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt (NAV) vezető államtitkár.
Vállalat Fény az alagút végén: rég nem látták ilyen kedvezőnek versenyhelyzetüket a cégek 
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 27. 13:33
A hazai kis- és középvállalkozások közel olyan nagy ugrást várnak a versenyhelyzetükben, mint a 2008-as gazdasági világválság után.
Pénzügyi szektor Bécsben jártak a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! diákverseny legjobbjai 
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 18. 13:19
Az egyik támogató, az Erste Bank az első két idényben az 1-3. helyen végzett csapatokat és tanáraikat hívta meg egynapos tanulmányútra az osztrák fővárosba. Amelynek fő programjaként a diákok a bank pénzügyi edukációs központjában hajtottak végre játékos gyakorlatokat.
Makro / Külgazdaság Pécsi gimnazisták lettek az idei PénzSztárok 
Privátbankár.hu | 2019. december 12. 09:10
A Pécsi Apáczai Csere János Általános Iskola és Gimnázium ZsANK nevű csapata lett az első az immár hetedik alkalommal meghirdetett PénzSztár Hazai és Külhoni Magyar Középiskolák Pénzügyi, Gazdasági és Vállalkozási Versenyén. A Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében megrendezett országos döntőben A Ravasz, az Agy és a 2 Csavaros eszű nevű békéscsabai csapat végzett a második helyen, míg a harmadik a ceglédi Team Wilson lett.
Vállalat Tilos árrögzítés az elektromos zongorák piacán 
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 6. 11:15
Az angol Versenyhatóság minden idők legnagyobb bírságát, 3,7 millió fontot szabott ki a Casiora, mivel viszonteladót megakadályozta abban, hogy digitális zongoráit, keyboardjait akciózzák, illetve azokat az általa ajánlott ár alatt kínálják. Ehhez a Casio titkos árfigyelő szoftvert és a versenytársak feljelentésére épülő partneri együttműködéseket alakított ki.
Közérdekű Megválasztották Budapest desszertjét: elképesztően jól néz ki 
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 11. 14:48
Fehércsokis finomság vitte a prímet.
Vállalat Luxusellátás a levegőben: ők a világ legjobb légitársaságai 
Privátbankár.hu | 2018. július 18. 20:10
Luxuskabinok, hatalmas franciaágyak, fotel méretű ülések és elsőosztályú éttermi fogások - ezek várják az utazni vágyókat a világ legjobb légitársaságainak járatain. A repülőgépek Oscar-díjának megfelelő rangos elismerést zömében ismét ázsiai és közel-keleti társaságok zsebelhették be, Európában csak a Lufthansa tudott helyezést elérni a legjobbak között.
Agrár Őrült versenybe kezdtek az árakkal: ez most a legolcsóbb dinnye? 
Privátbankár.hu | 2018. július 17. 16:53
A nagy áruházláncok most is elég alacsony árakon indították a szezont, ennek azonban komoly vezsélyei lehetnek a következő szezonokra.
Agrár Olyan kerted van, amit Bálint gazda is megirigyelne? Most nyerhetsz! 
Privátbankár.hu | 2018. június 17. 11:05
Mesés virágoskerted, veteményesed, szőlőd van? Versenyen keresik az ország legszebb birtokait.
Karrier Miért tűnnek el nyomtalanul sportolók a világversenyeken? 
Privátbankár.hu | 2018. június 13. 20:20
Ahogy egyre nagyobb gondot okoznak a világban a háborúk és a szegénység, úgy jelenik meg egyre inkább ez a sportversenyeken is. Egyáltalán nem szokatlan, hogy egyes országok csapatai jelentősen megfogyatkoznak a nemzetközi versenyeken. De miért?
Makro / Külgazdaság Komoly verseny indult: kié a legjobb cég Európában? 
Privátbankár.hu | 2018. április 4. 12:08
11 magyar cég is versenybe szállt a legjobb európai vállalkozás címéért.
Közérdekű Mindenki rábukott a magyarok jégkrémére 
Privátbankár.hu | 2017. november 8. 16:15
Különleges fagylaltokkal foglalkozó magyar páros méretteti meg magát a világ egyik legrangosabb eseményén.
Közérdekű Jó nagy káosz lesz Budapesten a hétvégén 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 25. 13:49
Mindenről a Budapestman tehet.
Karrier Magyar diadal született a robotikában 
Privátbankár.hu | 2017. július 19. 11:15
Hazai csapat nyerte a washingtoni robotépítő versenyt.
Makro / Külgazdaság Brexit: újabb központot halászna el Londontól Budapest 
Privátbankár.hu | 2017. február 23. 12:49
Magyarország mellett legalább húsz ország fontolgatja, hogy új központot kínáljon az EU-ban forgalmazható gyógyszerek jóváhagyásáért felelős ügynökségnek.
Részvény / Deviza / Áru Mire képes egy középsiskolás a tőzsdén? 
Privátbankár.hu | 2016. október 17. 10:17
17. alkalommal rendez tőzsdejátékot a Közép-európai Brókerképző Alapítvány a középiskolások számára.
Vállalat Le akarták nyomni az új iPhone-t – csúnya bukás lett a vége 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 6. 12:08
Versenyelőny helyett egy kiadós veszteséget könyvelhet el majd magának a Samsung, és ez még csak a kezdet.
Vállalat Nem piszkálják tovább a téliszalámi árát - a bírságot is befizetik 
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 2. 15:54
A Pick tudomásul veszi és befizeti a 44 milliós bírságot, többet nem alakítgatja az árakat.
Közérdekű Fél Budapestet lezárják – nézd meg, merre nem lehet közlekedni  
Privátbankár.hu | 2016. július 29. 10:35
Több utat lezárnak, villamosok és buszok menetrendje is változik.
Vállalat 14 éven át mutyiztak - ekkora bírságot még nem láttunk 
Privátbankár.hu | 2016. július 19. 15:13
A kamiongyártók egyeztették áraikat, az új emissziós-technológiák bevezetésének időzítését és azok költségeinek áthárítását vevőikre. 1997 óta ment a mutyi, az egyik cég feldobta a kartellt - nekik nem is kell fizetniük.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG