3p

Mi a Magyar Péter-jelenség titka?
Mennyiben más Magyar Péter, mint Orbán Viktor?
Mennyi voksot szerezhet a Tisza Párt, kitől vehet el szavazatokat?
Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Somogyi Zoltánnal!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is a Political Capital szociológus társalapítójától!

2024. május 23. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Több mint 20 fokos volt a hőmérséklet, ám a teniszpályák még a téli sátrak alatt várták a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyre nevezett teniszezőket. 2001 óta rendezik meg évente ezt a versenyt, de első alkalommal érezhették magukat a játékosok egyszerre a télben és a tavaszban is. Az a sátor, amelyiket jobban sütött a nap, amolyan óriás szauna hatását keltette, míg a fák árnyékában lévő sátorban hűvösebb volt, mint a szabadban.

A Djokovic, Nadal, Federer és Alcaraz nevéről elnevezett ágakon folytak a mérkőzések. Szoros szetteket játszottak a párosok, többször csak rövidítésben dőltek el a meccsek. Miközben azonban komoly csata dúlt a pályán, a térfélcseréknél és a mérkőzések között a játékosok jó hangulatban beszélgettek egymással.

Parlament SE csapat
Parlament SE csapat

A Csók Tenisz! csapatversenyt a Parlament SE nyerte. A csapat játékosai voltak többek között dr. Szűcs Lajos és Dankó Béla országgyűlési képviselők, az egykori parlamenti képviselők közül dr. Bohács Zsolt és Varga József, az állami vezetők közül dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Csampa Zsolt a BM helyettes államtitkára, a volt állami vezetők közül pedig dr. Sonkodi Balázs egykori államtitkár.

Közéleti személyek csapata
Közéleti személyek csapata

A második helyezett Közéleti személyek csapatban játszott például dr. Kovács Árpád a Kormány mellett működő Stratégiai Tanácsadó Testület tagja, a Magyar Közgazdasági Tanács elnöke, dr. Olti Ferenc a Zsidó Kiválóságok Háza kuratóriumi elnöke, dr. Krasznai István és dr. Tárczy György ügyvédek és dr. Böröcz István ortopéd sebész, osztályvezető főorvos. Harmadik helyezett lett az eseményt támogató cégek képviselői alkotta Üzletemberek csapat.

Művészek, Élsportolók csapat
Művészek, Élsportolók csapat

A verseny jó hangulatáért sokat tettek a Művészek-élsportolók negyedik helyezett csapatának tagjai, többek között Andrejszky Zoltán a Halimádók konyhája műsor szerkesztő műsorvezetője, Bodor Zsigmond magyar bajnok jégkorongozó, Hajas László mesterfodrász, Nagy Antal 32-szeres válogatott, magyar bajnok és kupagyőztes  labdarúgó, valamint Pusztaszeri Kornél a Madách Színház színművésze.

Üzletemberek csapat
Üzletemberek csapat

A rendezvény fővédnöke dr. Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt.

A díjakat Csampa Zsolt a Parlament SE elnöke, Kovács Zoltán a Porsche Hungária Kft. business services igazgatója, Prosits Attila a Gránit Invest Ingatlanhasznosító Kft. ügyvezető igazgatója, Dragon Károly a Szamos Marcipán Kft. beszerzési vezetője, Berta József a Béres Gyógyszergyár Zrt. üzemeltetési  osztályvezetője,  Dollenstein Péter társszervező, a Do-Beton Kft. tulajdonos-ügyvezetője, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezetője és Egressy Lajos rendezvényigazgató adták át.

Az esemény főtámogatói: MVM Zrt., E.ON Hungária Zrt.

Támogatók: Gránit Invest Vagyonkezelő Kft., Porsche Hungária Kft., 383 The Kopjary Water Kft., Béres Gyógyszergyár Zrt., Izsáki Házitészta Kft., Lindt & Sprüngli Magyarországi Fióktelepe, Szamos Marcipán Kft.

Médiatámogatók: mfor.hu, mixonline.hu, piacesprofit.hu, privatbankar.hu

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Közérdekű Udvarolnak a nyugdíjasoknak, nagy meccs lesz itt a Fidesz és a DK között
Privátbankár.hu | 2024. május 21. 10:04
A momentumos polgármester lelép a színről, utódja a fővárosi Fidesz frakcióvezetője vagy a DK budapesti elnöke lesz Újpesten.
Közérdekű Földrengés rázta meg Olaszországot
Privátbankár.hu | 2024. május 21. 07:22
Negyven év nem látott erősségű földmozgás volt Nápoly közelében. 
Közérdekű A nap képe: Orbán Viktor öltönyben kolbászt tunkol
Privátbankár.hu | 2024. május 20. 12:01
Kampány van.
Közérdekű A végrehajtó nem kőszívű, de betartja a jogszabályokat
Izsó Márton-Juhász Gábor-Mester Nándor | 2024. május 17. 15:01
Sok a félreértés vagy félremagyarázás a végrehajtói szakmával kapcsolatban, ezt tisztázzuk most, hogy már jó ideje a felszínre került a Völner-Schadl-ügy. Mi a különbség a végrehajtó, a behajtó és a követeléskezelő között? Mit csinál és mennyit keres a végrehajtó és miért éri meg felvenni vele a kapcsolatot az adósnak? Hogyan zajlik egy árverés és miért nem éri meg trükköznie egy adósnak, csakhogy elkerülje a legrosszabbat? Ezekről beszélgetett Mester Nándor felelős szerkesztő Pál Balázs végrehajtási szakjogásszal a Klasszis podcastban.
Közérdekű Tovább gyarapodott Mészáros Lőrinc - itt a 100 Leggazdagabb magyar idei kiadványa
Privátbankár.hu | 2024. május 16. 07:34
Minden eddigi csúcsot megdöntve összesen több mint 1400 milliárd forinttal nőtt a 100 leggazdagabb magyar vagyona az elmúlt évben. Az idén immár 23. alkalommal megjelenő, A 100 leggazdagabb magyar című kiadvány szerint az összvagyon átlépte a 9000 milliárdos szintet – egészen pontosan 9063,9 milliárd forintra emelkedett.
Közérdekű Szigorítás jön a kötelező biztosításoknál
Privátbankár.hu | 2024. május 14. 07:56
A masszívabb rollerekre is kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell majd kötni.  
Közérdekű Tovább szigorítják a nehézgépjárművek méreg-kibocsátását
Privátbankár.hu | 2024. május 13. 15:48
Az Európai Unió Tanácsa elfogadta a nehézgépjárművekre vonatkozó szén-dioxid-kibocsátási előírásokról, valamint a hatályos uniós szabályok módosításáról és szigorításáról szóló rendeletet, az immár naprakész szabályok tovább kívánják csökkenteni a közúti közlekedési ágazat szén-dioxid-kibocsátását, valamint 2030-ra, 2035-re és 2040-re vonatkozóan új célértékeket állapítanak meg - tájékoztatott az uniós tanács hétfőn.
Közérdekű EP-választás: meglepő, mit hozott ki az új közvélemény-kutatás
Privátbankár.hu | 2024. május 13. 15:21
Miközben a 27 uniós tagállamban átlagosan a fiatalok kétharmada akar részt venni a közelgő EP-választásokon, a magyar fiatalok alig fele lesz majd biztosan az urnáknál június 9-én.
Közérdekű Bármi áron visszaszerezné a Fidesz a budai presztízskerületet
Vég Márton | 2024. május 13. 08:31
Ha minden ígéret megvalósulna, akkor valóságos földi paradicsomban élhetnének az emberek Óbudán. 
Közérdekű A nap képe: Orbán Viktor körül kitört a röhögés
Privátbankár.hu | 2024. május 11. 12:54
A miniszterelnök valami nagyon vicceset mondhatott. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG