<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Sport
Makro / Külgazdaság Árt-e a Fradi sikere az NB I-nek? - Klasszis podcast
Privátbankár.hu | 2022. november 20. 11:54
E heti podcast műsorunkban kicsit eltávolodunk a tematikát illetően a gazdaságtól, hiszen az NBI őszi szezonja és a katari vb kezdete között a hazai labdarúgás helyzetéről beszélgettek kollégáink. A magyar bajnokság helyzete, a Fradi jövője mellett természetesen Dzsudzsák Balázs válogatottságára, valamint a vasárnap kezdődő katari világbajnokságra is kitért az Mfor.hu Közélet című műsorában Csabai Károly, lapunk főszerkesztője, Gáspár András, lapigazgató, valamint Székely Sarolta felelős szerkesztőnk.
Közérdekű Csúcs Kupa: nyert az Országgyűlés válogatottja
Privátbankár.hu | 2022. október 17. 17:29
A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja tavaly törte meg a Magyar Újságírók Válogatott öt éven át tartott győzelemsorozatát. Az idei Csúcs Kupa egyik tétje az volt, hogy véletlen volt-e a trónfosztás. Az Országgyűlés nem mindennapi izgalmak közepette nyerte meg ismét a kupát, ezúttal az Üzletemberek csapatát megelőzve.
Makro / Külgazdaság Ketten is lemondtak a sakkszövetségben Rapport Richárd elvesztése miatt
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 6. 12:01
Két elnökségi tag mondott le.
Karrier Óriási veszteség: román színekben folytatja Magyarország egyik legjobb sportolója
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 4. 18:58
A sakkozó Rapport Richárd román színekben folytatja pályafutását - ezt a román szövetség jelentette be vasárnap.
Makro / Külgazdaság Színes társaság a vörös salakon
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 29. 13:31
Mi a közös a következőkben: orvos, színész, énekes, zenész, politikus, ügyvéd, televíziós műsorvezető, élsportoló, cégvezető? Az, hogy valamennyien a szenvedélyüknek hódoltak a tenisz szerelmeseinek Csók Tenisz! csapatversenyén vasárnap, a Park Teniszklubban. Ezek a játékosok nem a saját sikerükért léptek pályára, hanem a csapatukért.
Makro / Külgazdaság 46. alkalommal rendezték meg a Tisztelt Ász! tenisztornát
Privátbankár.hu | 2022. június 27. 16:55
Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.
Makro / Külgazdaság Kiderült, melyik tárca felel majd a sportügyekért
Privátbankár.hu | 2022. május 25. 12:01
Az EMMI helyett a Honvédelmi Minisztérium alá tartozik majd a terület. Szabó Tündét pedig Schmidt Ádám váltja.
Közérdekű Footgolf Csúcs Kupa: először nyerte az MVM csapata
Privátbankár.hu | 2022. május 24. 10:03
Az egyéni verseny győztese ismét Czirbus Tamás lett.
Makro / Külgazdaság Óriási balhé lett volna a kivételezésből - mégsem engedik be Djokovicot Ausztráliába
Privátbankár.hu | 2022. január 6. 06:33
Órákig a melbourne-i reptéren, egy elkülönített szobában várakozott a férfi teniszezők világranglistáját vezető szerb Novak Djokovic arra, hogy beengedjék Ausztráliába, végül a hatóságok megtagadták tőle a belépést.
Karrier Azonnali hatállyal kirúgták Dárdai Pált és segítőit
Privátbankár.hu | 2021. november 29. 10:51
A Hertha BSC Tayfun Korkutot nevezte ki helyette - megköszönték Dárdai munkáját, és hogy bent tartotta a csapatot az első osztályban. 
Makro / Külgazdaság Még hat évet tölthet a margitszigeti uszodában a Magyar Úszó Szövetség
Privátbankár.hu | 2021. október 21. 07:47
A 2027-es úszó vb szervezési feladatait látja el innen a szövetség. Egy füst alatt 10,6 milliárd forint átcsoportosításáról is döntött a kormány.
Vásárló Csúcs Kupa: visszahódította a kupát az Országgyűlés válogatottja
Privátbankár.hu | 2021. október 18. 14:53
A Magyar Országgyűlés Labdarúgó Válogatottja megszakította a Magyar Újságírók Válogatott három évig tartott győzelmi sorozatát a vasárnapi megrendezett Csúcs Kupa kispályás labdarúgó tornán.
Makro / Külgazdaság Megújulva nyitja meg kapuit az eplényi síközpont
MTI | 2021. október 14. 16:52
Megújulás után Síaréna Vibe Park néven nyitja meg kapuit a síelést és a hódeszkázást kedvelők előtt az eplényi síközpont, amely már nem csak télen várja a sportolni vágyókat, hanem mind a négy évszakban működni fog.
Közérdekű Megvannak a 45. Tisztelt Ász! tenisztorna győztesei
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 28. 16:01
A férfi tenisz Laver kupa hétvégéjén, vasárnap rendezték meg a Tisztelt Ász! társasági tenisztornát is. A magas szintű teniszt hozott negyedik Laver Kupán a Team Europe fölényesen győzött a Team World ellen. A negyvenötödik alkalommal a HGS PR Ügynökség és a Parlament Sportegyesület által megrendezett Tisztelt Ász! résztvevői, ha játékban nem is, de a tenisz iránti lelkesedésükkel felvették a versenyt a legjobbakkal.
Karrier A magyar sportolók már a laborban elkezdték a felkészülést az olimpiára
Privátbankár.hu | 2021. augusztus 10. 13:11
A Synlab labordiagnosztikai cég sportdiagnosztikai üzletága több mint 70, a tokiói olimpián szereplő sportoló felkészülését segítette többek között tűpontosan beállított étrenddel, valamint ötezer paraméterből kiválasztott vitamin- és ásványianyagszint-méréssel.
Vállalat Látjuk a sportoló mögött az embert, amikor gyalázzuk?
Marosi Gergely | 2021. augusztus 7. 05:37
A magyar küldöttség már három nappal a tokiói olimpia vége előtt elérte riói éremszámát, ám a cikkek, posztok kommentmezőiben figyelmesek lehetünk egy programon kívüli, világklasszis szinten űzött sportágra: az ostobaság megfellebbezhetetlenségével előadott, spártai könyörtelenségű sportoló-ledorongolásra, az érmek utáni istenítés ellenpólusaként. Öt éve sem volt másként.
Makro / Külgazdaság Német-magyar: kitört a szivárványháború, mégis kivilágítanak stadionokat
Wéber Balázs | 2021. június 22. 16:49
Egyre komolyabb politikai hullámokat vet Németországban a magyar labdarúgó-válogatott müncheni vendégjátéka. A bajor város vezetése szivárványszínekben világította volna ki a meccsnek helyet adó arénát a melegellenesnek tartott magyar pedofiltörvény miatt, az UEFA azonban nemet mondott. Más német stadionok viszont szivárványszínbe fognak borulni, Manuel Neuer német csapatkapitány pedig ezúttal is ilyen színű karszalaggal fut majd ki a gyepre.
Makro / Külgazdaság A nap képe: még pezseg az élet a Duna-parton
Wéber Balázs | 2020. március 27. 16:09
Lassult, de nem állt le az élet Budapesten.
Személyes pénzügyek Milyen biztosítást kössenek a hobbifutók?
Privátbankár.hu | 2020. március 25. 15:37
A futás az egyik legnépszerűbb sport, amelyet viszonylag kevés ráfordítással el lehet kezdeni. Idővel aztán a legtöbb kocogó keresi a kihívást és versenyeken is elindul, ma már rengeteg lehetőség közül lehet választani. A félmaratoni és maratoni távok mellett az erdei, hegyi versenyek, ultratávok is egyre több futót vonzanak, természetesen nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is.
Makro / Külgazdaság Hiába ömlik a pénz a sportba, új munkahelyet alig jelent
Székely Sarolta | 2020. február 11. 15:14
Bár nőtt a sport területén foglalkoztatottak száma 2011 és 2018 között, annak ismeretében, hogy mennyi pénz ölt bele a kormány az elmúlt közel egy évtized alatt, az adatok meglehetősen ellentmondásos képet festenek.
Vásárló Veszélyben a világ több kedvenc üdülőhelye a meleg miatt
Privátbankár.hu | 2020. január 18. 19:51
A tél a karácsony és a hideg mellett a síszezon kezdetét is jelenti, amely egyben több ország életében nagyon komoly turisztikai időszakot is jelent. A globális felmelegedés és az egyre közeledő klímakatasztrófa azonban sok más terület mellett itt is egyre inkább feltűnik – bajban vannak ugyanis az alacsonyabb síterepek, hiszen egyszerűen kezd túl meleg lenni ahhoz, hogy elég hó essen.
Személyes pénzügyek Messiék a Barcelonát pénzügyileg is az élre repítették
Király Béla | 2020. január 14. 20:04
Első alkalommal lett a világ leggazdagabb labdarúgó klubja a Barcelona, amely a legnagyobb hazai riválisát, a Real Madridot előzte meg a Deloitte rangsorában. A listát az öt nagy bajnokság csapatai uralják.
Vásárló Veres Alex által elért kick-box sikerek az olaszországi Európa kupán
Privátbankár.hu | 2020. január 11. 13:50
Manapság a küzdősportok és harcművészeti ágak megerősödésével és népszerűségének emelkedésével egyre többen döntenek a sportág művelése mellett. Mindemellett a médiában is hatalmas érdeklődést mutatnak és magas nézőszámot produkálnak a küzdősportok közvetítéséről szóló műsorok. De minek köszönheti hatalmas népszerűségét a japán harcművészeti alapokon nyugvó kick-box?
Kultúra Aján Tamást és a magyar doppingügynökséget is súlyos vádakkal illették
Privátbankár.hu | 2020. január 6. 14:33
Legalább 5,5 millió dollárral nem tud elszámolni az Aján Tamás vezette Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) - állítja az ARD. A Magyar Antidopping Szövetség munkáját is komoly vádakkal illette a német adó.
Vállalatok Az Orbán-kormány a sportakadémiákat nyomatja
Székely Sarolta | 2019. december 15. 12:52
Ha a sportról van szó, elég gyorsan őrölnek a minisztériumi malmok, hiszen alig egy hónap alatt összeállt az állami sportakadémiák működési keretrendszere - derült ki a rendeletből. Körvonalazódik a kormány elképzelése a hazai minőségi utánpótlás-neveléssel kapcsolatban.
Vállalat Most mentik meg a magyar focit? Akadémiát nyit Budapesten az FC Barcelona
Privátbankár.hu | 2019. április 16. 10:23
Az intézménybe a Barcától érkezik szakmai igazgató, csak olyan edzőket foglalkoztatnak majd, akik elsajátították a katalán utánpótlás-képzés edzésmódszereit, a munka pedig csakis ezen módszerek mentén folyhat.
Vásárló A nap képe: Putyin sporteseményen jópofizott
Privátbankár.hu | 2019. március 2. 16:52
Az orosz elnök megnyitotta a 29. Téli Egyetemi Világjátékokat a nemzetközi egyetemi sportszövetségi elnökkel Oleg Matyszinnel.
Karrier Nagy ajándékot ad a sportolóknak a kormány
Privátbankár.hu | 2019. február 2. 19:11
A januári törvénymódosítás következtében idéntől többen kaphatnak olimpiai járadékot - mondta Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott.
Személyes pénzügyek Síelés: mikor, hol, de legfőképp mennyiért?
Privátbankár.hu | 2018. december 24. 15:10
Javában tart a síszezon: az ünnepek körül már nem nagyon találunk szabad helyeket a népszerűbb síparadicsomokban, de az új év elejére még kifoghatunk egy-egy jobb ajánlatot. Egyre többen választják a csoportos utazások mellett az egyéni, családos kikapcsolódást is.
Makro / Külgazdaság Cafeteria: a meccsjegyekre megtartanák az adómentességet
Privátbankár.hu | 2018. november 7. 10:04
A kulturális belépők is a kedvezményes körben maradnak.
Vásárló A magyarok új hobbija: a futás
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 9. 13:06
A heti rendszerességgel futók körében második alkalommal elvégzett kutatás szerint a magyar hobbifutók átlagosan 15 százalékkal többet költenek a futásra, mint egy évvel ezelőtt.
Vállalat A magyar olimpikonokat is Mészáros Lőrinc öltöztetheti?
Privátbankár.hu | 2018. július 24. 08:46
Akár már a következő, tokiói olimpián debütálhat a 2Rule.
Karrier Már tudjuk, kire cserélte le Shane Tusupot Hosszú Katinka
Privátbankár.hu | 2018. július 14. 08:38
A háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka korábbi edzőjét választotta.
Makro / Külgazdaság Hihetetlen pénzeket költenek sportra
Privátbankár.hu | 2018. június 15. 12:12
A Nielsen kutatása szerint egyre inkább az online felületeket részesítik előnyben az televízióval szemben.
Karrier Miért tűnnek el nyomtalanul sportolók a világversenyeken?
Privátbankár.hu | 2018. június 13. 20:20
Ahogy egyre nagyobb gondot okoznak a világban a háborúk és a szegénység, úgy jelenik meg egyre inkább ez a sportversenyeken is. Egyáltalán nem szokatlan, hogy egyes országok csapatai jelentősen megfogyatkoznak a nemzetközi versenyeken. De miért?
Makro / Külgazdaság El se hinnéd, mi hajtja a magyar gazdaságot
Privátbankár.hu | 2018. június 5. 12:03
Az államtitkár szerint a sport számos ágazatnak jelent húzóerőt.
Vásárló Új világ? Megszavazták minden idők legnagyobb focis szabályváltoztatását
Privátbankár.hu | 2018. március 3. 17:44
Két évnyi tesztidőszak után a legmagasabb szintű labdarúgótornát, a világbajnokságot is elérte a változás.
Makro / Külgazdaság Új területen csap össze Amerika és Észak-Korea
Privátbankár.hu | 2017. november 4. 19:34
Nem mehet észak-koreai versenyző az amerikai súlyemelő vb-n.
Vásárló Eljött a vég: megszüntetik az egyik tévécsatornát
Privátbankár.hu | 2017. november 1. 10:10
Mit ér egy sportcsatorna, ami nem közvetíthet élőben? Nem sokat.
Makro / Külgazdaság Karfiolfülbe rejt üzenetet a kormány a birkózóknak
Privátbankár.hu | 2017. október 5. 13:35
Fontos üzenete van a kormánynak a magyar birkózók számára.
Vásárló A Nap Száma: megdől a rekord a ma keződő vizes vb-n
Privátbankár.hu | 2017. július 14. 10:57
Péntek este 9 órakor kezdődik a megnyitó.
Ingatlan Teniszközpontot építene a Palatinus helyére a kormány?
Privátbankár.hu | 2017. június 6. 13:00
10 milliárdból épülne a kiemelt beruházás a Margitszigeten.
Vásárló Eldőlt: hoki-világbajnokságot rendez Magyarország
Privátbankár.hu | 2017. május 19. 12:32
2018-ban nálunk lesz a divízió I/A jégkorong-világbajnokság.
Karrier Fél lábbal a sírban? Alig sportolunk 50 év felett
Privátbankár.hu | 2017. április 6. 12:18
Vagy nincs, vagy nem tudnak a sportolási lehetőségekről az idősebbek. Háromnegyedük szinte semmilyen sport jellegű testmozgást nem végez rendszeresen.
Makro / Külgazdaság Egy a baj a vörös csillaggal: tele van vele a világ
Privátbankár.hu | 2017. március 22. 20:00
A vörös csillag számos ország zászlajában, címerében szerepel, baloldali, de nem kommunista pártok, futballklubok, jachtklub is használják. Nemcsak sör, de ásványvíz, üdítő, csoki, lottószelvény, martini is van vele díszítve. Felettébb sok dolog esne a törvény hatálya alá, ha teljesen betiltanák.
Karrier Motorosból üzletember – pályát módosít Talmácsi Gábor
Privátbankár.hu | 2017. február 24. 12:10
Az egykori gyorsaságimotors-világbajnok üzletemberként és szakkomentátorként folytatja pályafutását.
Makro / Külgazdaság Komoly siker Magyarországnak - két újabb vb-t rendezhetünk
Privátbankár.hu | 2016. november 27. 12:37
Az öttusázóké mellett a vívók 2019-es olimpiai kvalifikációs világbajnokságának rendezési joga is Magyarországé lett a hétvégén.
Makro / Külgazdaság Tényleg ekkorát kaszálhat egy új stadionnal egy város?
Privátbankár.hu | 2016. november 15. 15:43
Egy olasz tanulmány szerint igen jövedelmező lehet a város számára az AS Roma tervezett új stadionja.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG