<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz, ha nyer az ellenzék? Megfékezhető az infláció?
Mekkora lesz a következő kormány mozgástere?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Király Júliával, az MNB korábbi alelnökével, Márki-Zay Péter tanácsadójával - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2021. december 16. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Nem arra készültünk, hogy egy rendkívüli világjárvány közepette újuljon meg lapunk. A koronavírus okozta felfordulásban mégis sikerült sok-sok hónap munka után egy új, korszerűbb, reszponzív - ami már régóta esedékes volt, tudjuk mi is - oldallal jelentkeznünk, hogy Önök, olvasók, bármilyen eszközről kényelmesebben, gyorsabban tudjanak híreinkhez, elemzéseinkhez hozzájutni, legyen szó tabletről, mobilról, laptopról vagy asztali gépről. A megújítással egyidejűleg támogatásért fordulunk Önökhöz, hogy több, még színvonalasabb egyedi hírrel, elemzéssel segítsük tájékozódásukat az üzleti életben.

Először a lap új külsejéről szólunk pár szót. 

A fejlécben a korábbi rovatok mellett aktuális kiemelt témáinkat (így most a koronavírussal kapcsolatos cikkeinket), további újdonságként laptársunk, az mfor.hu oldalára vezető menüpontot, valamint hitelkalkulátorokat és jövedelemhez, adózáshoz, nyugdíjhoz kapcsolódó kalkulátorokat találhatnak. 

Vezető anyagunk sokkal nagyobb teret kapott az új arculatban, mivel ezek a cikkek lapunk zászlóshajói, sok munkát, utánajárást igényelnek. Reméljük, ez a megkülönböztetett figyelem találkozik az Önök értékítéletével is.

Címlapsztorink alatt további fontos, saját értesüléseket feldolgozó cikkeink következnek, a jobb hasábban pedig a legfrissebb híreinket listázzuk.

A rendkívüli helyzet egy régóta tervezett lépést is szükségessé tett, amelyet a közeljövőben továbbiak is követnek majd. 

Az online médiapiac régóta fenyegető kihívásokkal küzd, amit a koronavírus világjárványa csak még inkább elmélyített a hirdetők eltűnésével (a legfrissebb adatok szerint 25 százalékos vagy annál is nagyobb lehet az idei visszaesés a médiapiacon, 40-100 milliárd forintos bevételkieséssel számolhatnak a kiadók). Az olyan olcsó hirdetéseket kínáló nagy nemzetközi szereplők, mint a Facebook és a Google elszívják a kiadók elől a hirdetési bevételek túlnyomó részét, és csak rendkívül kis mértékben csorgatnak ebből valamit vissza - ezért a rengeteg (és/vagy óriási) hirdetés, amit a legtöbb oldalon látni lehet. Nekünk sem öröm, de ebből élünk. És ezen szeretnénk változtatni, amit viszont csak az Önök, az olvasók segítségével tudunk megtenni.

Támogassák lapcsoportunk - a Privátbankár, a Piac&Profit és az mfor.hu - közös szerkesztőségét, hogy továbbra is legyen brüsszeli tudósítónk, hogy újabb témákat tudjunk feldolgozni, hogy még alaposabb, még egyedibb információkkal, elemzésekkel szolgáljunk, hírszolgáltatásunk gyorsabb legyen, és további szolgáltatásokat tudjunk kínálni Önöknek. 

Az első 500 olyan támogatónk, aki 1000 forintnál nagyobb összeggel segíti munkánkat, féléves digitális Piac&Profit előfizetést kap cserébe.

Amit minden támogatónknak kínálunk: higgadtság, hitelesség, függetlenség, érthető tartalom, tények és vélemények szigorú szétválasztása

Ne feledjék: az Önök bizalma a mi tőkénk!

Címkék: Közérdekű

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Közérdekű MOK: 125 intenzív osztályon kezelt betegből 87-en nincsenek beoltva
Privátbankár.hu | 2021. december 3. 14:21
És átlag 70 fő van altatva, lélegeztetőgépen.
Közérdekű December 8-tól lehet regisztrálni az 5-11 éves gyerekek oltására
Privátbankár.hu | 2021. december 3. 12:19
Oltópontokon és rendelőkben is kaphatják majd a vakcinát, értesült a HVG.
Közérdekű Újabb szomorú mérföldkőhöz értünk a hazai Covid-áldozatok számában
Privátbankár.hu | 2021. december 3. 09:18
És megint több mint 10 ezer új fertőzöttet azonosítottak 24 órán belül.
Közérdekű Rekordszinten van a 15 év alatti koronavírus-fertőzöttek száma
Privátbankár.hu | 2021. december 2. 09:31
Két hét alatt megháromszorozódott, és rekordszinten van a 15 év alatti koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – derül ki az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ adataiból. A Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szerint is sokkal több gyerek kerül kórházba.
Közérdekű Drámai helyzet, 200 fölött az elhunytak száma
Hollós János | 2021. december 2. 09:14
Legutóbb április 17-én volt ennél több elhunyt. Akkor 241-en haltak meg.
Közérdekű Változás az Mfor.hu-Privátbankár.hu és a Piac&Profit lapok vezetésében
Privátbankár.hu | 2021. november 30. 18:30
A portálok ars poeticája a személyváltást követően sem változik, továbbra is a független, minőségi újságírás és hiteles tájékoztatás mellett elkötelezett az új vezetés.
Közérdekű 6390 az új fertőzött, elhunyt 195 beteg
Hollós János | 2021. november 30. 09:36
Új adatszolgáltatást írt elő az Országos Kórházi Főigazgatóság a kórházaknak, és ez okozta, hogy a hétvégén csaknem húsz százalékkal kevesebb lett a lélegeztetőgépen kezelt betegek száma.
Közérdekű Biztossá vált, mikortól oltják az 5-12 éveseket
Privátbankár.hu | 2021. november 28. 17:27
Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter Facebook-oldalán megerősítette, hogy december 20-ától kezdődik e korcsoport oltása.
Közérdekű Rusvai Miklós: csak tavasszal üthet be az új szupermutáns
Privátbankár.hu | 2021. november 28. 10:19
A virológus változatlanul úgy véli, a mostani magyarországi járványhullám december elején tetőzik, azaz még karácsony előtt veszít a lendületéből. 
Közérdekű Az új szupermutáns miatt megint nehezebb lesz bejutni Angliába
Privátbankár.hu | 2021. november 28. 09:17
Ismét PCR típusú koronavírus-szűrésnek kell alávetniük magukat érkezésük után mindazoknak, akik külföldről Angliába utaznak, és a negatív teszteredmény megérkezéséig a beutazóknak tartózkodási helyükön elkülönítésben kell maradniuk.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló