2p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Putyin szerint a politikai skizofrénia jele Trumpot titkok kiadásával vádolni.

Vlagyimír Putyin orosz elnök cáfolja azokat a híreszteléseket, miszerint Donald Trump amerikai elnök titkokat fedett fel Szergej Lavrov orosz külügyminiszternek – írja a Reuters. Az olasz miniszterelnökkel közösen megtartott sajtótájékoztatón Putyin azzal tréfálkozott, hogy fegyelmit ad Lavrovnak, amiért sem vele, sem az orosz titkosszolgálattal nem osztotta meg az állítólagos titkokat. Az orosz külügyminiszter egyébként már korábban is elmondta, hogy az amerikai elnökkel való találkozón nem esett szó semmilyen titokról.

Moszkva pozitívan értékelte a Trumppal való megbeszélést, és amennyiben az amerikai kormány is beleegyezik, az amerikai kongresszus rendelkezésére bocsátja Trump és Lavrov tárgyalásának leiratát.– mondta Putyin. Jurij Usakov, az orosz elnök tanácsadó is megerősítette: A Fehér Házban elhangzottakról nem készült hangfelvétel, csak írásos feljegyzés.

Aláásák Trump elnökségét?

Az orosz elnök a politikai szkizofrénia megnyilvánulásának evezte az amerikai vádakat, amelyek ellehetetlenítik Trump munkáját. Putyin szerint nehéz elképzelni, mivel tudnak előállni még azok, akik ilyen értelmetlenségeket hordanak össze.  „Ami igazán meglepő számomra, hogy orosz-ellenes véleményekkel próbálják destabilizálni az amerikai belpolitikát. Ezek az emberek vagy túl buták, hogy megértsék, mekkora kárt okoznak, vagy tökéletesen tisztában vannak a tetteikkel, ebben az esetben viszont korruptak és veszélyesek” – tette hozzá Putyin.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, a Washington Post információi szerint két amerikai kormánytisztviselői is arról nyilatkozott, hogy Donald Trump nemzetbiztonsági szempontból kulcsfontosságú információkat kotyogott ki Szergej Lavrovnak a múlt heti tárgyaláson. A cikk szerint a megbeszélés a tervezett mederben haladt mindaddig, amíg Trump váratlan ötlettől vezérelve el nem kezdett az Iszlám Állam helyzetéről és terveiről beszélni.

Oroszország már többször is felhívta a figyelmet arra, hogy orosz-ellenes amerikai politikusok a két ország közti egyre szorosabb viszony alaptalan félelmét próbálják felhasználni Trump munkájának ellehetetlenítésére.

Trump körbeudvarolta Erdogant - mi lesz a feszültségekkel?

Nem unatkozik mostanában az amerikai elnök, egyik botrányos találkozót követi a másik. További részletek a Privátbankár.hu-n. >>>

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Makro / Külgazdaság Nagyon tetszik az oroszoknak Orbán Viktorék lépése
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 14:23
Reagáltak a hétfői svéd NATO-szavazásra.
Makro / Külgazdaság Okoztak-e meglepetést Matolcsy Györgyék?
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 14:07
Összeült a Monetáris Tanács, a forintnak fájt a döntés.
Makro / Külgazdaság Az ország, ahol lassan nem ismerik azt a szót, hogy infláció
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 13:53
A japán infláció már három hónapja csökken és 2 százalékra esett januárban, de nagyobb volt az elemzői várakozásoknál. Eljött a negatív kamatok vége?
Makro / Külgazdaság Oroszország betiltotta a benzinexportot
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 13:12
Hat hónapra, március 1-től - jelentette be Alekszandr Novak energiaügyekért felelős orosz miniszterelnök-helyettes szóvivője.
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor nem vétózott, márciusban megkapja az uniós pénzt Ukrajna
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 12:01
Az Ukrajna számára létrehozni tervezett 50 milliárd eurós támogatási eszköz stabil és előrelátható finanszírozást tud biztosítani a megtámadott ország mindennapi szükségleteinek kezelésére - jelentette ki az Európai Bizottság költségvetésért felelős tagja Strasbourgban kedden.
Makro / Külgazdaság Nagy bejelentést lebegtetett meg Joe Biden
Wéber Balázs | 2024. február 27. 11:25
Az amerikai elnök szerint jövő hétfőig megszülethet az új, átmeneti tűzszünetről szóló megállapodás a gázai háborúban. Az izraeli bombázásokban már mintegy 30 ezer palesztin halt meg a Gázai övezetben, ahol terjed az éhínség is.  
Makro / Külgazdaság Kihalnak a japánok?
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 10:49
Japánban a születések száma nyolc éve csökken, tavaly is rekord alacsony volt.
Makro / Külgazdaság Kezd felpörögni az amerikai hadsereg, megint lelőttek valamit az égről
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 10:14
Az Egyesült Államok hadserege hétfőn több csapást mért húszi harci járművekre, melyeket a Vörös-tengeren közlekedő hajók ellen készültek bevetni a lázadók.
Makro / Külgazdaság Svédország NATO-tagságával Európa Amerika kivonulására is készül?
Bózsó Péter | 2024. február 27. 09:31
Svédország NATO-tagságát csak hosszú politikai küzdelem után tudta elérni, de vajon katonai szempontból mennyire jelentős tagsága? Mennyire fontos Amerikának és Európának?
Makro / Külgazdaság Döntő fordulat: Európa nyugati katonákat küldhet Ukrajnába
Privátbankár.hu | 2024. február 27. 09:00
Nincs ugyan konszenzus csapatok Ukrajnába küldéséről, de a kérdést mindazonáltal nem lehet kizárni - jelentette ki hétfőn este a francia elnök.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG