<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lesz a sporttal a NER után? Mi lesz a közpénzből felhúzott stadionokkal, a TAO-rendszerrel és az államilag kiemelt sportegyesületekkel?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Steinmetz Ádám olimpiai bajnok vízilabdázóval, a Jobbik országgyűlési képviselőjével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. január 27. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Kilenc kisebb fiókot zár be a K&H Bank, ez azonban nem jelenti azt, hogy kivonulnának az országból, sőt hatmilliárd forintot elköltenek pár év alatt digitális szolgáltatásaik fejlesztésére. Az ügyfelek bármelyik fiókban intézhetik tovább ügyeiket.

Kilenc fiókját bezárja a K&H Bank - írta az Index.hu. A hírt a bank is megerősítette. Azt nem árulták el, hogy pontosan mely fiókok érintettek, az Index szerint többek között bezárhatnak Albertirsán,  Nagykátán és Ócsán is. A K&H azt mondta, általános üzletmenetük részeként folyamatosan megvizsgálják fiókjaik kihasználtságát és földrajzi elhelyezkedését, hogy a kereslethez igazítsák a kínálatot.

Az érintett ügyfeleket ezekben a napokban értesítik a változásról. Azt nem árulták el, hogy a döntés hány dolgozót érint, és azt sem, hogy pontosan mikor húzzák le a rolót az egyes fiókok, de már néhány nap múlva elindulhat a folyamat.

A K&H Bank az MTI-nek is elismerte, hogy kilenc kisebb bankfiókot bezár, egyúttal azt hangsúlyozta, hogy a jövőben hatmilliárd forintot ruház be digitális szolgáltatásokba, amit egyébként két nappal korábban már bejelentettek. Valamint a meglévő ügyféligények hatékony kiszolgálása érdekében az elmúlt években bővítették is a bank hálózatát, most pedig kilenc kisebb egységet bezárnak.

(Archív fotó)

Amennyiben a befogadó bankfiók nem felel meg az ügyfél számára, bármelyik környező bankfiókjukban a megszokott színvonalon veheti igénybe a pénzintézet szolgáltatásait - írták. Az ügyfelek tranzakcióikat nemcsak a befogadó fiókokban intézhetik, hanem országszerte 210 fiókjukban és a K&H Telecenter telefonos ügyfélszolgálatán, valamint a K&H e-bank és mobilbank platformján keresztül is - mondja a hitelintézet.

A K&H belga anyabankja, a KBC kedden tudatta: a 2017-ig szóló üzleti stratégiájának részeként erősíteni kívánja jelenlétét azokban az országokban, ahol jelen van, ahelyett, hogy új piacokon terjeszkedne. A legfontosabb piacain - Belgiumban, Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Bulgáriában - "erősíti jelenlétét a banki és biztosítási szférában, ha vonzó lehetőség kínálkozik".

A KBC-csoporthoz tartozó K&H Bank az MTI-hez eljuttatott közleményében közölte: a bankcsoport Magyarországon a 2014 és 2017 közötti időszakban évenként 1,5 milliárd forintot, összesen 6 milliárd forintot ruház be digitális szolgáltatásokba.

A bank közleménye szerint ez a befektetés egyértelműen mutatja a K&H és a KBC-csoport hosszú távú elkötelezettségét Magyarország iránt. A K&H Bank legutóbbi újításai között említik a távhitelezés és a távbankolás bevezetését, valamint pénzbefizető automaták elhelyezését egyes fiókokban.

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Pénzügyi szektor Téved, aki azt hiszi, a kamatstopnál nincs jobb megoldás
Privátbankár.hu | 2022. január 19. 11:02
Még a kamatstopban beégetett törlesztőrészletnél is kisebb törlesztőrészlet-ajánlatot kaphatnak a változó kamatozású kölcsönnel rendelkezők annak köszönhetően, hogy az új hitelek kamatfelára töredékére esett a korábbiaknak. A referenciakamatok eltérő mértékű emelkedése miatt több esetben a végig fix hitelek kamatai ma már alacsonyabbak, mint a hosszabb időre fixált hiteleké – de gyorsan lépni kell.
Pénzügyi szektor Lapunknak eltitkolta, másnak kiadta a pénzmosási adatokat a Pénzügyminisztérium
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 18:21
Rengeteg a gyanús eset, alig győzik jelenteni a pénzügyi szolgáltatók.
Pénzügyi szektor Még várat magára a Revolut leánybankká alakulása 
Privátbankár.hu | 2022. január 18. 11:55
Az MNB adott ki erről egy állásfoglalást.
Pénzügyi szektor Vesztesek és nagy nyertesek: mi történt a hazai befektetési alapok piacán tavaly?
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 17:19
A Bamosz tagok 7851 milliárd forintot kezeltek befektetési alapokban, összesen pedig 14 százalékkal nőtt az alapokban kezelt vagyon egy év alatt.
Pénzügyi szektor Öntötte a pénzt az EBRD tavaly a térségünkbe
Privátbankár.hu | 2022. január 14. 06:57
Rekordösszegű finanszírozást nyújtott zöldberuházásokra a működési térségéhez tartozó felzárkózó gazdaságokban tavaly az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).
Pénzügyi szektor Brutálisan megdrágultak a lakáshitelek
Privátbankár.hu | 2022. január 12. 12:39
Alig több mint két hónap alatt ötödével emelkedtek a korábban legkeresettebbnek számító, 10 éves kamatperiódusra kínált jelzáloghitelek top-kamatai.
Pénzügyi szektor Kitűnően zárta az évet a svájci jegybank
Privátbankár.hu | 2022. január 7. 09:03
A nyereség egy részét kötelezően fizeti be a központi és tartományi költségvetésekbe.
Pénzügyi szektor Megvan, miért kell a vállalkozóknak a Gránit Bankba utalni a pénzt
Privátbankár.hu | 2022. január 6. 13:11
Röviden: mert rendkívül kedvező ajánlatot kaptak.
Pénzügyi szektor Idén sem vár könnyű év a HR szakmára
Privátbankár.hu | 2022. január 5. 11:03
Viharos, lezárásokkal és újranyitásokkal nehezített évet hagytunk magunk mögött, és könnyen elképzelhető, hogy 2022 sem lesz könnyebb - véli a K&H HR igazgatója.
Pénzügyi szektor Óriási átalakulás a lízingpiacon: Euroleasing néven folytatják a Bankholding lízingcégei
Privátbankár.hu | 2022. január 3. 14:01
Nagy fúzióval indul az év.
hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló