Banki szolgáltatás
Makro / Külgazdaság Javult az üzleti bizalmi index a GKI szerint
MTI | 2021. január 25. 06:16
A GKI konjunktúraindexe januárban érezhetően emelkedett, a járvány kezdete óta a legmagasabb értékét érte el, de áprilisi zuhanásának még így is csak alig több mint felét dolgozta le. Az év első hónapjában az üzleti és a fogyasztói várakozások is javultak - közölte a GKI Gazdaságkutató.
Pénzügyi szektor Nagy változások jönnek januártól, de még felkészülhetnek a pénzügyesek – interjú
Eidenpenz József | 2017. december 1. 06:06
Egy sor új uniós szabványt vezetnek be 2018 elején a pénzügyi szektorban, amire a nagyon alaposan fel kell készülni, ellenkező esetben később jelentős buktatókkal találkozhatnak az iparági szereplők. A Budapest Institute of Banking első tanfolyamait az új elvárások köré szervezte – interjú Fábián Gergely vezérigazgatóval.
Pénzügyi szektor Szigorít Brüsszel: megreformálják a bankolást
Privátbankár.hu | 2017. november 27. 14:18
Új szabályokat fogadtak el, hogy még biztonságosabb legyen az elektronikus fizetés.
Pénzügyi szektor De mégis, mit adott nekünk a pénzügyi rezsicsökkentés?
Eidenpenz József | 2014. július 3. 15:10
Van egy jó hírünk, meg egy rossz. A jó, hogy az idén májusig közel 11 százalékkal csökkent a pénzügyi szolgáltatások árszínvonala a statisztikai adatok szerint. A rossz hír, hogy még mindig 60 százalékkal magasabb, mint négy és fél évvel ezelőtt. De talán még rosszabb, hogy kamatot meg alig kapunk.
Pénzügyi szektor Internetesedik a K&H Bank és bezár kilenc bankfiókot, de hol?
Privátbankár.hu | 2014. június 19. 09:09
Kilenc kisebb fiókot zár be a K&H Bank, ez azonban nem jelenti azt, hogy kivonulnának az országból, sőt hatmilliárd forintot elköltenek pár év alatt digitális szolgáltatásaik fejlesztésére. Az ügyfelek bármelyik fiókban intézhetik tovább ügyeiket.
hírlevél
depositphotos