<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Digitális bankolás
Személyes pénzügyek A bankszámla-tulajdonosok 11 százaléka még mindig elveszettnek érzi magát a digitális bankolás világában
Privátbankár.hu | 2022. december 16. 15:27
Az OTP Bank felmérte, az ügyfelek mennyire igazodnak el a modern banki technikák alkalmazása közben.
Makro / Külgazdaság Jön a digitális lakáshitel-ügyintézés
Privátbankár.hu | 2022. november 30. 10:43
A fogyasztóbarát lakáshitelek intézéséhez már a bankfiókig sem kell majd elsétálni.
Pénzügyi szektor Megjött Kate, forradalmi változásokat hozhat a pénzügyekben
Király Béla | 2022. november 7. 16:31
Sajtótájékoztatón mutatták be a K&H Csoport új innovációját, a Kate névre hallgató személyes digitális asszisztenst. Kiderült az is, hogy magyarul beszél, gyorsan tanul és hamarosan "valódi" banki tanácsadóvá nőheti ki magát.
Pénzügyi szektor Meddig járunk még bankfiókba? - Hatalmasat fejlődött a digitális bankolás
Tiszóczi Roland | 2022. június 20. 17:11
A járvány alatt mind nemzetközi, mind hazai szinten új lendületre kapott a pénzügyi szektor digitális átalakulása, a banki termékek egyre szélesebb köre elérhető digitális módon.
Pénzügyi szektor K&H: az okostelefon zsebrevágta a bankokat?
Privátbankár.hu | 2022. április 23. 09:53
Idén az első negyedévben a bankszámlanyitások 44 százaléka már digitálisan, a mobilapplikáción keresztül történt – közölte Németh Balázs, a K&H innovációs vezetője egy szerdai eseményen. A K&H több mint 600 ezer ügyfele aktív digitálisan, a mobilbankot pedig már közel 500 ezren használják.
Részvény / Deviza / Áru Nagyon dicsérik a Molt, Warren Buffett patkányméregbe fektetett
Eidenpenz József | 2022. február 18. 12:18
A BUX az OTP miatt esik, míg a Mol a jó gyorsjelentése nyomán tartja magát. Átlépte az 1900 dollárt az arany árfolyama. A tőzsdeguru, aki patkányméregnek nevezte a bitcoint, most azzal foglalkozó neobankba fektetett. A politikai fejlemények nem egyértelműek, a tőzsdék kivárnak.
Benchmark Konkurens a Bitcoinnak? Ezért akarhatnak digitális pénzt a jegybankok
Pogátsa Zoltán | 2021. február 16. 05:37
Miközben a kriptopénzek részben éppen a hagyományos pénzügyi rendszertől való függetlenedés okán jöttek létre, egyre több jegybank lát bennük fantáziát. Ez már csak azért is meglepő, mert a központi bankoknak megvan a lehetőségük a pénzteremtésre, így elsőre nehezen érthető, hogy miért kívánnak erre a területre lépni. A jegybankok törekvésének többféle mozgatórugója lehet, melyeket Pogátsa Zoltán közgazdász igyekszik kétrészes írásában megvilágítani.
Makro / Külgazdaság Olyan bankjegyet tesztelnek a svédek, ami sehol máshol nincs
Privátbankár.hu | 2020. február 21. 14:53
A svédországi központi bank bejelentette, hogy megkezdte a svéd korona digitális változata, az e-korona tesztelését, amivel a skandináv ország egy lépéssel közelebb került a világ első digitális jegybankpénzének kibocsátásához.
Pénzügyi szektor Felejtsük el a pénztárcát – tényleg ez lesz pénz helyett?
Privátbankár.hu | 2017. június 2. 16:17
A blockchain technológiák gyakorlatilag megállíthatatlanul terjednek, hiszen a bankok és a biztosítók számára is biztonságos megoldást kínálnak. A Roland Berger tanulmánya szerint 2025-re már a világ GDP-jének 10 százalékát tárolják majd blockchainben, ehhez azonban előtte meg kell teremteni a szükséges feltételeket, hogy ezt széles körben is lehessen alkalmazni.
Pénzügyi szektor Internetesedik a K&H Bank és bezár kilenc bankfiókot, de hol?
Privátbankár.hu | 2014. június 19. 09:09
Kilenc kisebb fiókot zár be a K&H Bank, ez azonban nem jelenti azt, hogy kivonulnának az országból, sőt hatmilliárd forintot elköltenek pár év alatt digitális szolgáltatásaik fejlesztésére. Az ügyfelek bármelyik fiókban intézhetik tovább ügyeiket.
Pénzügyi szektor Így lehet hatékonyabb a digitális bankolás
Privátbankár.hu | 2014. február 10. 12:00
A világon félmilliárdnál is többen intézik pénzügyeiket mobil eszközök segítségével. Most összeolvadt két cég, felpöröghet a digitális bankolás.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG