1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Mondd el mindenkinek, hogy melyik ma a kedvenc cikked a Privátbankáron, és nyerj egyet naponta a 3 három digitális magazin-előfizetés közül, és indulj a fődíjért: az Apple iPad2-ért!

A Privátbankárral most 2 héten keresztül játszhatsz naponta a 3 digitális magazin-előfizetés egyikéért, illetve az Apple iPad2-ért január 30. reggel 7 órától február 12. éjfélig.

A nyereményekért nem kell mást tenned, mint:

1. Ajánld Facebook-on ismerőseidnek a Privátbankár játékát ennek a cikknek az alján található recommend/ajánlom gombbal. Figyelem, a játékra felhívó cikket elég egyszer ajánlanod a játék két hete alatt! Tehát ha több napon is szeretnél játszani, akkor ezt a lépést elég az első játék alkalmával megtenned, a további napokon folytasd a 2. lépéstől :)

Azáltal, hogy a Privátbankár.hu Játék felhívását ajánlod Facebook profilodon automatikusan elfogadod a játékban történő részvétel feltételeit és a játékszabályzat rendelkezéseit!

További kérdéseket, észrevételeket a játékkal kapcsolatban a jatek@privatbankar.hu címre várjuk.

2. Válaszd ki, hogy melyik volt a kedvenc cikked a mai napon a Privátbankár.hu-n, és a választott cikket ajánld Facebook-on ismerőseidnek a kiválasztott cikk alján található recommend/ajánlom gombbal.

3. Írd meg nekünk a mai 'Nyerj egy iPad2-t és naponta egy magazin előfizetést a Privátbankárral!' című cikkhez hozzászólásban, hogy melyik volt a kedvenc cikked a mai napon, és írd le azt is, hogy miért tetszett a kedvenc cikk! Lehet hosszan, lehet röviden, egy mondat is elég, hogy miért lett a kiválasztott cikk a mai kedvenced.

Ha megtetted a fenti lépéseket, akkor részt veszel a napi sorsoláson, melynek során egyéves digitális előfizetést nyerhetsz a BBC History, Stahl, valamint Világjáró magazinok valamelyikére. Sőt, ha a fenti 3 lépést megtetted, akkor megnyerheted a főnyereményt, az Apple iPad2-t, melyet 2012. február 13-án sorsolunk ki a résztvevő játékosok között!

Fontos információ a nyeremények átadásáról
A nyerteseket a játékos által megadott e-mail címen, vagy - amennyiben a játékban való részvétel során a hozzászólás Facebook profillal történt - Facebook üzenet formájában értesítjük a játék napját követő első munkanapon. A nyereményről szóló értesítéshez elengedhetetlen, hogy engedélyezd Facebookon az ismeretlenek számára az üzenetküldést, vagy a Privátbankár.hu oldalon való regisztráció során valós e-mail címet adj meg, hogy mindenképpen el tudjunk érni.

A napi nyeremények elektronikus úton kerülnek átadásra, a játék főnyereményét a Privátbankár.hu Kft. székhelyén (1011 Budapest, Hunyadi János út 23/b) személyesen veheted át. A főnyeremény átadására 2012. február 24-én 16:00-ig sor kell hogy kerüljön.

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Statikus tartalom Privátbankár.hu Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2023. március 30. 17:07
Klasszis 2023 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2022 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 22. 10:15
A Budapest Borfesztivál 2022 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Klasszis 2022 - regisztráció
Privátbankár.hu | 2022. március 26. 14:51
Regisztráció a 2022. április 14-i djátadóra
Statikus tartalom Klasszis 2022 - Alapkezelői szavazás
Privátbankár.hu | 2022. március 21. 11:31
Statikus tartalom Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2022. március 11. 12:00
Klasszis 2022 - nyereményjáték szabályzat
Statikus tartalom Budapest Borfesztivál 2021 - Nyereményjáték szabályzat
Privátbankár.hu | 2021. szeptember 8. 17:27
A Budapest Borfesztivál 2021 kérdőív nyereményjáték szabályzata.
Statikus tartalom Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! Diákverseny - beharangozó
- | 2020. május 2. 14:41
Regisztráció a május 27-i online találkozóra.
Statikus tartalom Médiaajánlat politikai hirdetésre
Privátbankár.hu | 2016. július 7. 10:23
 
Statikus tartalom Pörög a hazai és a globális ingatlanpiac: most Ön is profitálhat belőle!
Privátbankár.hu | 2016. május 11. 16:22
Több éve folyamatos fellendülés jellemzi a globális, fejlett és 2013 óta a hazai ingatlanpiacokat is. Ez a trend a befektetők aktivitására is pozitív hatással van. Az OTP szakértői szerint a hazai kereskedelmi ingatlanpiac nyolc éve nem volt ilyen erős, a piacot rekord bérlői kereslet, alacsony üresedési ráták és európai szinten is magas hozamok jellemzik.
Statikus tartalom Mítosz az olcsó utángyártott tintapatron?
Privátbankár.hu | 2015. november 2. 14:46
Valóban olcsóbban nyújtják a megszokott nyomtatási minőséget az utángyártott tintapatronok? A nem eredeti patronok képességeit illetően számos mítosz él, a kutatások szerint azonban ezek nem minden esetben állják meg a helyüket a gyakorlatban.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG