<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Mi lenne a Kétfarkú Kutya Párt válasza a válságra? Kik a szavazóik? Legközelebb már bejuthatnak a Parlamentbe?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Kovács Gergellyel, a párt társelnökével - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2023. február 2. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A darált húsos ételeket imádjuk. Össze is fut a nyál a számban, ha a rakott spagettire vagy a bolognai spagettire gondolok, de az egytálételeket is bármikor szívesen tálaljuk otthonunkban. Azok számára, akik friss alapanyaggal szeretnének dolgozni, elengedhetetlen a húsdaráló.

A következő cikkben most az eszköz használati előnyeiről lesz szó és azt is megtudhatjuk, hogy milyen változatokat érdemes beszerezni, milyen alkatrészek szorulhatnak cserére. 

Háztartási gépek szerepe a konyhában

Talán a vegetáriánusok nem rajonganak a húsos menükért, viszont a húsimádók legkedveltebb alapanyaga a darált hús, ami szerencsére elég változatosan készíthető el. Ahhoz, hogy ezeket a finomságokat könnyen, gyorsan és biztonságosan meg tudjuk főzni/sütni, megbízható eszközökre lesz szükségünk. A Gastro Bolt háztartási gépei között mindenki rálel arra masinára, amelynek köszönhetően ínycsiklandozó fogások kerülhetnek az asztalra. 

A húsdarálóval például éppen annyi hús darálható le, amennyi felhasználásra kerül. A legjobb éttermekben eleve alapkövetelmény, hogy mindent frissen készítsenek a szakácsok, illetve az sem mindegy, hogy milyen gyorsan jutnak hozzá a ledarált húsokhoz. 

Hogyan válasszunk húsdarálót vagy húsdaráló alkatrészeket?

Ha biztosra akarunk menni, akkor olyan márkák termékei közül választunk, amelyek nem okoznak majd csalódást. Ilyen például a Delonghi, a Braun, a Taurus, a Philips, a Jupiter, a Hendi, a Tefal vagy a Bosch. A legfontosabb, hogy masszív, rozsdamentes szerkezettel rendelkező darab mellett döntsünk. 

Természetesen előfordulhat, hogy néhány év használat után a daráló alkatrészeit is ki kell cserélnünk, ez még a legjobb márkák produktumaival is megeshet. Ez általában a biztosító-lemez, a takaró-védőborítás, a csillapító, a gomb, a szigetelés, a cserebetét, a prés vagy a kapcsolót cseréjét jelentheti. Ezenkívül számos kiegészítő van még, amelyek habár látszólag aprónak tűnnek, mégis óriási szerepük van abban, hogy a daráló működőképes legyen. 

Figyeljünk a higiéniára!

Minőségi munkát kizárólag minőségi eszközökkel lehet végezni, de emellett a higiéniára is nagy hangsúlyt kell fektetni. Sokan nem is foglalkoznak annyira az alapvető háztartási eszközök tisztán tartásával, pedig ez nem egy elhagyható folyamat. A húsdaráló pont egy olyan kellék, amelynek a tisztítását minden használat után be kellene iktatni. Ez nem vesz igénybe olyan sok időt, ráadásul megkímélhetjük magunkat az ilyen-olyan fertőzésektől. 

Darált hús bármilyen húsból elkészíthető és néhány perc alatt finom ételt dobhatunk össze. Arról azonban soha ne feledkezzünk meg, hogy húsdaráló nélkül aligha lesz könnyű dolgunk, így érdemes tartani legalább egyet a konyhánkban. Remélem, hogy Önnek is segíthettem egy kicsit és magabiztosabb lesz a konyhai eszközök beszerzését illetően.

Címkék: Vásárló

Vásárló Mire figyeljünk egy sportfogadási portálnál?
Márkázott tartalom | 2023. január 20. 12:24
A sportfogadás szinte egyidős a versenyszerű sportok megjelenésével. Sok mindenben fogadhatunk, akár egy szívességet is vállalhatunk vereség esetén, de a legtöbben pénzben játszanak. Ma már nem kell elsétálni a legközelebbi lottózóba, hanem könnyedén, egy internetes weboldal megnyitásával el is kezdhetjük a játékot.
Vásárló Milyen előnyei vannak a saját cég indításának?
Márkázott tartalom | 2023. január 19. 13:31
Milyen kérdésekre kell választ keresnünk?
Vásárló A GVH-nak is szúrja a szemét, ami a hazai élelmiszerüzletekben megy
Privátbankár.hu | 2023. január 18. 14:06
Éppen ezért vizsgálják az élelmiszer-kiskereskedelmi piaci szektort annak ellenőrzésére, hogy az élelmiszerárak kiugró emelkedésében közrejátszhatott-e versenyjogsértés vagy versenytorzulás.
Vásárló Mire jó a probiotikum?
Márkázott tartalom | 2023. január 16. 11:04
Sokat olvashatunk a probiotikumokról, és azok jótékony hatásairól. Azonban a legtöbben még mindig legfeljebb az antibiotikum kúra mellé alkalmazzák őket, vagy éppen akkor sem. 
Vásárló Az úti cél: Anglia
Márkázott tartalom | 2023. január 15. 12:43
Ahol a teát tejjel isszák, a villanykapcsolók fordítva működnek, és az autók a bal oldalon közlekednek, ez a különc és különleges Anglia, ahol a fürdőszobában két külön csapból folyik a hideg és a meleg víz.
Vásárló Közigazgatási és jogi állások Egerben
Márkázott tartalom | 2023. január 13. 11:57
Köztisztviselőnek nevezzük azt a személyt, aki a közigazgatásban dolgozik hivatalnokként, az állam vagy az önkormányzat kötelékében áll, és a közhatalmat gyakorolja. Egerben és környékén is vannak köztisztviselői munkák, lássuk milyenek!
Vásárló Ügyvédkereső – 5 tipp, hogy megtalálja a megfelelő szakembert!
Márkázott tartalom | 2023. január 12. 16:00
Jogi kérdésekben a megoldás megtalálása egy bonyolult folyamat, hiszen jogi ismereteink lehetnek hiányosak, elavultak, tévesek. Még ha úgy is gondoljuk, hogy képesek vagyunk eligazodni a Magyar jogban, sosem árt a lépéseinkhez jogi tanácsadást, véleményt kérni egy szakembertől, jogásztól, ügyvédtől. A megfelelő szakember megtalálásában sokat segít egy ügyvédkereső szolgáltatás.
Vásárló Nagyon rosszul indul az év - újabb durva élelmiszerár-emelkedéssel
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2023. január 12. 05:31
Ez az év is úgy kezdődik, ahogy az előző abbamaradt: masszív élelmiszerár-emelkedéssel. Januárban is több mint 41 százalékos drágulást mért a Privátbankár Árkosár-felmérése, ami ráadásul a tavalyi masszív áremelkedésre rakódik rá - már majdnem 36 ezer forint egy átlagos családi nagybevásárlás. Duplázott a kenyér és a krumpli – de megpróbáltunk olcsó homárt is találni.
Vásárló A tökéletes tetőfedés kialakítása
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 13:28
A tetőkészítés előtt nemcsak a tetőfedő anyagot kell kiválasztani, hanem az építéshez szükséges egyéb anyagokat is.  A tökéletes szigetelés érdekében minden rést meg kell szüntetni, minden csatlakozást megfelelő anyagból kell elkészíteni. A tetőt ugyanis nemcsak néhány évre, hanem minden épület esetében több évtizedre tervezik.
Vásárló Milyen munkalehetőségek vannak Szekszárdon és környékén?
Márkázott tartalom | 2023. január 9. 10:23
Az álláskereső gyűjtőportálok nagy előnye, hogy lehetőség van a kereső mezőben nem csupán egy adott szakmára rákeresni, hanem egy-egy cégre is, így láthatjuk az adott vállalkozás összes hirdetését.  Nézzünk most egy kicsit körül Szekszárdon és környékén, hogy milyen állások várják a munkakeresőket.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG