<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
3p

Hazai szálláshelyek, vendéglátóegységek, figyelem!

Pályázzanak és nyerjenek díjat az ország legjelentősebb designversenyén - nevezzenek be a Klasszis TopDesign 2022 megmérettetésre!
Külföldi és hazai szakértőkből álló zsűri, bemutatkozási lehetőség a nagyközönségnek, exkluzív díjátadó gála.

Regisztráljon most!

Nem kérdés, hogy ha el tudunk időnként, akár egy évben egyszer is utazni valahová, amely távol esik az otthonunktól, akkor észrevehetően érezzük magunkon a változást, és az esetek döntő százalékában feltöltődve, boldogan térünk haza!

Az elmúlt két év járványhelyzete mindenkire nagy nehézségeket rótt, aminek következtében sokan nem tudtak elmenni nyaralni. Így idén duplán, triplán készül sok család, hogy kiélvezze a sok éve megérdemelt pihenését!

A megfelelő nyaralási helyszín kiválasztása

Utazás ide vagy oda, nem mindegy, hogy milyen típusú utazást választunk. Van, akinek a tengerpart nyújt maximális feltöltődést, mások nem szeretik a meleget, inkább a hegyek közé vágynak, és kirándulnak, kerékpároznak. Fontos annak eldöntése is, hogy kikkel utazunk. Hiszen ha idősödő szüleinket visszük magunkkal, megint csak más programokat kell kitalálnunk, mint amikor kamasz gyerekeinkkel megyünk nyaralni.

Az Utazásszervező korosztály szerinti gyermekkedvezmény válogatása nagymértékben segíti döntésünket, amennyiben külföldre szeretnénk menni nyaralni. Emellett számos családbarát szállodát ismerhetünk meg általa. De ha sikerül lepasszolni valahová a gyerekeket, akkor választhatunk az utazási iroda számtalan felnőttbarát szállodája közül is, amelyek esetén garantált lesz, hogy végre lesz egy hetünk gyerekzsivaj, hiszti és testvérek közötti veszekedéstől mentesen.

A jól kiválasztott utazás pozitív hatásai

Fontos tudni, hogy minél messzebb utazunk a lakóhelyünktől, annál jobban sikerül kikapcsolni, hiszen annál inkább eltávolodunk az otthonunkat övező problémáktól, munkahelyi feladatoktól is.

A pszichológusok már régóta foglalkoznak ezzel a témakörrel, és számtalan kutatási eredmény igazolja, hogy ha már csak egy napra elmegyünk kirándulni, várost nézni, mennyire feltöltődve érkezünk vissza haza, és sokkal nagyobb tetterővel tudjuk belevetni magunkat az előttünk álló feladatok tengerébe.

A nyaralás hatására már az első napon csökken szervezetünk stressz-szintje, ezáltal lenyugszunk, egyfajta nyugalmi állapotba kerülünk. Sajnos az is megfigyelhető, hogy ez az aranyélet csak a nyaralás idejére korlátozódik, amint visszakerülünk a stresszes munkanapokba, egy bizonyos idő elteltével ismét visszaáll korábbi stressz-szintünk.

Vannak azonban olyan hatásai is egy utazásnak, amelyek hosszú távra, akár egész életünkre kihatnak.

Amikor kitárul a világ

Ha külföldre utazunk, amely esetleg még kultúrájában, gondolkodásmódjában is más, mint a miénk, akkor olyan dolgokat tanulhatunk, amelyek egész életünkre hatással lehetnek, és ezt a tudást nem veszi el tőlünk soha senki, nem is fogjuk őket elfelejteni.

Azok a gyerekek, akik részt vesznek ilyen nyaralásokon, és ezáltal tapasztalnak meg egy más világot, sokkal könnyebben tudják venni az otthoni, mindennapi akadályokat és könnyebben fognak tanulni.

Az Utazásszervező szűrési feltételei révén számtalan módon segít kiválasztani azt a nyaralást, amely az adott körülményeknek és az utazni vágyók szokásainak leginkább megfelel.

Címkék: Vásárló

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Vásárló Kültéri lépcső a házhoz: hogyan válasszuk ki a megfelelő alapanyagot?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 14:41
Ha a házunkon kívülre tervezünk lépcsőt, akkor mindenképp érdemes alaposan fontolóra vennünk a megfelelő alapanyagok kiválasztását, hogy valóban a kívánt végeredményt kapjuk. Ehhez azonban több szempontot is figyelembe kell vennünk, hiszen a kültéri viszonyok néha elég szélsőségesek, éppen ezért az ide tervezett lépcsőnek komoly kritériumoknak kell megfelelnie. Nézzük meg tehát, mire is érdemes pontosan odafigyelnünk az anyag választásánál.
Vásárló Borkóstoló a szecessziós kastélyépület pincéiben
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 16. 12:33
Aki Tolna megye kilencedik legnépesebb települését, Simontornyát meglátogatja, az ki ne hagyja a településbe oly harmonikusan beilleszkedő igazi kis szecessziós ékszerdobozt, a város híres szállodáját!
Vásárló Keressünk eredeti céges karácsonyi ajándékot!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 16:00
A karácsonyi ajándékok megtalálása a családtagok számára is elég nehézkes, de ha még minket bíznak meg a tökéletes ajándék felkutatásával a vállalati ügyfeleknek vagy alkalmazottaknak, a nyomás megtízszereződik.
Vásárló Téged is kínoz az allergia?
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 12. 10:31
Sajnos manapság egyre többen szenvednek különféle allergiáktól, és ezek közül az egyik legalattomosabb a pollen és porallergia, amellyel csak nagyon nehezen lehet bármit is kezdeni. Biztosan neked is ismerős, hogy hiába minden erőfeszítés, a mindennapos porszívózás, az ablakon beszűrődő fénynyalábokban bizony táncot járnak a porszemek, pollenek.
Vásárló Online vásárlás – minden, ami érdemes tudnia, mielőtt kattint!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 9. 09:24
Ugyan nem egy újszerű dologról van szó, sokak számára még mindig kifejezetten kockázatos tevékenységnek számít az online vásárlás. A folyamat nem ördögtől való, sokkal egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb, mint az offline vásárlás, ráadásul még pénzt is spórolhat vele! 
Vásárló Céges karácsonyi ajándékcsomag olcsón, de mégis magas minőségben? Igen, létezik!
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 8. 09:29
Az ajándékozás nem akkor lesz örömteli, ha minél nagyobb az ajándéktárgy értéke. Az ajándékozás attól válik igazán boldog pillanattá, hogy a meglepetés szívhez szól, és benne van mind az ajándékozott, mind az ajándékozó.
Vásárló A népharag a magángépek ellen fordult – de mi lehet a valódi megoldás a betiltás helyett?
Kollár Dóra | 2022. szeptember 7. 19:09
A magánrepülőgép-ipar által elindított „No Plane, No Gain”-kampány a magánrepülés termelékenységi és gazdasági előnyeit hangsúlyozza; a használt repülőgépek tavalyi eladásának ugrásszerű emelkedése és az európai magánrepülések rekordnövekedése alapján idén nyáron az utazók ráérezték arra, miért éri meg a hagyományos, kereskedelmi légiközlekedés helyett valami másra voksolni. Mindezek alapján úgy tűnhet, hogy a magánrepülők piacán tulajdonképpen minden rendben van, csakhogy a közvélemény egyre inkább a luxusgépek ellen fordul.
Vásárló Új online magazinok indultak augusztusban
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 7. 10:26
Új ismeretterjesztő valamint kulturális online magazint indítottak 2022 nyarán a citygreen.hu kertészeti és életmód magazin szerkesztői. A thinker.hu ismeretterjesztő magazin, valamint a teaser.hu kulturális és szórakoztató magazin színvonalas és hiteles tartalmakat kínál olvasói számára.
Vásárló Hatalmasat drágult a kenyér - sosem került még ennyibe a havi nagybevásárlás
Gáspár András, Valkai Nikoletta | 2022. szeptember 7. 05:19
Újra 31 ezer forint fölé emelkedett a családi nagybevásárlás értéke - ez az előző hónaphoz képest is nagy ugrást jelent, a tavaly szeptemberi áraknál pedig közel 32 százalékkal magasabb a végösszeg. 15 éve futó felméréssorozatunk történetében mindkét érték abszolút csúcsot jelent. Három termék ára több mint duplájára emelkedett egy év alatt - drágulásban abszolút rekorder lett a kenyér. Számítana valamit, ha októberben véget érne az árstop?
Vásárló Jó hír, hogy a mobilok sérülékeny USB csatlakozója is javítható
Márkázott tartalom | 2022. szeptember 5. 11:49
Az okostelefonok USB csatlakozója az egyik legsűrűbben használt alkatrésze a készülékeknek, így a meghibásodásuk is gyakori, javításuk a szervizekben mindennapos dolog.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG